4.01

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif

ואולי החזירו אותו כי הוא אחיו של סם וסם יהיה פגיע אליו. . .עם הכחות של מתפתחים אצלו הוא יהיה בלתי מנוצח(אולי, רק השערות) אז הביאו את אחיו. . .שהוא אוהב ויותר סביר להניח שלא יפגע בו

ספויילר..

אולי קסטיאל הוא שד עליון.. ובגלל זה הסכין לא השפיע עליו.. חוץ מזה, שכשהשדה ראתה את קסטיאל היא אמרה שהיא ראתה את הסוף.. ולא נראה לי שמלאך שאמור להציג את ה"אור"ואת הדברים הטובים או משו, יראה את הסוף..XD

the covenant

New member
ספויילר

ומה ניראה לך שהמשיח הוא? המשיח מסמל גם את הסוף זה אומר שהוא רע? ואתה לא יודע על איזה סוף היא דיברה יכול להיות שזה הסוף של כל השדים,לך תדע

רעותוש02

New member
אההה איזה פרקק|ספוילר

זו רק אני או שהחליפו את הצד של היד ? כאילו בתחנה ראו שהטביעת יד על יד אחת ואח"כ הראו שהיא בשניה חחח איזה מאגניב שהחזיר אותו מלאך אבל הוא ממש לא נראה ככה.. אהבתי שהם לא האמינו לו והתנפלו עליו אה ו..רובי החדשה זוועתית והורסת את הפרק נקוה שלא נראה אותה הרבה

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

תקשיבו, אני חושבת שהיוצרים קראו יותר מדי פיקים! וואו. מלאכים. מלאכים. מלאכים! אהע. זה כל-כך טוב. הדבר היחיד שהיה טוב ברובי החדשה היה שהיא חשבה שהם ביחד XD סאם מעצבן יותר העונה הזאת. אבל הכוחות מגניבים למדי. ודין...
דייייייייייייייין! הוא חוזר מהגיהינום ישר לסארקאזם שלו. יאו D: הפרק מעולה. יאו, הפתיחה החדשה מגניבה. אני אכתוב כנראה תגובה יותר בונה כשאפסיק לצרוח XD

frhx

New member
מה שכן... ../images/Emo58.gif

לא משנה מה, דין תמיד יהיה דין :) הרג אותי שהוא לקח את הפלייבוי מהמדף ודחף בלי סוף אוכל :)

היה עוד קטע מצחיק, ../images/Emo58.gif

שדין בא להגיד לסאם שזהו הוא חזר מהגיהנום וזה אז סאם כזה אומר לו :" but ... " אז דין עושה לו :" I know, I look fantastic " חחחחחח דין תמיד יהיה דין

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif

היא לא מבאמת חשבה שהם ביחד, הרי איך זה יכול להיות אם מדובר ברובי? אותו שד, גוף אחר. הכל היה משחק כדי שדין לא יידע במה מדובר.

A m e l y

New member
אהה../images/Emo58.gif

ואאוו איזה מגניב!!! ממש אהבתי את הפרק והרעיון עם המלאך,למרות שנראה לי שדין הולך להאמין לו מהר מידי על אף הניסיון הקודם עם "מלאכים". ורובי?! אלוהים,אני מתחילה לאהוב פתאום את קסידי,השחקנית החדשה ממש עלובה-הדמות ממש ממש לא מתאימה לה. ולסאמי יש כוחות...
מעניין איך הם הולכים להשתמש בזה הפעם,אני מקווה שלא יהיו עוד ראיונות גאוניים כמו בעונה השניה וה"מחנה קיץ" שעשו לכל psy.kids... ואיפה בלה אהובתי????אפליה...

Charmed Or

New member
אתה ממש נחמד.../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

גם רובי מתה. אבל האמת, שאני מעדיפה שבלה תזכר בתור לורן כהן (השחקנית המוכשרת והכוסית :p) מאשר שיחליפו אותה באיזה כונפה שלא יודעת לשחק ;[ נכון שסאם התעלה על עצמו בתפקיד המעצבן בעונה הזאת? זו פאקינג הייתה המשאלה האחרונה של דין! ארג.

סאם תמיד היה מעצבן..XD

לפחות הוא לא בוכה ומתחנן שדין יהרוג אותו כמו בעונה ה2..XD

darklighter

New member
פרק. פתיחה. הכי.טוב.שהיה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

1.01 ו2.01 היו מעולים, אבל זה... פשוט וואוו!!! אני לא יודעת איפה להתחיל...[אגב אני מגיבה עכשיו אחרי שראיתי אתמול פעמיים כבר חח] הRECAP בהתחלה עם השיר של AC/DC היה מעולה, אבל חבל שבלה לא הייתה
הכח החדש של סאם ממש מגניב!!! מעין שילוב כזה של פרו וסיילרXD אהבתי את ה"איחוד" של דין עם בובי וסאם. היה מרגש. אני שמחה שהשתלט על הסייקיק השד וסאם הרג אותה כי היא עיצבנה אותיXD רובי החדשה מעצבנת יותר מאיך שהקודמת הייתה בהתחלה בעעעע שיחזירו את בלה!!
אהבתי את הסוף!! נראה שתהיה עלילה עונתית מעניינת. המלאך הזה מעצבן, אבל חתיך [קצת פחות מדין וסאם אבל עדייןXD] ויש לו מבטא מגניב. תגידו זה רק אני או שהסימן של היד של הזרוע המסוקסת של דין נראה כאילו מקס מרוזוול ריפא אותו, רק שהסימן יצא אדום במקום כסף?XD ואני פשוט חייבת

