3X15

YanivB11

New member
../images/Emo58.gif315

כמו שאמרו רבים מעלי קצת התאכזבתי כל הסימנים הובילו באמת לטים אבל אחריי תפניות גדולות כמו בסוף העונות הראשונות והשניות חשבתי שזה פתרון ברור מדי חשבתי זה יהיה מישהו שבכלל אין לו קשר כביכול לתעלומה כמו החבר החדש של מאק או אולי פיז חבל אני מתגעגע לעונות הקודמות):

Woogyman

New member
איפה הפרק הזה ואיפה ../images/Emo110.gif

309... (שלדעתי היה הפרק הכי טוב בורוניקה)

amit641

New member
יש כמה דברים שלא הבנתי..../images/Emo58.gif315

שקית' תופס את לאנדרי על הסירה אז לאנדרי אומר לו שהוא חיפה על מינדי. אבל מינדי לא עשתה את זה אז איך לאנדרי היה יכול לחפות עליה? וגם למה כשלאנדרי ביקש מטים לגלות שהוא לא עשה את זה טים הסכים. טים הלך ופרץ למשרד של ורוניקה ואפילו ביקש את עזרתה אבל זה רק היה אולי גורם לה לגלות שזה הוא שרצח את הדיקן. די הסתבך לי הסוף אז אם מישהו יכול להסביר לי אותו אני ממש אודה לו :)

TheLost

New member
באמת לא הבנת... ../images/Emo58.gif315

לאנדרי היה בטוח שמינדי עשתה את זה. הוא לא ידע שזאת לא הייתה היא. לטים לא הייתה שום בעיה לעזור ללאנדרי, הוא לא השאיר כמעט שום ראיות לזה שהוא הרוצח, וכיוון הכל ללאנדרי. להפך, זה שהוא "עזר" לו וחיפש רמזים, מה שהוא בעצם עשה תוך כדי זה להשתיל עוד ועוד ראיות שלאנדרי הוא הרוצח.

../images/Emo58.gif 315

גם אני התאכזבתי. כל העונה הזאת דפוקה לדעתי. קודם כל, מה זה שלא רואים בכלל שום דמות שהיא לא ורוניקה? וואלס? סצנה אחת, מקסימום וגם זה אחרי שלא ראינו אותו כל העונה. איפה מאק? מעניין מאוד מה קורה איתה ועם החבר שלה. כלום!!! פארקר? נו באמת. אם כבר עושים לה מערכת יחסים עם לוגאן אז שיראו משהו. את האנה ראינו הרבה יותר. איך אפשר להתעצבן ממערכת יחסים שלא רואים אותה? ויזל? טוב, הבנתם את הפואנטה. העונות הראשונות היו עמוסות פרטים ואנשים: לילי, דאנקן, כמובן שלוגאן, וואלס, ויזל והמון דמויות משניות. פה נראה כאילו חוסכים משכורות או משהו כזה ופשוט אין שום עומס של דמויות. רק ורוניקה וקית'...בעיני זה משעמם. כל התעלומה עם הדין לא עניינה. זה לא כמו לילי שממש אהבנו אותה ורציתי שיתפסו את הכלב שרצח אותה...ומה אכפת לי מאשתו של הדין או מהחבר שלה? זה לא כמו ארון אקולס שלאט לאט הכרנו, לפעמים אפילו סימפטתי אותו, וזו היתה וואחד הפתעה. ולוגאן. כל פרק רואים אותו פחות, הוא הפך למשעמם. הוא לא מדבר בכלל ובטח לא עושה משהו משמעותי. נדבק לבלונדינית הראשונה שמסתובבת סביבו וגמרנו. מה עם קצת מלחמה על ורוניקה אחרי שהוא התנהג כמו דביל??? מתגעגעת לעונה הראשונה.

אם את רוצה לראות את המערכות יחסים

ואנשים מזדיינים, כדי שתחפשי סדרה אחרת:) ו-וויזל אחלה גבר^^

חחחח שזה וויבל* יצאתי טמבל,

לא נורא רג', את הבנת את הכוונה שלי אני מקווה?:)

התכוונתי לראות מערכת יחסים

ולא אנשים מזדיינים. ונכון. ויבל תמיד מזכיר לי ויזל.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gifאני לא מבינה אתכם

סוף סוך השנינות חזרה הנואר חזר ורוניקה אשכרה פתרה תעלומה ואתם לא אהבתם את זה? אז מה אם זה היה ברור שזה טים?זאת הייתה תעלומת הנואר הראשונה שהם עשו (סוף סוף) בגלל בן אדם אחד (עם פאה מאוד מפחידה) 4 אנשים מתו והוא דיי השיג את מה שהוא רצה הקרירה של לאנדרי הסתיימה! ולוגן אחרי שהוא בילה איזה חודש בחד סגור נראה לי מגיע לו לנשום קצת ותזכרו שמבחינתו הוא השאיר לה הודעה קורעת לב במשיבון ולא קיבל תגובה! אני שונאת את פרקר אבל מה לעשות שהבלונדה מחקה את ההודעה?! אז כן רוב תומס אדיוט אבל הפרק הזה היה מעולה

למעלה