401-403

tulchi

New member
../images/Emo58.gif 401-403 ../images/Emo58.gif

למי שיש כוח (כי זה ארוך) ולא מרגיש שהוא כבר יודע את הפרקים האלה בע"פ
סיקור מלא ונרחב של פרקים 401, 402 ו- 403 כולל דיאלוגים והערות מבדרות מצד המחברת.

netaK

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היא פשוט ענקית
מצחיק לגמרי, מומלץ

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

אחרונה בינתיים התמונות הן מפרקים 403-404.

tulchi

New member
../images/Emo58.gif 408 או 409 (אני לא בטוחה)

בבקשה לא להסגיר תוכן באמצעות אמוטיקנים בכותרות. אם אתן רוצות להביע רגשות תעשות את זה בבקשה בתוכן ההודעה ותסמנו ספוילר בכותרת. כל זה בהנחה, שיש מישהו פה שקורא ספוילרים חוץ מנטע
הדיאלוג פה הוא בין מייקל לג'סטין, אחרי שג'סטין סיפר למייקל על בריאן והסרטן ושניהם הסכימו לא לספר לבריאן שהם יודעים. כמובן שמייקל הלך לבכות לבריאן.
At the diner Michael is chatting with Mel & Lindz and Justin walks by MICHAEL: Hey, where have you been? I need those panels so I can come up with some dialogue for the evil anal probers. JUSTIN: How about up you ass. <Justin walks out> MICHAEL: That sounds about right. <Michael chases after Justin and he follows him from behind> Hey! Hey! whats with you? JUSTIN: What do you think! You told him that we knew didn't you. MICHAEL: I didn't mean to it just... JUSTIN: What, slipped out. We know you have cancer. That is the fucking lamest excuse I've ever heard! You're the one who said that we should be strong and honor his wishes. MICHAEL: I'm sorry! JUSTIN: Do you have any idea how hard thats been!! Why are you sorry?! Did he say he never wanted to see you again!! Well if thats the way he wants it I'll be glad to honor those wishes too. <Justin keeps walking away and Michael stops and watches Justin leave. Michael than turns around and heads back towards the diner>​
לבריאן באמת יש סרטן? חשבתי שזאת רק "בהלת סרטן"
בריאן וג'סטין=

wicked witch

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יעמוד בזה.. פשוט לא יעמוד בזה! אני כל כך לא רוצה לראות את הסצינה שבריאן אומר לג'סטין שהוא לא רוצה לראות אותו יותר! אני שונאת את מייקל!! אתן חושבות שהוא עשה את זה בכוונה?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif אני חושבת

שהוא לא ממש עושה את זה בכוונה (כמו שהוא לא סיפר לבריאן על איאן בכוונה, כמו שהוא לא ביקש מג'סטין להעלם בכוונה וכמו שהוא לא אמר שג'סטין היה צריך להשאר על רצפת החניון בכוונה). אוי אני שונאת אותו. אני פשוט חושבת שהוא מאוד מזלזל בג'סטין ובכלל מזלזל ביחסים של בריאן וג'סטין. אני בטוחה שהוא לא חושב שבריאן באמת אוהב את ג'סטין ובאמת רוצה להיות איתו. אני חושבת שמייקל עדיין מאמין שבריאן נמצא עם ג'סטין כי נעים ונוח לו ובגלל זה אין לו שמץ של כבוד לג'סטין ולמה שעובר עליו בתור בן הזוג של בריאן. אני גם מאמינה שמייקל חושב שהרגשות שלו בקשר לבריאן יותר חשובים מהרגשות של ג'סטין אל בריאן ובגלל זה הוא זונח את כל מה שהוא אמר (לכבד את בקשתו של בריאן) ומרשה לעצמו ללכת להתבכיין. אני רק לא מבינה למה בריאן מוציא את זה על ג'סטין. אולי כי הוא זה שסיפר למייקל? זה לא קצת תינוקי? אני מקווה שהוא מוציא את התיסכולים שלו על ג'סטין ולא באמת נעלב מזה שג'סטין סיפר למייקל. בכלל אני לא מבינה למה ג'סטין הלך למייקל מלכתחילה. הוא לא כבר אמור לתקשר עם בריאן כמו שצריך? בשורה התחתונה, מייקל ממש רשע. אין לי הסבר אחר. אי אפשר להגיד יותר שאין לו שכל כי הוא עושה כ"כ הרבה כדי להרוס לבריאן לג'סטין שפשוט קשה לי להאמין שהכל נובע מטימטום. אניווי, הכל מאוד מזור ומבלבל. נחכה ונראה.

