3X23

ALIAS ROCK ON

New member
../images/Emo58.gif 3X23

בגללת הפרעות מוזרות
של אנשים פה אני ארשום את התוכן בהודעה הבאה... הילד היה פשוט מעצבן והיה ברור שזה לא מהמחלה... האוס היה פשוט חרא לפורמן. וזהו. חשבתי שיהיה פרק עם קיליפהנגר רציני שימשך שבוע הבא. חבל...

מיכי7

New member
שאלה../images/Emo3.gif

איפה אתם רואים את הפרקים של העונה השלישית? אני בכלל לא יודעת איפה להשיג אז אחותי משיגה לי אבל זה לוקח הרבה זמן.. אתם רואים עם תרגום או שלא? אני רואה עם תרגום כי יש שחקנים (נו..ג'סי ספנסר) שאני לא יכולה להבין מה שהוא אומר גם בגלל המבטא. אהמ טוב נו לא משנה.. בקיצור אם אסור לכתוב את זה פה אני אשמח אם מישהו יענה לי במסרים
מיכל

פרומו 3X24

לינק ישיר ממריקיר להורדה. (לא ראיתי, רק הורדתי, כי עוד לא ראיתי את 3X23, אני ראיתי ממש כמעט עד הסוף בטי וי לינקס והתנתק לי האינטרנט, אז עכשיו זה טוען שוב, אחרי שכמה פעמים כבר התנתק לי)
http://www.sendspace.com/pro/c1smrl

anatge

New member
זה רק אני

או שזה אותו חבר מפרק לפני אחרון עונה שנייה?

JAMofPEARL

New member
לא מבאס לראות בטיוי לינקס?../images/Emo122.gif

גם אני רואה שם לפעמים בלת ברירה אבל כיף להשקיע שעתיים +-
[אהמ בלי תוכנת הורדה]

כן, זה כי לא הייתה לי ברירה.

אני כמעט אף פעם לא צופה משם. אני תמיד מו**** ורואה. אבל הפעם הייתה בעיה רצינית ולקח הרבה זמן, וכשראיתי ביינתיים שם, פתאום התנתק ולא הצלחתי לראות את ה3 דק' האחרונות. אבל בסופו של דבר, ראיתי כי סיים להו*** לפני כמה זמן. וואייי...עכשיו צריך לחכות יותר משבוע ל3X24. הוא יהיה ב29.05 ואז לא יהיה 4-5 חודשים!
יש להם מזל להוט 3 שהביאו סוף סוף את העונה ה3, כי אחרת הייתי סופרת את הימים לעונה ה4 שעוד לא צולמה.
נו טוב...שיהיה...

shanistern

New member
לא, ממש לא מפריע

בד"כ זה ממש באיכות טובה ויש גם את : www.stage6.com

taminoi

New member
וקישור לפרומו 3X24 ביוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=WZJ7U_7sMeo

../images/Emo58.gifדעתי על 3X23../images/Emo58.gif

לטעמי זה היה פרק טפל לחלוטין. המקרה הרפואי, לא עניין אותי, הבחור לעומת זאות היה מסקרן מאוד, לא התאכזבתי מהדמות הזו, אבל היא לא הגיע לשיא כמו כל מטופל אחר שהיה. המטופל בקליניק היה משעשע, וכל העניין של החבלה בבקשת העבודה של פורמן היה מסתורי, אבל צפוי. אני ידעתי מההתחלה שזה האוס, ואני בטוחה שזה הוא. (כל העניין ה"עזיבה" של אריק, סופית, מעצבן אותי). ושמתם לב למבטים שהתחלפו בפרק הזה בין האוס לקמי? נחמד, מבטי הזימה חזרו...לפחות זה... וקאדי, לא מפסיקה לפלרטט עם האוס, שיו אישה, תשלטי בעצמך (משמדברת...). הדבר היחיד שאהבתי באמת בפרק זו השיחה של ווילסון וקמי והשיחה של האוס וצ'ייס. זה כאילו בכוונה היוצרים רוצים שקמי תוציא את המשפט הזה מהפה "אני לא מאוהבת בהאוס", כדי לשחק בצופים עוד קצת, אבל אני, לא מאמינה לה. היא פשוט מתנתקת בצורה האפטית ביותר. ולעזעזל עם צ'ייס הזה!!! תפסיק כבר עם ימי שלישי האלה! תקלוט! היא לא רוצה אותך ולעולם לא תרצה! יא ניג'ס... אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא התלהבתי מהפרק כל כך, היה נחמד, אבל לא אחד המעולים. הצחיק אותי בטירוך העוויתות שהאוס עשה בפרק הזה
בקיצור, הפרק ישאר על המחשב ויועבר לדיסק יחד עם 22 והפרק הבא, רק כי הוא ה-אחד לפני אחרון. ואני מחכה כבר לפרק האחרון, למרות שאני כבר יודעת מה יהיה, אני יודעת שתמיד לא מספרים את הכל בס' של הפרק האחרון. הלכתי לראות את הפרומו...

