401

tulchi

New member
../images/Emo58.gif 401 ../images/Emo58.gif

את הספוילרים האלה הביאו כמה בנות שגרות באזור בו מצלמים צילומי חוץ. הן ראו כמה סצינות ושמעו חלק מהדיאלוגים. קודם כל תמונות http://members.rogers.com/sandstorm6339/corvette.jpg http://members.rogers.com/sandstorm6339/filming1.jpg http://members.rogers.com/sandstorm6339/filming2.jpg http://members.rogers.com/sandstorm6339/filming3.jpg http://members.rogers.com/sandstorm6339/filming4.jpg יופי. עכשיו אני אעשה מצווה ואפילו אתרגם את הספוילרים (זה קצת ארוך): 1.לינדי, מלני וג'סטין הולכים ברחוב (לינדזי דוחפת את גאס בעגלה)- (הציטוטים הם משמיעה בלבד ואולי לא מדויקים במיוחד) ג'סטין: "אני לא יודע מה לעשות...ניסיתי לתת לו כסף אבל הוא לוקח אותו" הבנות אומרות משהו ואז שוב ג'סטין: "אז אתן פשוט מתכוונות לא לעשות דבר ולראות את בריאן מאבד את הכל?" לינדזי: "זאת היתה הבחירה שלו" ג'סטין: "הבחירה שלו? זה הכל? חשבתי שאכפת לכן ממנו" לינדזי ומלני ממשיכות ללכת וג'סטין הולך מאחוריהן בפנים מדוכדכות. 2. בריאן וג'סטין מגיעים לוודיז, השלט בכניסה אומר "ערב צדקה". ג'סטין: "אמא שלי אומרת שיש מישהו שאולי יתענין בלקנות את הלופט" בריאן נותן מבט לא מתלהב וכנראה אומר משהו בסגנון A couple of designer fairies ..." הדיאלוג בינהם ממשיך והם עולים במדרגות כדי להכנס. בריאן מתעכב מאחור ומסתכל לצד. ג'סטין שם את היד שלו מסביב לצוואר של בריאן ומנסה למשוך אותו קדימה. בריאן מתנגד ונראה כאילו הוא לא רוצה להכנס, הוא משתחרר מהאחיזה ומסתכל לצד שוב. בסוף ג'סטין נכנס לתוך הבר ובריאן הולך אחריו פנימה. 3. האנטר ובן בחזית של וודיז, מאחוריהם לינדזי ומלני. הם יורדים במדרגות ויוצאים לרחוב. האנטר: "הלילה עוד צעיר. אולי נלך לכמה בארים?" מייקל: "סליחה?" בן: "יש מחר בי"ס" הם ממשיכים ללכת ונראים במצב רוח טוב. 4. דבי ואמט, ויק ורודני יוצאים מוודיז והולכים ברחוב. דבי: "ידעתי שאני אחיה לראות את היום שבו יתחתנו בני זוג מאותו מין, אבל לא חשבתי שאני אזכה לראות את היום שבו בריאן קיני...." (כן כן, הבנות לא שמעו את סוף המשפט שלה, גררררררר!). הם ממשיכים ללכת ואחרי רגע ויק ניגש לאמט ונותן לו מן כאפה ושואל "מה איתך?" אמט מסתכל אחורה בעצב, דבי אומרת לו משהו ונוגעת לו בפנים. ויק גם נותן לו איזו עצה אבהית, אמט לא אומר כלום וממשיך ללכת בעצב. 5. סצינה שבה לא מעורבים אף אחד מהשחקנים הראשיים. דראג קווין שהולכת ברחוב מותקפת ע"י 3 בריונים. 6. הבנות שהיו שם קיבלו דיווח מאחד מאנשי הצוות שיש שחקן חדש בעונה 4. כמה הערות והארות מאחת הבנות לגבי הסצינות שתיארתי למעלה- בהתבסס על הסצינות שצילמו הבנות הגיעו למסקנה שערב הצדקה בוודיז הוא בשביל בריאן. בריאן רואה את השלט, מבין מה קורה ולא רוצה להכנס פנימה. בגלל זה כל החבורה היתה בוודיז ובגלל זה דבי אמרה את מה שאמרה. הבנות משערות שסוף המשפט שלה הוא "אבל לא חשבתי שאני אזכה לראות את היום שבו בריאן קיני יקבל צדקה (או עזרה)". השיער של רנדי קצת יותר קצר ממה שהיה בסוף עונה 3 (בערך באורך של תחילת עונה 3), השיער של גייל קצת יותר ארוך ממה שהיה בפסטיבל טורונטו והתסרוקת דומה למה שהיה לו בתחילת עונה 3. זהו, תודה ושלום.

