3X14

Miss CB

New member
מי סקרן והוא לא חתול? ../images/Emo58.gif

היה מצחיק. גם תעלומה נחמדה, אם כי חתיכת הטייפוורמ ההיא נראתה מזויפת להחריד (והזכירה לי את הקטע שהוא עובר ביסודיות על ה.. מה זה היה, מעי? של החולה באחד הפרקים הקודמים. הממ.), הקטעים עם "האדי" היו טובים יותר ממה שציפיתי מרפרוף בספוילרים! זה לא היה היא שואלת הוא מכחיש.. היא שאלה, הוא אמר משהו ומה זה משנה מה בדיוק - שפת הגוף והמבט אמרו הכל
נשמע קצת מופרך העניין הזה עם השתלת חלק ממנה ופתאום הכל יהיה בסדר. אבל לא משנה, לא ההשתלה היא העניין אלא עצם הסקרנות המוגברת לגבי מה זה לא להרגיש כאב בכלל.. לא עשו מזה סיפור ענק מדי. ועדיף ככה, האמת. בקטע שנהיה לה פתאום כאב ראש (שהסתבר כתגובה למשהו רגשי ולא פיסי) ממש נכנסתי לפאניקה לשניה - לא יודעת אם זה בכלל אפשרי, אבל בתיאוריה, כמה נורא זה היה אם זה לא היה רגשי והיא באמת הייתה בבת אחת מרגישה את כל הכאב? כמות עצומה של דברים שבורים ומכות וחורים וכו', בבת אחת, לבחורה שלא הרגישה מימיה מה זה להישרט קלות.. ועכשיווווו לגבי הפרומו של הפרק הבא - ואחריו הפתעה. (לא יודעת אם זה נחשב ספוילר-שלא-שודר, כי זה רק ממה שיש בפרומו, לא קראתי ספוילרים על הפרק עצמו, אבל לטובת מי שלא מוכן לראות אפילו פרומואים אני אעשה כמה אנטרים, ואז עוד כמה אחרי החלק המסויפלר-לכאורה) 1. אעעע!!! שלושה שבועות? שוב?? מה יש, התעייפו מהעבודה הקשה של ללחוץ פליי כל שבוע? ארג. 2. אעעע!! עוד סוד אפל מהעבר? מזמן לא שמענו כאלו.. לפחות הפעם זה משהו שווילסון מודע לו. אאוצ'. 3. אעעע!! שמתם לב שצ'ייס מחבק את האוס לאיזה רבע שניה בפרומו? הנה משהו שלא חשבתי שאני אראה אי פעם. אם יש דמות אחת שיכולה באותה מידה להיות או לא להיות שם וזה לא ישנה הרבה זה הוא. טוב, כנראה קשור לסוד האפל (ע"ע 2.) וכמובן, 4. אעעע!!!! אבל מה עם "האדי"?
ומה ילך שם באמת? תהיה נשיקה או לא? כל זאת ועוד.. עוד שלושה שבועות. ססאמק. ובסוף כמובן הפתעה נעימה, בערך: ראיתי כבר לפני כמה ימים פיסת ראיון (מקסימה!) עם סטיבן פריי, מהסט של "בונז", והוא מדבר - בין השאר - על יו והעבודה שלהם, וכמה הוא גאה בו וכל זה. מיותר לציין כמה אני סוגדת לו (טוב, לשניהם) אבל גם אם אתם עוד לא מכירים, חפשו את זה ביוטוב, נחמד לשמוע אותו מדבר על האוס, ועל ג'יבס ו-ווסטר, ו"א ביט.." וזה. 'כולופן, עכשיו ראיתי ששמו את הראיון הזה גם באתר הרשמי של פוקס! תחת הכותרת "סטיבן פריי *בלה בלה בלה* אבל האם הוא יעשה תפקיד אורח בהאוס?" ו-נו באמת, אחרי שהם אומרים דבר כזה, הם לא יכולים לענות "..לא!". הוא מספר בראיון שתוכנננה בקווים כלליים איזושהיא הופעת אורח בשבילו אבל לא היה ברור בדיוק איזו, וכל הסיפור של טריטר דחה אותה. נו נגמר טריטר, תביאו את פריי D: "מרג'ורי פל אופ א הורס?? -יס. ווי אר דואינג אנ אי אי ג'י אנד טסטינג פור טוקסינס אין האר בלאד."