li1609

New member
../images/Emo58.gif מה, רק אני ממש ממש

אהבתי? (תקראו את הביקורת, היא באה מאהבה... חחחחח) אוקיי, שום דבר מפתח עלילה לטווח ארוך לא היה כאן, נכון. אבל באמת.. הפרק היה קצבי וחד, היו בו קוי עלילה מצויינים (העברת החשד הייתה מצויינת, אני האמנתי להאוס אפילו.. פטאתית שכמותי) דיאלוגים היו משובחים האופן מיוחד, היה האדי, היה שמץ האמרון, היה פעמיים את דמותו של האוס (למרות שהדמות היתה קצת לא אמינה מרוב שהיא הייתה האוס, נראה כאילו חצו את הטקסטים של האוס לשניים!) וכל שחקני החיזוק (כולם מלבד גרג כמובן) היו במיטבם. אפילו רכשתי אמפטיה לפורמן וזה לא קורה הרבה.. הדבר שקצת איכזב אותי היה הסוף, כי כן ציפיתי לשבירה קטנה מצד האוס, שהיה מרושע מהרגיל באופן משובח לפורמן. אבל, הי, אנה, אני פונה אלייך דווקא, שכחת משהו חשוב! האוס תמיד הופך להיות אקסטרה מרושע כשאכפת לו יותר מן הבנאדם וכשהו מגלה שהבן אדם משמעותי בשבילו.. דוגמא לכך היא הההתנהגות המכפירה שלו לקמרון בתחילת עונה 2, אחרי הדייט והידיעה שהיא רוצה אותו, ההתנהגות הגועלית לוילסון דווקא שהוא הקריב את עורו בשבילו בסיפור טריטר, הנטישה של סטייסי דווקא כשהיא רצתה בו והרשימה מתארכת.. האוס רוצה את פורמן, האוס רוצה שהוא ישאר, האוס יורק אש ומנסה להבריח אותו כי הוא לא רוצה להסגיר את אנושיותו חלילה! ועכשיו לחלק הכי מעניין, נדמה לי, בניתוח- שחמט, אהבת נעוריי, משחק של מהלכים, מישהו צופה מה שהבא יעשה ופועל על פי זה, תגובת שרשרת שיוצרת לחימה, שחור נגד לבן, מאבקיי כח שבסופם מלך אחד נופל. הפרק הזה היה גאוני כי הוא היה סימבולי מאד. שני הרשעים משחקים שחמט, בעצם היה עוד מטאפורה, עוד השתקפות של דמותו של האוס, אלא שהיא העלתה את יחסי הכוחות בין הצוות ובין פוארמן והאוס לרמה חדשה של מודעות, של חשד. הפרק היה בסימן מתח ורדיפה. כל חלק בו היה ארוג ומאורגן לתפארת, היו בו המון שפיצים מעניינים, הוא היה קיצוני על גבול הקריקטורה (הבן והאמא- שחור ולבן לגמרי!) ללא ספק, אהבתי, אחד מני רבים. תראו אותו שוב ותחשבו על זה!! זאת הייתה הרמה להנחתה, אני כוססת ציפורניים....

אממ...../images/Emo58.gif

אני יודעת שהאוס רוצה את פורמן, אויש לא נשמע טוב. ואת יודעת כמה אני אוהבת סימבוליות ומטאפורות, אבל זה היה פרק יותר מידי סימבולי. אני מסכימה איתך לגמריי לגבי השחמט, גם אני שמתי לב לזה, אבל רגע, הלו, זה פרק 23 גאד סייק! אני חושבת שזה פרק לא מתאים לאחד לפני אחרון. וזה לא שלא אהבתי, יש לי ניתוח שלם לגביו, ואותו אני אפרט לך אישית, אוי אכלת אותה. פשוט, לדעתי, זה לא היה מספיק. טפל מבחינת התקדמות, לעומת הפרק הקודם, שההי נראה שכאילו מתקדמים לאנשהו, אבל האוס, מתנהג כהאוס. נו טוב, יש לי ציפיות גבוהות מהסידרה הזו.

למעלה