4.01

מסכים איתך לגבי הפתיחות..

באמת היו יותר טובים.. דין טען שאין דבר כזה מלאכים כי, מרי אמרה לו שהמלאכים ישמרו עליו בלילה שהיא מתה או שזה היה בכל לילה.. בגלל זה הוא לא מאמין בהם.. ואני דווקא מקווה מאד שיהיה טוייסט.. כי אז זה יהיה דפוק..

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif

למה יהיה דפוק? אם בסוף יסתבר שזה עוד איזה שד מאחוריי הכל זה יהיה דיי נדוש.

רעותוש02

New member
התקציר של פרק 0402!!

ה-CW פרסמה תקציר רשמי לפרק 2- Are you there God? It's Me, Dean Winchester הפרק ישודר ב25 בספטמבר. מג ושוטר הנריקסן חוזרים לרדוף את סאם ודין סאם (ג'ארד פדאלקי) ודין (ג'נסן אקלס) המומים כשרוחום של מג (שחקנית אורחת ניקי אייקוקס) והשוטר הנקיסן (שחקן אורח סי. מאלק וויטפילד) מופיעים ומאשימים את הווינצ'סארס שאכזבו אותם. אף על פי שהם המומים, האחים חייבים להתאושש כדי להציל את בובי (ג'ים ביוור), שיותר מדי "נכה מרוב אשמה" בכדי להלחם ברוחות הכועסים של הילדים שהוא לא הצליח להציל. במאי: פיל סקריצ'יה. נכתב על ידי סרה גאמבל קרדיט לעידן [הוא בפורום שלנו
] וזה לקוח מפורום אחר

לוידעת

New member
פרק טוב!!!!1../images/Emo58.gif

דין הזה כזה מלך!!!!!!!!!!!!!!!1 איך התגעגעתי אליו!!!!! איזה חאתיךךך!!!!!!!!!!!!!!11
שהוא הרים ת'חולצה כולי הייתה כזה 'אההההההה.....'
זה רק אני או שג'ראד קצת העלה משקל ונראה לא משו בכלל??
(למרות שליד ג'נסן להיראות טוב זו לא משימה פשוטה בכלל!!
) הפרק היה סבבה לאללה-באמת זה שהחזירו אותו כ"כ מהר היה קצת מוזר(אולי בגלל שהם הבינו שבלי ג'נסן אין להם רייטינג!!
)והעלילה הייתה די מהירה בפרק,אבל סה"כ היה סבבה לגמרי! דין חמוד,חאתיך ומצחיק כתמיד! בובי הוא...בובי!! וסאם ילד כאפות!!
הרובי הזו פשוט ג-ר-ו-ע-ה!!!שחקנית סוג ז' ממש-אומרת ת'טקטסט כאילו היא מקריאה אותו ומדברת בטון אחד!!זה ממש נורא!!!היא כזו מעצבנת! מילא קסידי,הייתה מעצבנת-אבל עשתה את זה טוב!!היא סתם מעצבנת!! הקטע עם "מלאך ה'" היה בהחלט תפנית מפתיעה-קצת הזויה חייבת להודות-אבל נחכה ונראה מה יהיה... לא יכולה לחכות כבר לפרק הבא!! ז-ה-ו!!! פיוו!זה היה מעייף...
נ.ב-אמרתי כבר כמה ג'נסן חתיך???

לוידעת

New member
אוחח...נו באמת....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

darklighter

New member
תודה לך על זה ולרעות על התקציר../images/Emo58.gifמש"ש

וואי זה ממש מזכיר לי את הפרק של מכושפות בעונה 8 כשבילי וכריסטי שלחו לאחיות כל מיני אנשים שהם לא הצליחו להציל כדי לגרום להם ולאחרים לחשוב שהן רעות... נראה מעניין!!

to the end1

New member
צריכה עזרה!

לפני כמה ימים העלו את האתר ששידר את הפרק הראשון בשלוש לפנות בוקר,אבל אני לא הצלחתי לראות... אני קוראת את מה שאתן כותבות על הפרק שודר ואני חייבת לראות את זה! אז...מישהי תוכל לעשות קישור לפרק הראשון? אני ממש רוצה לראות את זה אבל אני תמיד מסתבכת עד שאני מתייאשת

ghsi14

New member
שאלה

מותר לי להביא לפה צפייה ישירה על פרק עונה 4 עם תרגום מובנה?

SharonW27

New member
חדשה בפורום../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

מאושרת שדין חזר!!
איך התרגשתי לראות את הפרק,אני מרגישה כזאת עלובה XD ממש אהבתי את הפרק,חוץ מזה שהחליפו את קייטי באיזה שחקנית ממש גרועה
גם ממש אהבתי את הרעיון עם המלאך וזה...זה נראה כאילו העלילה הולכת להיות ממש טובה העונה. ואהבתי את הקטעים שבובי וסאם לא האמינו שזה באמת הוא..XD אז...שמחה להצטרף,ולא יכולה לחכות ל4.02!

ברוכה הבאה :)

וקישור לפרק, יש חמישה חלקים .... http://au.youtube.com/watch?v=z__7y3aBsAg זה החלק הראשון תתחילי איתו ותמשיכי הלאה

חשבתי על משהו..

אני בעד שיעיפו את השחקנית העלובה שהביאו לשחק את רובי, ושהאישיות של רובי תיכנס בג'ו!!! ככה גם אלונה טל החמודה תחזור, גם תראה עוד צד ותשחק שונה ותוכל לשנות את דעת הצופים שלא אהבו את הדמות של ג'ו..וגם תהיה עדיין רובי..
מי בעד?

Lion_Heart

Well-known member
האם מישהו יודע

איך קוראים לשיר שהתנגן בזמן ה "the road so far" ????? ממש רוצה לדעת

למעלה