3x15

רינת4

New member
../images/Emo58.gif3x15

אני לא מאמינה שהרגו לי את קרייטון. הייתי בטוחה שאיכשהו שני הקרייטונים יתאחדו לאחד. אבל לא. הרגו אותו. ודווקא את זה שהיה עם ארין. למה?
ומה יהיה עכשיו? מה? זה לא יהיה מוזר לארין להתחיל לפתח רגשות כלפי הקרייטון השני? בהנחה שזה יקרה. או שהיא תכעס עליו? הרי בעיקרון אם היא הייתה נשארת איתו כנראה שהיא הייתה בסוף איתו לא עם השני. אז...מה יקרה? ראיתי את הפרק בצהריים ואני עדיין מרגישה כאילו אחד החברים הכי טובים ביותר שלי הלך לעולמו (טפו טפו טפו). וכל זה מסדרת טלוויזיה. זה רק מראה כמה שהיא משפיעה עלי. אז עצוב לי. זהו. זה כל מה שרציתי להגיד.

LA LI HO

New member
אז החלטת להמשיך.. ../images/Emo58.gif

יופי
זה בהחלט פרק מעצבן במיוחד, אני ראיתי את הסוף שלו לפני שראיתי את 3x06 (הפרק בו הם מתפצלים) וכבר חשבתי שזה קרייטון האמיתי.. אבל את האמת שעד הפרק הזה הם הורגים את ג'ון וארין כל כך הרבה פעמים שזה כבר לא מזיז. ספויילר קטן לרביעית (ממש קטן, רק רמיזה) בקשר ליחסים ביניהם, תראי את הפרקים הראשוניים (עד פרק 14 אני חושבת..) ואז תראי מה קורה איתם, גורם לך לרצות לדפוק את הראש בקיר הרבה מאוד פעמים.

mace windu1

New member
../images/Emo58.gif האא..

הזהו שלא קרייטון האמיתי מת אלא החיקוי אבל בעיקרון הם אותו אדם! אין ביניהם שום הבדל- יש להם אותן רגשות וכו'...

Rigel13

New member
העונה השלישית SUCKS ../images/Emo58.gif

הסוף של העונה הרביעית (4-5 פרקים אחרונים) מדהים!!!!!!!!! כ- 3 שבועות למיני סדרה!

LA LI HO

New member
אחרי שסיימתי לראות ../images/Emo58.gif -רביעית

את העונה הרביעית אני חייבת להודות שה-4 פרקים האחרונים הם הכי טובים (טוב, כמעט..) שהיו בפראסקייפ. אחרי 12 פרקים שארין וג'ון רבים בלי הפסקה (גאד, כמה ששנאתי את הקטע של הסם של נורנטי..) הם סוף סוף ביחסים נורמליים! וגם את העניין של הפצצה המעולה של ג'ון
. ואני שוב רואה כמה שטעיתי שראיתי את הפרק האחרון אחרי שראיתי רק עונה וחצי, ימות הטיזר שהביא אותי לראות את זה. ב-17 לאוקטובר המיני-סדרה, לא יכולה לחכות.

למעלה