Elizabell

New member
../images/Emo6.gif

ייאאאההה...תביאי לי קישור, למרות שנראה לי שחרשתי על כל סירטון וראיון של שניהם יחד ולחוד. אני בהחלט מעריכה את פריי, הייתה לו תוכנית (בנוסף למאה אלף הדברים שהוא עושה) שאלון ידע כזה, ויו היה מתארח שם...התוכנית הזו גם איך לא, מצחיקה עד דמעות. כל משבאמת רוצה לעקוב אחריי הקריירה של יו (שזו אני) כדאי לראות את כל הפרוייקטים שעשה יחד עם פריי. (כמובן יש גם את הסרטים, אבל כייף לראות מערכון, אחריי מערכון, ועוד אחד, ופשוט להישפך מצחוק)

Miss CB

New member
פליז מיסטר מיוזיק, וויל יו פליי?

הנה לינק לפיסת הראיון של סטיבן. שאלון הידע ש(עדיין..) יש לו נקרא Qi (קיצור של קווייט אינטרסטינג), עוד מעט מתחילה העונה החמישית שלו אאל"ט. תוכנית פנאל מצוינת. פריי מנחה, אלן דייוויס המקסים (מג'ונתן קריק למי שמכיר) אורח קבוע, ועוד שלושה אורחים מתחלפים, וכל המטרה היא להיות מעניינים: מין חידון טריוויה רק עם שאלות קשות מאוד ולפעמים בלתי אפשריות - אלא שזה לא משנה, המטרה היא לא לדעת את התשובה אלא לתת תשובה ממש מעניינת. בהתאם, גם נלקחות מהם נקודות בחזרה אם הם עונים תשובה משעממת. ליתר דיוק, יש סיבוב שלם שמוקדש לנושא, בשם "ג'נרל איגנורנס", עם שאלות שנשמעות ברורות מאליהן ומסתבר שהתשובה הברורה היא תפיסה מוטעית. כשאחד המשתתפים (כמעט תמיד דיוויס..) אומר את אותה תשובה, יש מין סירנה מעצבנת וכולם צוחקים עליו ודברים כאלו. זה שעשעון מבריק בעיניי בגלל שהוא תופס את שתי התכונות הכי אהובות עליי: הומור שנון ואינטלקט. כאנגלופילית מובהקת (יש לי דה ז'ה וו) יש לי חיבה עזה - ומאגר קטן באיי-טיונז, בהקשר הספיציפי של טלויזיה - להומור בריטי. מהגונז, דרך מונטי פייתון, לבן אלטון ותוכניות הביביסי של שנות ה80/90 - הרבה פעמים בכיכובם של פריי ושל לורי. הצמד הזה הוא אחד האהובים עלי ביותר, היו להם המון תוכניות מוצלחות ואם את רוצה המלצות אני פה

Elizabell

New member
גם אני!

מאוד אוהבת הומור בריטי במיטבו. כמו "המלון של פולטי" "בלאקאדר" "ג'יבס & ווסטר" "מונטי פייטון" ועוד ועוד. הסדרה החדשה, הבריטית והשנונה, (כבר לא חדשה כ"כ, אבל בשבילי כן) - "זיווגים". לא רק קומדיות בריטיות הן טובות במיוחד לטעמי, אלא גם סדרות המתח בלשיות, כמו "מחשבות רצחניות". (עם השחקן המיוחד, רובסון גרין) "המלון של פולטי" הייתה התוכנית המשמעות ביותר בילדותי, יותר מאשר "המומינים" (שאין לי בעיה איתם בכלל). (וד"א, אני רק בת 17) בקיצור, יו הוא אחד השחקנים והקומיקאים הבריטים המוכשרים ביותר, המעולה ביותר, המרשים, והבלתי נשכח. יש כמובן רבים וטובים אחרים, כמו: קנת' בראנה, אלן ריקמן, דייוויד טאנת', יואן מקרגור, ג'וני דפ, ווינסנט פרייס (1911-1993) ועוד רבים וטובים, אבל אין כמו יו לורי, ועוד יחד עם פריי ואטקינסון, בכלל, תענוג שמיימי.

