3X23

li1609

New member
../images/Emo58.gif לרגע לא חששתי

שאת בחלת בשיטחיות ולא אהבת את הפרק משום שלא הבנת את הסימבוליות יקירתי.. (ואם בסמבוליות עסקינן, טוב שאנחנו לא מדברות בסאב טקסט כאן כאילו אין מחר! חחח!) את אולי צודקת, אנחנו מצפים גבוהה מידי, והסדרה הזרת גבוהה מאד, כי הכל מוצלח, הפער הוא בין מצויין למדהים. מפונקים אנחנו, התרגלנו לטוב מידי ראיתי את הפרומו לפרק האחרון... אאאהההה!!!!!!!!!!! וזה רק המקרה הרפואי.. בזאת אני מכריזה שמי שיזרע כאן ספויילר בנושא (אנה בננה תה לימון עם נענע!) אני אישית אשחוט אותו ואתלה את גופתו למען יראו ויראו! עדיין כוססת ציפורניים... רגע.. אמרו שעוד שבועיים????

shanistern

New member
אנה- את נקראת לדגל...

אנה היקרה- אנא ממך- אם יש בידיך ספוילרים- שתפי אותנווו או לפחות אותי... תודה

shanistern

New member
לא יודעת, לא ממש אהבתי - ספוילר

מה, שכחו מהאני? איפה היא? אהבתי מאוד את הסיפור עם הריאיון של פורמן- שכולם הסיקו מסקנות אחד על השני הילד היה רשע מצויין לא ממש הבנתי את הקטע עם הברזל בגוף של הילד ולמה האוס חתך אותו- (הבנתי שהוא צריך לנקז דם) לא יודעת, לא פרק משו משו- לא מתאים לקראת סוף עונה לדעתי

../images/Emo58.gif

הילד לדעתי היה סתם רשע יותר מידי, בהגזמה, זה לא היה נראה טבעי, לכן גם אני חשבתי שזה סימפטום. ועוד ההבדל הנוראי הכל כך מוזר בין האם לבן, זה פשוט היה הזוי. אם כבר, כמו תמיד יש השתקפות של האוס במטופל ולהפך, כאן זה מתבטא בחוצפה ובבוטות של שניהם. אבל ההדבדל הוא, שלהאוס יש סיבות להיות "רשע" ולילד אין, סתם, כי בא לו. ועכשיו, בשבילך
מש"ש להאני ועונה 4!
האני אמורה להיות בפרק הבא, אבל לא בטוח. כי כשקראתי ס' של 23, קמי הייתה אמורה "לומר משהו חשוב להאוס" ולא היה את זה בסוף. אולי זה יהיה בפרק הבא. ובכלל, אני לא לוקחת ברצינות ס' של פרקים אחרונים, כי לא מציגים את הכל. כמו שהיה לפני נו ריזן, לא אמרו כלום על הירי בס', רק על המטופל עם הלשון ושהאוס והצוות מטפלים בו. אז אני מצפה לאיזו סגירת מעגל בסוף, דיי כבר אנה עם הציפיות שלך. ולגביי עונה 4 - לקאדי יהיה תינוק. - משאלתי התגשמה, כמעט! טוב, זה היה ברור, אבל לא הייתי בטוחה שבאמת יעשו את זה בסוף. לפורמן יהיו שינויים משמעותיים בעונה ה4, ולצ'יימרון יהיה המשך, אבל יבצר משבר אחר, שעוד לא ראינו. ושהעונה הרביעית תיהיה המפתיעה ביותר. כל זה דוויד שור אמר בראיון.

יש לכם כתוביות לפרק הזה והקודם?

כי אני לא מוצאת בשום מקום.. וסתם בלי קשר התחלתי למכר אנשים להאוס :p חח

petabit

New member
It's Good 2 Know.. Man...

זה נחמד לראות תגובות טובות על תרגום שהשקעת בו כל כך הרבה שעות עבודה.

Sick People

New member
הילד מעצבן

וחיכיתי לעימות שלו עם האוס והיה מגניב לאללה....... יש ניחוש מי הרס לפורמן את ראיון העבודה?

../images/Emo58.gifמעליי ופה!

האוס! האוס חיבל! לא שמעת את השיחה של האוס וצ'ייס? אני ידעתי מההתחלה שזהו. זה מתאים להאוס. ומן הסתם הוא התחיל את כל התרדפת הזו, כדי שכולם יחשבו שזהם חוץ מהאוס. אז זה היה ברור שזה הוא. והוא אמר לפורמן,לפני, שאם הוא היה באמת עושה את זה, אז רק לאנשים ששווים את זה. זה אומר שפורמן שווה את זה.

../images/Emo58.gifמש"ש ל3X24-ממש כתוב בתחילת ההודעה-

אז משלא רוצה, שלא יקרא... זה קצת מבולגן, אבל ככה כתוב ביו לורי נט.
3.24 Human Error. Airdate 5/29/07 TV Guide, May 7, 2007 in the season finale of HOUSE, "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT), House and the team take on the case of a young woman who, along with her husband, is rescued at sea en route from Cuba in a desperate attempt to see House and get a diagnosis for her illness. Meanwhile, Foreman prepares for his last day at Princeton Plainsboro Teaching Hospital. HOUSE: House (Hugh Laurie, L) finds himself in the hospital chapel with the husband (Omar Avila, R) of a patient who has had an unexplainable recovery in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: House (Hugh Laurie, R - on monitor) picks a bad time to consult with Dr. Wilson (Robert Sean Leonard, L) in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: Tensions run high between House (Hugh Laurie, L) and Dr. Foreman (Omar Epps, R) as Dr. Foreman prepares to leave the team in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: House (Hugh Laurie) searches for an explanation when a patient makes a unique recovery in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: Dr. Cameron (Jennifer Morrison, R) gives House (Hugh Laurie, L) some important information in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: When a patient flatlines during a simple procedure, House (Hugh Laurie) finds himself in the operating room trying to save her life in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: House (Hugh Laurie) finds himself in the hospital chapel when a patient has an unexplainable recovery in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: Dr. Chase (Jesse Spencer) meets with House in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: Dr. Cameron (Jennifer Morrison) gives House some important information in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: Dr. Cuddy (Lisa Edelstein, L) and Dr. Wilson (Robert Sean Leonard, R) confront House about his relationship with his staff in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX HOUSE: Dr. Cameron (Jennifer Morrison, L) and Dr. Foreman (Omar Epps, R) confront House in the HOUSE season finale episode "Human Error" airing Tuesday, May 29 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2007 Fox Broadcasting Co. Cr: Isabella Vosmikova/FOX​

למעלה