408

netaK

New member
../images/Emo58.gif

גם כל הקטע הזה בטח קורה בזמן הנישואים של בן ומייקל...התאפשרות נישואים להומואים וכו' והעובדה שג'סטין אומר "בריאן לא עושה נישואים"...או משהו כזה מראה על עצבנות,מתח מסויים בין שניהם שיכול בקלות להביא אותו לבגידה

tulchi

New member
../images/Emo58.gif להפך

כל הקטע הוא שג'סטין לא ער לשינויים שחלים בבריאן. איך הוא יכול להמשיך עם "בריאן לא מאמין בנישואין" (שדרך אגב, אני מאמינה שהוא אומר את זה בהבנה וקבלה ולא מתוך תסכול או מירמור) כשלינדזי באה להתייעץ עם בריאן על היחסים שלה עם מלני וכשמייקל בא לקבל ממנ עצות על הנישואים עם בן. אם כולם היו מאמינים שבריאן האמת לא מאמין במוסד הנישואין או לפחות במנוגמיות הם לא היו רצים אליו כדי לקבל חיזוקים בקשר להחלטות שהם עושים או לקבל ממנו ייעוץ זוגי. אני חושבת זאת הטרמה. ג'סטין, בלוס אנג'לס, מפיץ את המנטרה של בריאן לכל דורש בעוד המנטרה הזאת כבר לא רלוונטית כי משהו אומר לי שבריאן מרגיש וחושב אחרת (coming of age). ג'סטין יחזור לפיטסבורג כשבראשו ההצעה לעבוד בלוס אנג'לס ולבריאן יש איזו "הצעה" עבורו שבטח תשבש את התוכניות של ג'סטין.

netaK

New member
../images/Emo58.gif להפך ../images/Emo6.gif

לדעתי ההצעה של בריאן לא תשבש את התוכניות של ג'סטין, אלא תכלול אותו בתוכן!

B A R L I

New member
../images/Emo58.gifמה??????????

בסוף הגידול של בריאן הוא סרטני????? אני המומה!!!! רק שזה יסתדר בסוף!!!!!!

לא-הבנתי- כלום../images/Emo58.gif

מישהו מוכן לפרש לי את זה? לפחות את הדברים החשובים!? איפה בדיוק כתוב שמה שיש לבריאן זה סרטני? ומי זה הברט קלר הקרציה הזה? ולא הבנתי מה ג'סטין בסוף עשה, הבנתי שזה גרוע...אבל... בעע!! תסבירו לי! פליז!

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

אני לא קראתי בשום מקום שהגידול באמת סרטני וגם לא קראתי בשום מקום על איך נגמר הסיפור עם הגידול. ברט קלר זה מפיק הוליוודי שבא עם הצעה מפתה לג'סטין ומייקל בקשר לרייג' (סרט שמבוסס על הקומיקס). נראה לי שבסופו של דבר ההצעה יותר תקפה לגבי ג'סטין מאשר לגבי מייקל. אולי יש להולייוד יותר ענין בג'סטין כי הוא מוכשר ורוצה להיות אנימטור. בעודו שוהה בהוליווד, ג'סטין התארח אצל הברט קלר הזה יחד עם עוד מישהו וסביר להניח שהיתה...פעילות מינית. בבוקר ברט (או הבחור השני??) תוהה על חוסר הנאמנות של ג'סטין לבריאן והתשובה של ג'סטין היא שהם לא נשואים ושבריאן מתעב נישואין.

freedom2

New member
זהו החלטתי...

אני לא קוראת יותר ספוילרים! מי היה מאמין?..האמת שזה סתם מבלבל אותי כל מה שנרשם פה לאחרונהאני מקווה שאני יחזיק מעמד - הגעתי למסקנה שיותר כייף לראות בלי לדעת מה יהיה...בגלל סידרה אחרת שאני רואה ולא קראתי ספוילרים ונהנתי הרבה יותר והופתעתי יותר...טוב לא משכנעת אתכם לעשות כמוני - רק תאחלו לי בהצלחה בגמילת הספוילרים ותקפידו על החוקים

ofrikit

New member
אמ לא נכון..

את קראת את כל הספוילרים עד עכשיו... וזה דיי הרבה את כבר יודעת את רוב הדברים. זה לא יעזור לך בהרבה,אולי כדאי שתעשי את זה בעונה החמישית.

freedom2

New member
קראתי עד 407

וזהו את מה שכתוב בשרשור לא קראתי, ואני בטוחה שאני יהנה יותר שאני אצפה בפרקים ולא ידע מה הולך לקרות ...

למעלה