3X21

ALIAS ROCK ON

New member
../images/Emo58.gif 3X21

איזה פרק!!! המקל החדש ביצ'ינג
והציטוט הטוב ביותר : wilson is right forman is wrong and your shirt it too reaviling for the office.... אבל לא זז כלום בין קאדי להאוס, מתקרבים לסוף ולא נראה לי שיהיה משהו ביניהם

../images/Emo58.gifלא ראיתי עדיין.

ואני ולא מצאתי קובץ לה**** עדיין. אם יש לך מUTorrent שלחי לי במסר פרטי. (אופסייי...) ו
מש"ש----------------------->>>> הם לא יהיו יחד. מבאס נכון? רוצה עוד פרטים? אני אמסור לך בפרטי.

shanistern

New member
תודה נשמה-

אבל אני הייתי רוצה לראות אותו במערכת יחסים

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif מש"ש - דווקא כן, אנה

בראיון האחרון של דייויד שור לערוץ E! הוא אמר שהם כן הולכים בכיוון של האדי, "בצעדי תינוק". אבל זה כן יקרה - רק לא בעונה הזו.

../images/Emo58.gifמש"ש - ואאיייי, מה באמת?

אין לך מושג איזה מצב רוח טוב עשית לי עכשיו.
(איזה יום היה לי...><) יש לך קישור לראיון? כי שור אמר שהוא מעוניין לפתח משהו בעלילה עם החדשה הזו אבל זה לא סגור...נו טוב... כפי שהבנתי גם בכתבה החדשה ביו לורי נט, העונה ה4 הולכת להיות מעניינת. אבל עדיף שלא אציין את הפראנוית הפתטיות שלי. האדי שליטהההה!!!!!!1111!!!!! חחחחחח

LoLo16

New member
הרשי לי לעשות לעצמי קצת יחצ"נות... ../images/Emo8.gif

קישור לראיון פה
http://www.lolo-z.net/Huddy/

היי איזה מעגניב!!

יש לי את האתר הזה במועדפים. אני אוהבת את האתר הזה, ותודה, אני אכנס ואראה את הראיון עוד מעט.

bubbIes

New member
פרק אופטימי מדי ../images/Emo58.gif

זהסוף שלו מאד לא מתאים לסדרה.. אני לא מתמצאת כלכך בכל העניין הרפואי אבל.. מלכתחילה הם לא יכלו לקחת את מוח העצם של האח כי היה לו איזה וירוס.. אחרי שהם גילו איזה וירוס זה הרופאים אמרו שהוא לא יחלים בזמן כדי לתרום לאחיו את מוח העצם אז איך לעזאזל פורמן כן לקח את המוח עצם והאח חולה הלוקמיה עוד החלים!?!? אה ולא כזה אהבתי את המקל הליכה החדש.. הוא לא ממש מיוחד.. לפחות לא כמו המקל שעשוי מאיברו של שור חחחחח זה היה מגעיל חחחח עד כאן

ataliani

New member
../images/Emo58.gif גם אני לא הבנתי

את מה ששאלת על המח עצם. פירסמתי שאלה בפורום בינ"ל אחר ואני אכתוב כאן את מה שהם יענו לי. אני גם לא הבנתי את כל הקטע ש"יש אלפי סוגי זיהומים ואין אפשרות לדעת איזה מהם יש לו"! כאילו, היו כבר המון חולים בסדרה הזו שהיו להם זיהומים מסוגים שונים והבעיה הזו מעולם לא עלתה. הם תמיד עלו על סוג הזיהום בתוך כמה שעות (מהרגע שהם הבינו שזה זיהום) ולא לקח להם 4 חודשים כמו שהם אמרו כאן. מילא. גם לא הבנתי למה בסוף הוא לא שמר את הכלב... היה נראה כאילו היה בינהם בונדינג מטורף... זה היה יכול להיות TOUCH ממש חמוד אם היה לו כלב. חוצמזה, פרק ממש לא רע. הסצינה בסוף עם הילד היתה ממש חזקה, קצת יותר מדי אפילו, אבל היא עדיין היתה במקום בהתחשב בתוצאה. אה, ועוד אזכור להולמס בפרק הזה: כשהאוס שם את המקטרת בחנות...

