4.24 ואחרון!!!!!!!!!!!!!!!!!

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif 4.24 ואחרון!!!!!!!!!!!!!!!!!

התחיל כמו פרק בינוני מינוס... למרות שהיו כמה קטעים מצחיקים מכונת הפוליגרף עבודת יד, כולם בבר ואבי מדברת למכשירים במעבדה. כמו לג'ני היה ברור שזה אבא שלה עם הבקבוק, דאקי מבין שלזיוה יש משהו לטוני ולא רק הרגשה שהוא בצרות אני מקווה, כל הקטע של טוני שמה בבית חולים היה מעניין יותר בפרומו או שזה רק אני? אבל היו את הקטעים שהם התגברו על האיש (גו ג'אן) והאחות שהסניפה מי האח (איייייייייייייייכס!!!)... אני כבר כתבתי שיכול להיות שההוא הוא סיכן כפול וצדקתי, נראה לי שגם אמרתי שהוא יכול להיות זה שצילם את התמונות אבל לא משנה... והתיאוריה שאף אחד לא פסל אותה.................הוא אבא של ג'אן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולזה קוראים קליף אנגר, הוא ראה את טוניפ עם לא? כי הוא אמור לזהות אותו... מישהו יודע מתי מתחילה העונה הבאה???????????????? השעה מתחילה להשפיע עלי לילה טוב.

gromp

New member
השעה בהחלט משפיעה

תורידי קצת סימני כתיב! !!! זה מספיק,לא צריך מאה. אוקי גילינו מי אבא של ג'אן. יכול להיות שהוא מנסה להפוך את טוני לסוכן כפול? הפרק היה מאוד איטי. חוץ מהעשר דקות אחרונות. אף אחד לא מת בפרק סוף העונה או נעלם! (חוץ מהמסניף). הם שוברים מסורת! למען האמת הפרק לא נותן כל-כך טעם של רוצים שהעונה הבאה תתחיל כמו שאר פרקי הסוף עונה. זה נראה כאילו העונה החמישית תהיה כמו החצי השני של עונה מספר ארבע. אני ציפיתי לפרק סוף עונה שהכל מתקשר, אבל לא, סתם פרק קישור נוסף. אני לא אתפלא אם אחד מהשתיים יקרה בעונה הבאה: 1 ג'אן וטוני יפרדו באיזשהו דרך (בעצמם או מוות). ואז יש את טוני וזיווה. 2 כל הענין עם זיווה וטוני יגמר כי הוא לא היה רציני, וזה יהיה מוכנס לפרקים מדי פעם כמו העוזר של דקי וליי. ולשאלה הגדולה מתי העונה הבאה מתחילה? כל מה שידוע לי זה שבסתיו יתחיל העונה הבאה. מישהו רוצה לעשות סיכום עונה?

אופיר62

New member
../images/Emo58.gifמעלי ובפנים

המסורת שהם שברו זה שלא מדובר בטרוריסטים, ותמיד חלק מהרעים מתים בסוף העונה, יש גם את 3 יתברר שג'אן לא יודעת את כל האמת על אבא שלה וטוני יספר לה, ואו שהיא תהיה נאמנה לאבא שלה, או שהיא תהיה עם טוני והם יחיו בעושר ואושר כמו שזה נראה יהיה עושר אם הוא יהרוג את האבא. זה באמת לא היה פרק שהסוד הגדול נחשף לכולם היה חשד שזה מה שקורה, מה שבסך הכל נותן הרגשה שהעונה לא היסתיימה וצריך עוד כמה פרקים, כלומר לא עונה חמש אלה המשך של עונה ארבע. מקווה שזאת תגובה יותר נורמלית.

א אוהל

New member
../images/Emo58.gif OH MY GOD

זה לא היה פרק לצפות בו לבד בבית...בלילה...יותר מפחיד מפרק ה-halloween... ידעתי! ידעתי שה
הוא אבא של ז'אן (כתבתי על כך אחרי פרק 21) - מעניין שהסוכן הכפול שמושתל אצלו ושהביא לו את התמונות של טוני לא יודע שהיא הבת שלו
מתה מתה לראות את המשך הסצינה ב
של papa
אהבתי את איך שטוני הושיט יד לאקדח-שלא-היה ואת המבט המופתע על פניה של ז'אן...היא אכן לא יודעת שהוא בעסקי שמירת החוק
גם תחושת הבטן של זיוה שכנראה לא נבעה מהתקרית בחדר המתים אלא מהאירועים במכונית
ו"מלאכית המוות" היתה ממש מפחידה
גם אני קיוויתי לקצת פתרונות בפרק הזה אבל לדעתי דווקא עשו cliff hanger מעניין מאוד לעונה הבאה וזה נחמד שהם מגוונים בסיומי העונה ולא חוזרים על אותה שבלונה. אני מניחה שבעונה הבאה תוך 3 פרקים כל הסיפורים הישנים ייגמרו - כמו שהיה בעונה הזו עם גיבס המזוקן/משופם. מאוד מעניין גם מה הם יעשו שעבר עליהם ב-3 החודשים עד שנפגוש אותם שוב.... אח, זה יהיה קיץ ארוך ובודד בלי ncis

א אוהל

New member
../images/Emo58.gif+../images/Emo62.gif

פתאום עלה לי רעיון - אולי זו המשימה האמיתית של טוני - להיות עם ז'אן כדי להגיע ל
....

א אוהל

New member
../images/Emo58.gifיכול להיות

אבל שהיא לא יודעת את זה... הרי מעולם לא הראו לנו איך הם נפגשו. אולי אבא שלה סידר משהו...

