3x18

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif 3x18../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

שם הפרק:
When It Isn't Like It Should Be
תקציר באנגלית:
Rachel invites the gang to her family's cabin for a weekend getaway. Lucas , Brooke and Nathan conspire to surprise Haley while Peyton receives an unexpected visitor at the cabin. Mouth harbors resentment towards Rachel, and a game of "I Never" reveals a secret. Meanwhile, Karen confronts Dan about Keith's death.
בעברית:
רייצ'ל מזמינה את החבורה לבקתה של המשפחה שלה לסופשבוע. לוקאס, ברוק וניית'ן מתכננים להפתיע את היילי. פייטון מקבלת אורח לא צפוי בבקתה. Mouth harbors resentment towards (לא הבנתי את השורה הזאת..
) המשחק של רייצ'ל "אני לעולם" משחרר סוד. בינתיים קרן מתווכחת עם דן על מותו של קית'.
טריילר לפרק:
http://thewb.warnerbros.com/web/video_player_frame.jsp?id=OT318-trl

ענבררר

New member
נראה ונשמע פרק חזק ביותר ../images/Emo58.gif

אבל זה די ברור שלוקאס לא מציע נישואים לברוק אלא בעצם מראה לה את ההפתעה שהם אמורים לתכנן להיילי.. די שקוף לא?.. ורדע זאת רק אני או שברוק אכן התנשקה עם פיט מפול אווט בוי?! ואז פייטון?! ואני חושבת.. וזאת רק מחשבה.. שרייצ'ל נכנסה לחדר בטריילר ואמרה אופס אז היא בטח נכנסה לחדר שפייטון ופיט (פול אווט בוי) היו בו.. חח כי לפני כמה ימים יצא לי לראות פה הודעות מפעם ספויילרים והיה כתוב שבפרק 18 יהיה שפייטון שכבה עם איזה זמר או משהו כזה

Bleed for Me

New member
חחח../images/Emo58.gif

ועליה נכתב השיר של פול אאוט בוי "I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me"

ענבררר

New member
ניחוש אחד איך קוראים לפרק 19 חחחחחח

"I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me" חחחחחחחחח

shujiko

New member
|ספויילר| פרק טוב !

פרק טוב ! כמו התחלה של משהו. הקטע שרייצ'ל נכנסת לחדר וברוק ....
כנראה בפרק הבא יתגלה משהו עם הרצח של קית'.

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק יפההההה../images/Emo24.gif

ממשששש אהבתי את הפרק!! הקטע עם קרן ודן היה מה זה מרגש! איך היא אמרה לו את כל הדברים האלה ואי!! אהבתי! המשחק שלה היה ממש יפה בקטע הזה! וכל הפרק בכלל רק צחוקים חיחחי איך אם צחקו על פייטון שהיא דמיינה את פיט חחחח ושרייצ'ך נכנסה לחדר בדיוק שברוק חחיחיחייח מעניין מה היה בארונית הזאת!
ונייתן והיילי היו מה זה בובונים! וגם בבין וסקילס חיחי היו קרועים
בקיצור
פרק מדהים!! מחכה לפרק 19 "I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me"
חחחחחחחחחחח

Bleed for Me

New member
נו אני אומרת לך..זה יהיה שם הפרק../images/Emo3.gif

חחח *הולכת לראות עכשיו את הפרק!*

פרק מדהים!../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד! כן נכון הקטע עם דן וקרן היה מאוד מרגש אני חושבת שהיא פשוט חיפשה עם מי לדבר.... מסכנה. הקטע עם הטבעת קורע! חחח ברוק היילי ולוקאס קורעים מצחוק זה היה טוב... פייטון ופיט חמודים אבל הוא ממש נמוך אני לא מתה עליו אהבתי שגם ברוק פתחה את המגירה של ר'ייצל האם היא תגלה משו על ר'ייצל? או שהיא סתם טמנה לך פח? אההה וממש אהבתי את הביטוי brooking her self חחחחח ובוון קורעת כרגיל פרק מעולה שימשיכו ככה!

BaSTArD077

New member
../images/Emo58.gifלא ברור לי משו../images/Emo70.gif

נראה לי שאני יודע מה הפירוש של "brooking her self" אבל ממש לא בטוח ואני אפילו לא בטוח שאני הולך בכיוון הנכון למרות שזה מוביל רק לזה :\. בקיצר
,מישהו מוכן להגיד לי מה היא עשתה שם בחדר =]

ענבררר

New member
אמ... ../images/Emo58.gif

זאת שאלה די מביכה חח אאמ.. היא עינגה את עצמה נגיד את זה ככה חחחחחחחחח מקווה שהבנת

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

הביאה ביד נו.. הייתה חרמנית,לוקס לא היה אז היא עשתה עבודות יד

BaSTArD077

New member
חחח למדתי לקח..

~לך עם המחשבה הראשונה שעולה לך בראש~ תודה אנשים :] רק רציתי לוודא =]

למעלה