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שמייקל חושב שבריאן לא אוהב את ג'סטין להיפך הוא זה שגרם לג'סטין להבין (בערך) כמה שבריאן באמת אוהב אותו אחרי כל הענין עם אית'ן... אבל הוא בהחלט מזלזל בג'סטין וזה גם בהחלט היה טיפשי ולא מובן מצד ג'סטין ללכת למייקל. כל עוד הכל הולך להיגמר בטוב אני מנסה לא לדאוג:)

wicked witch

New member
../images/Emo58.gif

טוב אז ככה, גם אני חושבת שמייקל כבר הגיע למצב שהוא מבין שבריאן אוהב את ג'סטין ושהם במערכת יחסים. אני חושבת שג'סטין חשב שמייקל כבר ידע ואולי הלך להתייעץ איתו מה לעשות או איך להתמודד... זה נראה לי ההסבר הכי הגיוני כי אני לא מבינה למה ג'סטין סתם ילך למייקל לספר לו. בקשר לתגובה של בריאן, נראה לי שהוא רצה שכל העיניין יעבור בלי שאף אחד ידע ואז לא רק שג'סטין גילה אלא הוא גם סיפר למייקל. אני מבינה למה הוא כועס אבל אני מקווה שהוא יבין שג'סטין לא עשה את בכוונה רעה ושמייקל הוא אידיוט. אין לזה הסבר אחר, מייקל הוא פשוט אידיוט מרושע

../images/Emo58.gif

אני חושבת שאנחנו לא ממש יודעים עדיין איך הלכה הסצנה שג'סטין סיפר למייקל את זה, לדעתי הגיוני מאוד שג'סטין בכלל לא בא בכוונה לומר את זה למייקל או למישהו אחר... יכול להיות שהוא נפגש עם מייקל בקשר לרייג' [או משהו...] ומשהו גרם לו לפלוט את זה, אחרי הכל, זה די דבר גדול וג'סטין לא מסוגל לדבר על זה עם בריאן עדיין וברור שזה השפיע עליו באיזה שהוא אופן והוא פשוט היה צריך לספר את זה למישהו...כדי להוציא את זה... הוא בטח סמך על מייקל שיסתום תפה [NOT!] וגם אל תשכחו את העובדה שג'סטין מחזיק ממייקל החבר הכי טוב של בריאן. מייקל לעולם לא שוכח להזכיר לו שהוא הכיר את בריאן קודם והוא אהב אותו קודם והוא החבר הכי טוב שלו והוא זה שמבין אותו יותר טוב, כמו שאמרתם ובצדק, מייקל לא מחזיק הרבה מהיחסים של בריאן וג'סטין ובאמת חושב שהרגשות שלו לבריאן חשובים הרבה יותר משל ג'סטין לבריאן. בעעע סיימתי.

tulchi

New member
../images/Emo58.gif עופרי

"להיפך הוא זה שגרם לג'סטין להבין (בערך) כמה שבריאן באמת אוהב אותו אחרי כל הענין עם אית'ן" איך בדיוק ומתי?

ofrikit

New member
בחנות קומיקס

ושג'סטין בא אליו אחרי כל הסיפור ואומר לו שהוא מצטער ושהוא היה צריך להקשיב לו ושבריאן באמת אוהב אותו בדרך שלו.

למעלה