402 ~~ צ'יזס X________X;

¥otamsh

New member
../images/Emo58.gif 402 ~~ צ'יזס X________X;

הוא עוד יותר רע ממקודם!??!?!? מה-לעזאזל?!?! הוא חולה נפש! בדיוק שמסתמן שהוא חוזר להיות נורמלי, עכשיו הוא עוד יותר מטומטם... >< וואו עכשיו באמת יהיה מרתק ענייני הנארוטו-סאסקה....

Bakura

New member
../images/Emo58.gif אשכרה.

אבל המנגה מה זה מושפעת עכשיו מהאנימה, כל הזמן פלאשבאקים! יאללה, זהו. עכשיו התקדמות. אם זוג ההומואים הרשמיים הולך להתפרק (עכשיו אני מתחילה לחשוב שסאסקה ימות, וזה באסה, כי זה רוצח את סאסונארו) אני דורשת שזוג ההומואים הפונצייאלים שלי (סאי סויגטסו D::!) ... לפחות יפגשו. אה, גם. מה קורה, איפה קיסאמה? סויגוטסו לא נלחם בו? איך הגענו לים? כי הוא לא לקח לו את החרב כי עדין יש לו את זו של זאבוזה...וקיסאמה בסך הכל חזק ויכול להועיל. וגם היה חבר של איטאצ'י, וזה. ... ואני כל כך אוהבת את איטאצ'י עכשיו, הלוואי שאיכשהו הוא לא מת ;_____; ואז הוא יבוא ויחבק את סאסקה ;____; אה, וגם. לול, עיניי אטום. XD

¥otamsh

New member
XDDDD

תגובה שיכולה לצאת רק ממך XDDDDDD באמת לאן קיסאמה נעלם?! איזה חור X.X

Bakura

New member
../images/Emo96.gif וואלה, לא ראיתי את זה.

סאסקה יהודי D:!!! -בדיחות גזענות על קישימוטו כאן- סתם, לא. D:

lgmtk

New member
WTF!!!!!! ../images/Emo58.gif

קישי גאון D: סאסקה סופר איוול! סאסקה סופר מנגקיו שארינגאן! סאסקה סופר אידיוט! D: יהיה טוב ^______^

¥otamsh

New member
חחח אתה כאילו

צריך שמישהו ידפדף לך בעמודים ויעשה לך אוווירווווווווווווווווןןןן??? מי תינוקי חמודי D:

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

האמת שכן, בערך. אני לא מצליח לשבת מול המחשב ולקרוא מנגה! זה משעמם! תן לי את זה בספר ואני נוטש את כל העולם כדי לקרוא. ואני רוצה לקרוא נארוטוווו!!! T_________T

o pie

New member
נכון

קצת לא מסתדר לי... חשבתי שהוא היה מבין שהקלאן שלו הוא החרא שרצה להשתלט על קונוהא, ואיטאצ'י היה אדם טוב ונאמן, אבל במקום זה הוא כועס על הכפר? מה ההגיון?

¥otamsh

New member
כן הוא יוצא מה זה אידיוט

מכל הסיפורים האלה. נראה לי גם קישימוטו שונא אותו XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif XDDDDD אבל דווקא...

אני מבינה את סאסקה. כאילו, האנשים שניהלו את הכפר הרגו את כל הקלאן שלו כי הם לא היו קלאן נאמן כמו ההיוגה ורצו את הכוח שלהם, והיו גאים וזה. כאילו, את כל הקלאן, שהיו חלק מהכפר. ותזכרו כאילו שרוב האוצ'יות היו רק עם פוטנציאל, ובסך הכל היו די מעפנים- לא נינג'ות. זה להרוג את התושבים שלך רק בגלל הקלאן שלהם, זה גזענות מטורפת. ... חוץ מזה, הוא בנה את כל השנאה הזו לאיטאצ'י ועכשיו שלושים פרקים זיינו לו את השכל שהוא טעה כל הזמן, הוא חייב לפצות על... 400 פרקים. אז הוא כזה עשה U TURN לשנאה שלו ו-הופההההההההההה ביי קונוהא הייתם צריכים לתת לו יעוץ פסיכולוגי כבר בגיל ארבעעעעע~~

מית צאן

New member
נמנמנמ...../images/Emo119.gif../images/Emo58.gif

זה לא רק שהאוצ'יהא היו לא נאמנים, הם זיממו להשתלט על קונוהא, לרצוח מלא אנשים ולהיות הקלאן השולט. קונוהא ידעה זאת באמצעות איטאצ'י, ובזכות איטאצ'י כל הקלאן נמחקה. אני לא אומרת שקונוהא עשו דבר טוב, אבל זה המצב... ואני דווקא מבינה את סאסוקה. למרות שאני במקומו לא הייתי מתכננת להרוס את קונוהא.... אבל נו, זה סאסוקה.. למה כולם ציפו?XD;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif ... אני לא ממש זוכרת כבר

ואני צריכה לקרוא את כל הפרקים מחדש כי שקוראים כזה סיפור בהפרש של חודש-חודשיים זה לא הכי טוב, אבל הם לא רצו לעשות את זה כי דיכאו אותם כל כך?

מית צאן

New member
../images/Emo58.gifכן, דיכאו אותם../images/Emo119.gif

אבל אני חושבת שבעיקרון דיכאו את כל הקלאנים בקונוהא, כדי שמנהיג אחד ישלוט בקונוהא ולקלאנים לא יהיו יותר מידיי כוחות, שהכל יהיה בשליטה... וסה"כ התחשבו באוצ'יהא- הרי נתנו להם להיות המשטרה והם בטח היו באנבו והכל... אבל אני גם כבר לא בטוחה כלכךXD

o pie

New member
הממ

לא התחשבו בהם יותר מדי. המטרה של האנבו היא בעיקר להשגיח על אוצ'יהא שלא יבצעו שם איזו השתלטות. וגם שמו אותם בשולי העיר...

למעלה