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif עוד כמה פרטים מהפרק

קודם כל, באמת היה מוזר הקטע במטוס של לה גרונווי בו הסוכן מראה לו תמונות של טוני וז'אן. יכול להיות, לדעתי, אחד מהאפשרויות הבאות: 1. לה גרונווי מסתיר את העובדה שז'אן היא הבת שלו מהסוכן כי הוא חושב בו ויש לו איזה מזימה יותר גדולה. 2. הסוכן יודע שזו הבת שלו אבל הם החליטו מראש על איזו תוכנית להשתמש בטוני עבור משהו (הם אמרו שהוא אולי "שחקן" אבל טוני יעשה הכל כדי שלא יפגעו בבחורה) - הם משתמשים בז'אן מבלי ידיעתה אבל לא מתכוונים באמת לפגוע בה. לגבי הזהות של טוני, כאשר הוא נכנס לרכב של לה גרונווי, לה גרונווי פנה אליו בתואר "פרופסור" מה שאומר שאכן ז'אן היא הייתה במקור משימה שלו. אני מניח שפתיחת העונה הבאה יענו על הכל ולא ימשכו את זה על גבי מספר פרקים, אבל אי אפשר לדעת. עונה 5 מתוכננת להתחיל בספטמבר 2007 - אני אהיה בארה"ב באותה תקופה אז אולי יצא לי לראות את הפרק ב"לייב" כמו שהיה לי בפתיחת עונה 3 שגם הייתי שם חח

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif אבל מה שלדעתי בטוח יהיה בעונה הבאה

זה שז'אן וטוני יפרדו - לא יודע אבל לא נראה לי שברגע שיסתיים כל הסיפור הזה יהיה עוד "צורך" בז'אן ויפטרו ממנה

gromp

New member
../images/Emo58.gifלא נראה לי

הוא אמר: "ברוך הבא למשפחה" ורק אז בטון מוזר "פרופסור", זה נראה כאילו הוא משתעשע. כמו שאומרים: שלום עלי רבי שלמה, ושלמה לא באמת רב. ידוע מתי בספטמבר? דרך אגב מה אתה עושה בארה"ב ואיפה?

א אוהל

New member
../images/Emo58.gifלא הבנתי את המשפט שכתבת

עם ה"פרופסור" - למה הכוונה? ד.א. טוני לא נראה מופתע יותר מדי לפגוש את אבא של ז'אן...
מה שמחדד אצלי את התחושה שהוא ידע והשתמש בה - וזה גם מסביר למה הוא דיבר עליה עם ג'ני - כי הכל חלק מהעבודה.

gromp

New member
ספוילר למי שעדיין לא הבין

תראה, הוא אומר שלום טוני, ואז הם מתנשקחם ומתחבקים, ואז הוא אומר ברוך הבא למשפחה, לוקח הפסקה קטנה ואומר פרופסור. אם אתה הייתה פרופסור הייתי אומר: "שלום פרופסור א אוהל" ולא: " שלום א אוהל *חיבוקים נשיקות* מה נשמע, פרופסור" לא יודע, נראה לי שטוני היה מופתע, כך לפחות לי זה נראה. אני מסכים עם גיל , אני חושב שטוני וג'אן יפרדו. אולי יהיה זיווה וטוני? *נזכר בפרק מסוים* תמיד יש אפשרות שג'אן תהרג על ידי מתנקש וכל הסיפור של גיבס יקרה עוד פעם רק עם טוני.

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif הוא לא אמר את זה במובן של כינוי חיבה

לא נראה לי שה"פרופסור" היה מעיין כינוי עבור טוני, לא היה בשיחה שם משהו שיגרום לו לתת לו את הכינוי הזה. ההפוגה הקצרה בין "Welcome to the family" ל- "פרופסור" הייתה כי הרי הוא יודע שטוני הוא מ NCIS (לפי השיחה במטוס) ומטרת ההפוגה זה כאילו לשים את המילה במרכאות כפולות: Welcome to the family... "Professor"

אופיר62

New member
../images/Emo58.gifמשהו לא מסתדר לי שם

למה הוא אמר משפחה? טוני הציע לג'אן להינשא לו? לא ראינו אף דבר כזה הוא לא אמור להגיד רק Welcome...Professor?

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif אם אני לא טועה

הוא קרה לו פרופסור כי טוני הציג את עצמו כפרופסור להיסטוריה או משהו דומה לג'אן בפרקים המוקדמים אבל יכול להיותשאני מערבבת ......

אופיר62

New member
../images/Emo58.gifלא לזה התכוונתי

למה ברוך הבא למשפחה, ולא רק ברוך הבא? טוני לא חלק מהמשפחה שלהם

א אוהל

New member
../images/Emo58.gif אני מניחה שזה בגלל

שהאבא מצפה שטוני יתחתן עם בתו (באמת מצפה או כאילו מצפה - אם הוא עלה על זה שטוני הוא מה-NCIS)

gromp

New member
נראה בעוד ארבעה חודשים איך זה יתגלגל

שבת שלום.

שני פ

New member
נורא לא התלהבתי

מהפרק הזה... מסכימה עם מי שאמר שהפרק הזה קצת הופך את עונה 4 למאין חצי עונה שתימשך ב5... לא התלהבתי מכישוריה של ז'אן כרופאה עם כל הכבוד... את מזהה משהו חשוד אצל מטופל שלך ולא עושה כלום?...נו טוב, זו רק סדרת טלוויזיה. תיארתי לעשצמו שהצפרדע הוא אבא של ג'אן והיה נחמד לראות את הסברה שלי מתממשת. אני חושבת שטוני התחיל את הקשר עם ז'אן כחלק ממעקב אחריה.

למעלה