Miss CB

New member
וינסנט פרייס, לול

תמיד מזכיר לי שני דברים - אחד, שלטים ברטון יש סרטון קצר על ילד שרוצה להיות כמו פרייס (או משהו כזה. ראיתי מזמן. זה היה מגניב למדי, בכל אופן) והשני, שאיפשהו באיזה פרק של QI פריי עושה חיקוי ממש טוב שלו. "פליז פס מי דה סוווווולט." זיווגים זה נחמד - ראיתי את כל העונה האחרונה (*כל* 6 הפרקים
) בימי שלישי, בביביסיפריים. (אחרי אבסולוט פאוור, שזו סדרה מצוינת, נחשי עם מי, וכו'). לא נורא התלהבתי ממנה כי היא סיטקום די אמריקאי בסך הכל.. חמוד ומצחיק וכל זה אבל פחות או יותר כמו כל סיטקום אמריקאי אחר רק עם מבטא. קנת' בראנה מוזר! בצורה נחמדה, מיינד יו. את אלן ריקמן אני אוהבת מאוד. ראית דוגמה? הוא היה ענק שם (בכלל סרט מצחיק ומחוכם מאוד). אגב אטקינסון ופיית'ון, מכירה את "נוט דה ניין אוקלוק ניוז"? סדרת טלויזיה של ג'ון לויד, מורכבת ממערכונים עם אטקינסון (אנחנו בכוונה מתחמקות מלכתוב את השם המלא כי לא ברור איך מאייתים את זה בעברית או שזה רק אני? רוון. רואן. רוואן. נו.) ועוד שלושה (
), שבעקבות ההצלחה שלה, פחות או יותר, יצרו את א ביט אוף פריי אנד לורי. 'כולופן, היה לפייתון סיפור שלם עם ההוצאה לקהל של לייף אוף בריאן. כולם התבכיינו שזה יורד להם על הדת ואחד הקטעים המפורסמים (מסתבר, לא שמעתי על הראיון עד שראיתי אותו מוזכר באיזה דוקו עליהם) הוא תוכנית אירוח אליה הביאו את מייקל פאלין, ג'ון קליז, איזה כומר כועס אחד ונוצרי-שנולד-מחדש מה שנקרא. שני הנוצרים המעוצבנים יצאו אידיוטים למדי, כי בעוד פאלין וקליז באו מוכנים עם הרבה טענות וציטוטים ורצינות גמורה ברצון שלהם להסביר את עמדתם, הכומר וה..שני היו עסוקים בעיקר בלהשתיק אותם, ולזרוק סיסמאות. כמה ימים אחרכך עשו על זה מערכון בנוט דה ניין.., הפכו את היוצרות, אטקינסון ככומר שעשה סרט על אחד "ג'יזס קרייסט" שחייו דומים בצורה מחשידה לאלו של ג'ון קליז, ומולו "פיית'וניסט" שמסביר למה הסרט פוגע ומעליב פיית'וניסטים בעולם כולו.. זה היה אחד הטובים. "האב *משהו*, האם ציפית לגל כזה של תגובות על הסרט שלך? -ובכן.. בהחלט לא ציפיתי לאינקויזיציה הספרדית!!" ואחרון, כי נכנסתי לשוונג: ג'יבס ו-ווסטר היא סדרה מקסימה ממש.. אני מעריצה גדולה של פי ג'י וודהאוס, השנינות שלו - הסיפורים - ובעיקר השפה ומטבעות הלשון הבריטים המקסימים שלו פשוט עושים חשק לחזור אחורה לשנות ה20/30 (אם כי יש לי תחושה שגם אז אנשים.. את יודעת, עבדו קשה, והיו מאוכזבים ועצובים מדי פעם, ולא רק שיחקו גולף ותהו מה לעשות במקרה שמדלין תכעס על הפ'ינק נוטל וברטי יאלץ להתחתן איתה). התחלתי לקרוא אותו קצת לפני ששמעתי על הסדרה - ואז גיליתי במקרה כמעט שיש פיסת טלויזיה שמשלבת גם את וודהאוס וגם את פרי ולורי! - וזה תמיד מוזר לראות משהו מצולם על פי ספר שהספקת לדמיין כבר, בדרך כלל פחות טוב. אבל הפעם זה היה שונה: שניהם נכנסו בצורה פשוט מושלמת לתפקידים, העובדה שהם חברים טובים גם בחיים האמיתיים עזרה אני מניחה, ומאז כל ספר שקראתי שלו שהיה מהסדרה של ג'יבס דומיין איתם (פחות או יותר) בתור הדמויות. חפרתי קצת. וזה עוד בלי להתעמק באמת באף אחת מהסדרות ובלי לסגוד לבן אלטון! הממ. לסיום ציטוט מפרק של הקרקס המעופף שראיתי היום אחרי שלא ראיתי אותו.. אה.. בערך *הרבה* זמן, Well *of course* there's a hole in the hoop! If it didn't have a hole, it wouldn't have been a hoop, now, would it??