kvkvkv

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה איתך בקשר לכלב
ממש חבל שהוא מסר אותו בסוף. וכשהכלב צלע בסוף, מה שישר עלה לי לראש זה "עכשיו גם הוא צולע?"

ataliani

New member
../images/Emo58.gif בקשר לכלב

הייתי בטוחה שהוא צולע כי הוא נקשר להאוס והוא מחקה אותו וזה היה כזה חמוד, עד שקראתי בפורום אחר והיסכמתי שהוא פשוט חטף מכה ברגל כשהאוס טרק עליו את הדלת. אבל זה היה כ"כ חמוד, ושהוא זרק לו ויקודין ואמר "כלב טוב". מהסצינות היותר חמודות. אבל היה יותר חמוד אם הוא היה שומר אותו...

../images/Emo58.gifהולמס../images/Emo129.gif../images/Emo150.gif

האיזכור של הולמס היה משעשע במיוחד!!! סוף סוף אני יודעת איפה הוא קונה את המקל המעגניב שלו! (זוכרים את המקל ב2X17? אותו הכי אהבתי) אני ממש אהבתי את המקל! עכשיו זה משתלב עם המעגניבות של האופנוע! איך כזה קמי אומרת: "פליימס?" חחחחחחחח (להבות זה מעגניב!)... וראית את המשקפייים המכוערים האלה שהאוס שם??? שיווו אני נשפכתי מצחוק!!!! זה הרג אותי! ואיך שג'ימי הסתכל על המקום....ואיייי....זה היה טובבב....

../images/Emo58.gif וואוו! אני אהבתי../images/Emo58.gif

הפרק היה טוב מכל הבחינות. שוב, הפרק לא בכיוון של התמכרות, אלא זה פרק השופך עוד אור על פורמן ועל היחסים של האוס וג'ימי. אני ממש אהבתי את כל השיחות המעולות בפרק, במיוחד של האוס וג'ימי, בהתחלה על ההורים, על זה שהוא פחדן, על האמון, על הכלב, על הכל, היה פשוט גאוני. בעייני הסוף, היה מעולה, השיחה של פורמן לא הייתה ארוכה, אבל מסכמת ומראה את האמת. הקטע האחרון היה פשוט בלתי נשכח!!!! ה-כלב הוא מטאפורה להאוס עצמו, לג'ימי עצמו, והיחסים ביניהם.
מטאפורה ראשונה: הכלב הרס את המקל של האוס, ולא ג'ימי כמו בעונה השניה. בעונה השניה, הם גרו יחד אצל האוס, האוס אציק לג'ימי והוא החזיר לו עם המקל, בדיוק כמו שהכלב עשה.
מטאפורה שניה: הצליעה של הכלב בסוף, והתגובה של האוס לכך, מראה עד כמה המצב הזה הוא באמת אירוני וחופף.
מטאפורה שלישית: איך שג'ימי הלך עם הכלב במסדרון, והסתכל על הכלב הנכה, שכרגע יהיה מסטול מהכדור שהאוס נתן לו. לי, הדבר הראשון שצץ בראש, שכאילו הכלב המרדני הזה, וחסר מנוחה - זה האוס, והאוחז ברצועת האיזון - זה ג'ימי. זה היה פשוט גאוני! בפרק הזה, דנו גם כן בלקיחת החלטות, כמו בכל פרק לדעתי בסדרה הזו. משאני אוהבת עוד בסדרה הזו, שהמטופלים, ההורים/ילדים/זקנים - הם נראים אנשים אוטנטיים כאלה. לא מיופאים, או מוצגים במטרה להרגיע את עין הצופה, אלא להפך, השחקנים נראים אמיתיים, ובצורה כזו, אפשרי להתחבר למטופלים ולמשפחות, לא רק מבחינה חיצונית, אלא לכל מבנה התנהגות שלהם, כל כך שונה אחד מהשני כל פעם, וזה משהופך את זה למציאותי כל כך במובן מסויים, כמובן משלא מציאותי, זה השיחות העמוקות של רופא ומטופל, זה לא קורה. קיצר, אחרי המצב רוח הזוועתי שדיוויד שור עשה לי, עד כדי כך שהרגשתי פתטית, אני במצב רוח בשמיים אחרי הפרק הזה. לא בגלל שפורמן...(אהמ אהמ לא אגלה) אלא כי אני רואה שלא יאכזבו אותי כפי שחששתי, מבחינת הדרייב קרקטר ועוד. (משיודע את שמות הפרקים הבאים, יודע מה יהיה עם פורמן, אפילו לא צריך לקרוא את הס', ישר מבינים מה יהיה). קיצר, אני כבר מחכה לפרק הבא. שבוע טוב אנה