גאש איזה תמונה ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אני די אהבתי ת'פרק..הוא עבר לי ממש ממש מהר!! ובאמת יש הרגשה שהכל הולך מהר מדיי..כל כך מהר הוא חזר מהגיהנום..כ"כ מהר הוא גילה מי הוציא אותו.. טוב אבל בטח משאירים דברים הרבה יותר טובים להמשך אם ככה הם מיהרו לחשוף את הדברים האלה.. ג'נסן פשוט מדהיםםםםםם! איך התגעגעתי!!
אהבתי את הקטע עם המדיום! שהיא אמרה לסאם שגם הוא מוזמן ודין כזה: אתה לא מוזמן!
היה בהחלט מרגש האיחוד בין סאם לדין וגם בין בובי לדין.. וזה באמת היה מתבקש שהם לא יאמינו שזה באמת הוא..אהבתי שבובי שפך עליו מים
רובי החדשה באמת ממש גרועה!! אולי היה עדיף שהנשמה של רובי באמת היתה מתה..איזה הזוי שפתאום ליד השחקנית החדשה קייטי נראית ממש שחקנית טובה..כנראה שלא הערכתי אותה מספיק קודם
וואי ממש הזוי כל העניין עם המלאך הזה..והכוח של סאם! דאם
מגניב דווקא.. אוף מה כבר דין יצטרך לעשות בגלל שהאל הוציא אותו..אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת..טוב בעצם אני כן
מחכה לפרק הבא!!

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

סאם לא הרג את הסייקיק, הוא הרג את השדה מהדיינר שראתה את המלאך גם

darklighter

New member
אהה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

חשבתי שהשדה השתלטה על הסייקיק...כנראה שהן סתם היו נראות לי דומותXD

קרניjack

New member
הפרק...../images/Emo58.gif

היה נחמד בתור פרק תחילה, יכל להיות יותר טוב, היו כבר פתיחות עונות טובות יותר, אבל סה"כ היה נחמד, לא משהו שגרם לי להתאכזב. הפלוסים: -דין, יקיר הצופות חזר על ההתחלה. כן, היה נחמד לראות את הבחור. - בארבעת החודשים סאם הספיק להתקדם ויש לו עכשיו כוחו חדש, שאנחנו לא יודעים עליו בינתיים הרבה. אהבתי, זה יכול לקדם את העלילה ולהביא אותה למקומות חדשים (מהמרת שלרובי יש חלק בעניין). - אמנם זה הופיע בקטנה בעונה הקודמת, אבל סוף סוף הכניסו קצת כוחות של אור לפרק. אף פעם לא הבנתי את נקודת ההנחה שלא יכולים להיות כוחות חיוביים (" לא יכול להיות דבר כזה מלאכים") כמו שהדמויות טענו, אלא רק שדים ורוע משום שהם מתגלים בצורה דחופה יותר. אהבתי אתשהכניסו את יד אלוהים ואת המלאך כשלוחתו, שהכניסו פה משהו חדש שמדובר בכוחות הטוב ולא באיזה שד שרוצה לנצל את דין. מקווה שלא יהיה טוויסט שיהרוס את זה ואז יסתבר שבעצם שוב מדובר באיזה עוד שד זממני. המינוסים: - החזירו את דין מהר מדיי...כלומר, ציפיתי, משערת שהרוב ציפו שעוד נראה את דין תלוי על הקרסים של הגיהנום קורא לעזרה ואת סאם אוכל את עצמו ומתפרק לאט כשהוא מנסה להציל אותו לשווא. אומנם הרווח הזה- שגורם לנו לתהות מה קרה ב4 החודשים האחרונים מעניין- אבל קצת מהר מדיי. - רובי. אהבתי את הדמות התוססת של העונה שעברה ועכשיו היא נשמעת דיי מונוטונית, משעממת, בלי טיפת עצלנות או ניסיון שיכנוע בקולה...כמו שכתבו כאן בינתיים לא נראה כי הבחירה של השחקנית מתאימה לתפקיד. - השקט שהיה בסידרה. כלומר, מילולית, היו המון קטעים שקטים...אני רגילה שהדיאלוגים קצת יותר עצבניים, שיש יותר מוזיקת רקע ופשוט היה שקט... ציפיתי ליותר קירבה בין סאם לדין אחריי שדין היה מת 4 חודשים, אבל הם כביכול המשיכו כמו עוד יום רגיל מבחינת דיאלוגים. סה"כ פרק נחמד, מצפה להתפתחויות מעניינות בהמשך הסידרה, אגב, כל פעם שהשיר (שאין לי שמץ מה שמו) " CARRY ON..." זה משכיר לי כמה הסידרה הזאת כייפית לצפייה

למעלה