Miss CB

New member
איי

זה שלח לפני שהספקתי להוסיף על ג'יבס ו- עוד משהו שנזכרתי בו, שוב קיו איי, הפעם השאלה לפאנל הייתה "איפה בעולם תמצאו את ה 'דריפ' (סוג של מעיין, או משהו טבעי אחר, וגם סלנג בריטי לדביל) הגדול ביותר?" ולאחר מכן, על המסכים מאחוריו, תמונה ענקית של יו כברטי ווסטר
התגובה המיידית והמופתעת של פריי הייתה : "לא! זה לא יפה."
נדמה לי שזה אכן הכל לבנתיים! ועכשיו אם תסלחו לי יש לי אנשים לראות ואייס-שוקואים לקנות

LoLo16

New member
בנוגע ל../images/Emo58.gif לפרק הבא

אני מאוד מקווה שהם לא יתנשקו, ואני גם כמעט בטוחה שלא.
לפרקים מתקדמים יותר
בפרק 15 אנחנו, והאוס, אמורים לגלות שמשהו איתו לא בסדר. ההנחה הרווחת היא שמדובר בכבד שלו. כנראה שבגלל זה צ'ייס מחבק אותו, וקמרון בודקת לו את העניים (הוא אמר בפרק האחרון שכל בוקר הוא בודק את העיניים שלו כדי להוודא שהכבד שלו לא הפסיק לתפקד), ובדרך גם מנסה לנשק אותו. אבל אני בטוחה ב-90% שהוא לא ייתן לה ויעצור אותה בשנייה האחרונה, בגלל זה היא ממשיכה לשכב עם צ'ייס בפרקים הבאים וההאדי-לאב פורחת. בתור אוהבת האדי אני לא מודאגת כ"כ...

Miss CB

New member
אה, יפה..! ../images/Emo58.gif

לא חשבתי על הקטע עם העיניים. יש מצב שזה באמת כל מה שקורה שם וסתם שמו את זה בפרומו. מחוכם! טוב נו, נחכה ונראה (שלושה שבועות!! הפרק הבא הוא ביום גיוס שלי
)

Miss CB

New member
אה, ו, (../images/Emo58.gif רק ל3X14)

הויכוח עם החולה לגבי מי סובל יותר היה אחד המצחיקים. תזמון קומי מצוין של שניהם (והזכיר את הויכוח עם ההיא שהוא ראיין בשביל להחליף את קמרון אי שם בעונה הראשונה, לא?). הצחיקה אותי מאוד התגובה של צ'ייס אחרי שהאוס אמר "ירו בי" והוא דפק מין פרצוף "טוב, יש בזה משהו"..

LoLo16

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

החולה הייתה מעניינת, כל הדמויות קיבלו זמן מסך, וקיבלנו את האוס ווילסון כמו שהם היו פעם
ויותר מכל, האדי...
האוס, על מי אתה מנסה לעבוד? ברור שאתה רוצה אותה!!אהבתי שהדייט שלה, שמכיר אותה רק כמה שעות, ראה איך היא מתנהגת אחרת ליד האוס, וכנראה שהיא לא ראתה את זה בעצמה עד שהוא אמר לה. שלא נדבר על המבט של האוס כשהיא שאלה אותו אם הוא "מחבב" (
) אותה

Breakable

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif../images/Emo221.gif

האוס בויכוח עם הילדה מי משניהם יותר סובל

Breakable

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif../images/Emo221.gif

האוס בויכוח עם הילדה מי משניהם יותר סובל 2

Breakable

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif../images/Emo221.gif

Breakable

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo58.gif../images/Emo221.gif

האוס מופיע מחוץ לבית קפה בזמן הדייט של קאדי

Breakable

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo221.gif../images/Emo58.gif

הפרצוף של קאדי כשהיא רואה אותו =P

למעלה