ofrikit

New member
אני קראתי...

אין מה להגיד:) נצל"ש טוב יש למישי מושג על אתרים שאפשר מהם להוריד פרקים ולא מהקאזה?

tulchi

New member
טוב תשמעו (לא ספוילר)

יש כמה תמונות חלק שמתי בהודעה הראשונה אבל הן לא ספוילר כי הן מרחוק והן ממש לא מגלות כלום. הארבע הראשונות זה של רנדי (יש גם ת'יאה ומישל) והארבע האחרות הן התמונות הכי גרועות של גייל מזה הרבה שמן (קטן ורחוק), אז ויש גם תמונה של הקורבט. קבלו

tulchi

New member
לא נראה לי שהוא היה מודע לעובדה

שאיזו מצלמה מכוונת עליו

הילה ר

New member
תודה טלי!

את נשמה טובה!! אפילו לראות את גייל במרחק שכזה, אם אני הייתי שם, היו צריכים להביא לי אמבולנס! התמונות הן מהסט או מרחוב ליד?

tulchi

New member
עוד ../images/Emo58.gifים 401

(ושוב אני במצב רוח טוב אז אני אתרגם) 1. בריאן ומייקל בחניה מחוץ לבנין של בריאן. מייקל מחזיר לבריאן את המכונית. המכונית מטונפת. בריאן לבוש בחליפה ומחזיק תיק ביד בריאן: "לפחות היא (המכונית) עדיין בחתיכה אחת" מייקל אומר משהו וזורק את המפתחות לעבר בריאן. בריאן תופס אותם ומעביר אצבע על האבק שעל גג המכונית. בריאן: "השתמשת ב premium?" (אין לי שמץ) הוא פותח את הדלת של המכונית, זורק את התיק פנימה ומכניס את הראש גם, מתוך המכונית הוא מוציא קרטון מיץ מקומט ומראה את זה למייקל. בריאן (בעצבים): "מה זה?" מייקל מושך בכתפיים ואומר משהו בריאן (עדיין בעצבים): "אכלתם במכונית שלי?" מייקל: "ניסינו לחזור הבית ולא רצינו לעצור בדרך" בריאן: "אז הפכתם את המונית שלי לפח מיחזור?" בריאן ממשיך לבחון את המכונית וחוזר להסתכל על מייקל בעצבנות. הוא מונה את כל הבעיות על האצבעות שלו. בריאן: "הפגוש חבוט, הכסאות קרועים (או זזו ממקומם)" מייקל: "פגע בנו אוטובוס" בריאן (מצביע בכעס על המכונית): "זאת הפעם האחרונה שאני מלווה לך אותה" מייקל מנחית לבריאן נשיקה על השפתיים כדי להשתיק אותו. בריאן לא מתרשם מהמחווה ומתכונן לזוז אבל מייקל עדיין מדבר... אניווי מייקל ממשיך לדבר ובריאן עדיין עצבני עליו. בסוף בריאן מסדר את הז'קט שלו ושואל את מייקל איך הוא נראה ואומר שהוא אמור להיות באיזה מקום. בריאן סופסוף נכנס למכונית ונותן למייקל איזה חיוך מעושה, הוא מוציא מתוך המכונית פחית וזורק אותה על מייקל. אח"כ הוא מתניע ונוסע משם. צילמו את הסצינה הזאת כמה פעמים ואז רצו לצלם אותה מהצד של בריאן (בלומר שמייקל יהיה בפריים) אז הזיזו את המכונית משם. זה אומר שגייל צריך לעשות כאילו המכונית עדיין שם ולהכנס לתוכה ולשבת בפנים. הביאו לו כמה קרטונים שיהיה לו על מה לשבת ובקטע שבריאן צריך להתניע גייל עשה "וורום!". חחחחחחחחחחחחחחח!! כשסיימו עם הסצינה הזאת צילמו את הקטע בו בריאן נוסע משם. גייל נהג בעצמו במכונית ועשה כל מיני סיבובים וחראקות ונראה שהוא מאוד נהנה מכל הסיפור. (ממי שלי!) 2. עוד סצינה צולמה באזור אבל התוך בנין. הסצינה עוסקת בדיון משפטי בנושא חזקה על ילדים אז הבנות שנכחו בצילומים הבינו שהסצינה עוסקת בהאנטר. בובי הגיע לסט מה שחיזק את ההשערות שאכן מדובר בהאנטר. זהו לעכשיו. שלום!