o r t a l i t

New member
לא יודעת אם זו אני או "האוס" ../images/Emo58.gif

אבל פשוט לא ככ אהבתי. זתומרת, מאוד אהבתי, כמובן, את האוס-ג'ימי-כלב[הקטור, נכון ?]. אבל פורמן, היחס של האוס אליו והפתרון לPOTW ממש לא היו כיפיים. אהבתי תמקל החדש חחחחח XD וגם את הציטוט של האוס ^^ בכל מקרה, הקטע הרפואי [כל מה שנכתב כאן הוא לפי הבנתי בלבדP:] הוא שכן יש המון סוגי זיהומים, אבל תמיד יש להם מספיק רמזים [בבית, או באנשים בסביבה, או בגוף עצמו] שעוזרים להם לדעת איזה זיהום זה, כאן כל מה שהיה זה הידיעה שיש זיהום ולוקח המון זמן למצא [כמובן, שלפורמן היה פוּקס והוא פשוט מצא את זה :\]. אחרי שהוא כבר מצא וריפא, מס' התאים שנשארו לילד הוא מאוד נמוך, ולכן בעיקרון אי אפשר לקחת ממנו ולהעביר לאחיו, כי אז לו יהיו בעיות עם הווצרות תאים שיש להם תפקידים חשובים בגוף והוא עשוי למות [לכן ה"אחיך היה מוכן להסתכן כדי להציל אותך, ואתה ?" של פורמן], אבל שוב כמובן שפורמן יעשה מעשה האוס-י [כדי שיוכלו להשאיר אותו שם XD] וכמובן שזה גם יצליח ולשניהם יהיו מספיק תאים והכל יהיה מעולה ומושלם. תמיד קל, הפעם אפילו פחות ריאלי.

Breakable

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif../images/Emo221.gif

בבקשה פעם הבאה לא לכתוב ספוילרים בגוף ההודעה הראשית - אין דבר יותר מציק מזה פרק נחמד... לא ציפיתי לכזה פרק במיוחד לקראת סיום עונה (מה לגבי הפרקים המפציצים כמו אופוריה עונה שעברה) אהבתי את המקרה הרפואי - מה שגורם לי לצמרמורת זה שאם ההורים היו מסכימים הילד הבוגר (ניק?) היה מת רואים סיטואציות כאלה בעוד פרקים של האוס זה מעורר בי חלחלה - יעני רק בגלל שההורים לא הסכימו הם מצאו פיתרון הרבה יותר טוב. איפה הייתם לפני זה? המקל ע-נ-ק נורא אהבתי שהוא אמר על הלהבות "Makes it look like I'm going fast" - נקרעתי מצחוק הכלב - הייתי רוצה לראות אותו בעוד פרקים, מאוד אהבתי את האינטרקציה של האוס עם הכלב

למעלה