netaK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"וווווווררררררוווווווווווווםםםםםםםםם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tulchi

New member
../images/Emo58.gifון

גארדנר ואנס חוזר בעונה 4 אבל למספר קטן מאוד של פרקים.

wicked witch

New member
אוף! ../images/Emo58.gif

אני ממש ממש אוהבת אותו! למה להעיף אותו?! למה?! יש לו כזאת כימיה טובה עם גייל! ויש לו מבטא מדהים! חח איזה עצבים! אבל אולי אנחנו מבינים מזה שבראין לא הולך לחזור לואנגרד בעונה ה-4?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif אולי

אבל אי אפשר לדעת כלום כרגע. השחקן עצמו (קרלו רוטה) הודיע באיזה פורום שהוא חוזר לסט אבל שהוא מצטער על זה שהפעם הוא לא יקח חלק מאוד גדול בסדרה (אני מניחה שזה בהשוואה לשאר העונות, כי באופן כללי הוא לא דמות עיקרית מאוד). אולי זה באמת אומר שבריאן לא יחזור לשם, שזה טוב לדעתי. הרי בריאן במהלך כל הסדרה רק מחפש דרכים לצאת מפיטסבורג. אבל כולנו יודעים שהחיים שלו זה פיטסבורג וכמה שהוא מדגיש כל הזמן שהוא רק מחכה לעוף משם, כל החברים שלו שם והוא לא ישאיר את זה מאחור (לדעתי לפחות). אולי עכשיו הוא יוכל לפתוח סוכנות משלו או שאולי הוא ילך בכיוון אחר לגמרי. לדעתי הפיטורין זה שינוי טוב מבחינת בריאן כי כל הזמן הוא חשב שהוא בשליטה, ועכשיו כשהבועה הזאת התפוצצה לו בפרצוף בסוף עונה 3 אולי נוכל לראות איך הוא מתמודד עם אובדן השליטה ועם חוסר הוודאות. אבל שוב, רק התחילו לצלם אז אולי נראה את גארדנר ואנס יותר מבפרק אחד או שניים.

tulchi

New member
עוד קצת ../images/Emo58.gifים

1. צולמה סצינה ביום שני עם אמא של האנטר. ועוד סצינת מחוץ לבנין של בן ומייקל בה מייקל והאנטר יוצאים מהקורבט ומקבלים חיבוקים מבן (אני מניחה שזה כשהם חוזרים הביתה מהבריחה הנועזת). 2. בפרק 402 טד מסיים עם הגמילה (כמה זמן לוקחת גמילה ומה זה אומר על הפרשי הזמן בין הפרקים?) והוא ואמט בודקים איזו "Fairy Cult" (זה מה שכתוב בהודעה ובאמת שאין לי מושג מה זה).

למעלה