3x11

Echelon

New member
../images/Emo58.gif 3x11

אחלה פרק! חבל שצריך לחכות עד סוף ינואר.

Mr Majar

New member
לעזאזל

איך אני אמור עכשיו להמשיך לחיות חודש ומשהו?

אנרגי100w

New member
בלטאר תותח במשחק../images/Emo58.gif

פרק חזק חבל שניגמר דווקא בלטאר דמות חזקה ומורכבת האיש התלוש שלא מבין למי הוא שייך לדעתי בסוף היתברר שבלטאר בניגוד שמחשבתו שהוא סיילון נשאר בין האדם והסיילונים ימליכו אותו למלך שלהם ובזכותו הוא יביא שלום בין הגזעים. היה מצחיק הרמיזה על רמיזה על משולש אהבים בין הסלוניות אחת עם השנייה ועם בלטאר.

TomerA21

New member
רמיזה? ../images/Emo58.gif

בפרק הקודם הם התעוררו שלושתם במיטה...

Mr Majar

New member
אני אקח סיכון

אבל לי ברור שבאלטר הוא אנושי לחלוטין!!! רק אדם יכול להיות כל כך חסר מוסרי ובו זמנית לרצות שיאהבו אותו. אין שילוב אפילו לא אצל אנשים אחרים. וכן, השחקן- גאון!!!

Number 6

New member
מסכימה

לחטוא, להתייסר, רגשות אשמה, חולשות, בגידה - אין דבר יותר אנושי מזה הסיכוי שדמירל אדמה סיילון יותר גבוה משל באלטר והשחקן: הו השחקן רק בגללו בחרתי את הכינוי

Mr Majar

New member
אחד מהפחדים הגדולים שלי...

זה שיחשבו שאני פוף. אז במקום לשים שומר מסך רק שלו- שמתי שומר מסך של כולם אבל כשהוא במרכז. בגללו אני רואה.

אנרגי100w

New member
אני בטוח שהוא שחקן ברמה שייקספירית

דווקא סגנון המשחק שלו כולל הממיקות פנים שפת גוף ללא ספק שמדובר בשחקן בריטי מהשורה הראשונה צריך לראות ביוגרפיה שלו מזכיר את האיכות המופתית וחד הפעמית של סטויארט הבריטי מסטארטרק.

הפנדה

New member
שמתם לב

שבאלטאר העונה נראה יותר מזונח? יש לו כבר מלא זיפים על הפנים,וזה כבר לא זקן מעוצב. וחוץ מזה הרעמת שער שלו גדלה והפנים הצטמקו. זה כאילו שהוא נעשה חלש יותר או מוזנח יותר.לא?

הפנדה

New member
מעניין מה יקרה בסוף?

יש מצב שאולי אדמה ישגר את הטיל רחוק מהאזור לקצה השני של הכוכב וככה לא יהיה שום נזק. אבל בכל מקרה נראה לי שלקראת הסוף יהיה פיצוץ של הסופר נובה הזאת וגלקטיקה תברח בזמן ולפחות 3 ביס סייפ יהרסו מהדף. השאלה זה מה יהיה עם סטארבאק? בעבר ראינו שהמפיקים לא חפים על אף דמות,ראו ערך ביילי המסכן

הפנדה

New member
אה אגב...

שמתם לב שמכל הסיפור של ה2 ספינות שנאבדו(אני עדין טוען שרק אחת נאבדה של הוטדוג) מספר הניצולים ירד ב20 איש סך הכל?.

Number 6

New member
פנדה, בוא נתווכח ../images/Emo13.gif

להשוות את סטארבק לביילי זה קצת אכזרי... לסדרה אין הרבה קיום בלי סטארבק, בטח לא בשלב כזה (שלא לדבר על היבט רייטינג מסחרי שהדמות והשחקנית מביאים לסדרה) בקשר לספינות - חד משמעית אבדו 2 adriatic carina הנה תקרא עליהן כאן: http://en.battlestarwiki.org/wiki/Adriatic |סלינק| http://en.battlestarwiki.org/wiki/Carina

הפנדה

New member
בנוגע להיבט הרייטינג מסכים

היא בהחלט מוסיפה סקס אפיל,אבל את זה אפשר להשלים ממקורות אחרים,זה לא משהו מחייב. חוץ מזה כבר ראינו איך המפיקים הרגו דמויות ללא רחם,ככה שגם ללא סטאר בק הסדרה תתקים. חוץ מזה שעתיד הסדרה גם ככה לוטה בערפל,ולא נראה לי שהסדרה תמשיך הרבה זמן,מקסימום עד עונה 5 כולל וזהו.

redrider

New member
קטע מעניין מאוד ../images/Emo58.gif

אנחנו שוב רואים הקבלה מלאה בין האלים לסיילונים. ישנם 12 דגמים של סיילונים כאשר 5 מיתוכם הינם פסולים בשביל הסיילונים וכנראה מושמדים לחלוטין (כל זה קרה ב50 שנה שאנחנו לא יודעים מה עבר על הסיילונים בהם). מקדש החמישה שקשור לשבט ה13 מראה שככל הנראה היה פיצול בין האלים וחלק נשארו מזוהים עם השבט שעזב לכדוה"א. אני לא אתפלא אם רשומות ההיסטוריה של 12 השבטים שונות במקצת מהמציאות. מאוד גם תמוהה הסיבה לעזיבת קובול מלכתחילה. בכל מקרה ללא ספק הנבחר הוא בלטאר שזה דיי משתלב עם כל התפקיד האדיר שיש לו בעלילה של הסדרה למרות שד'אנה ככל הנראה חיה בסרט שהיא הנבחרת (כשהיא עינתה את בלטאר היא חשבה שהוא מדבר איתה בהזיה וכה"הייבריד" דיברה היא חשבה שהיא מדברת איתה ולא עם בלטאר). כל מקרה זה מאוד מסקרן ואני גם מרגיש שהעלילה מגיאה לשיא שבו יובהרו הרבה דברים ויתגלו הרבה סודות כמו למשל מאיפה הגיעו הסיילונס הביולוגיים

הפנדה

New member
גם שים לב

שהסיילונים,או לפחות מספר 6 שהייתה "הרוח" של באלטר בעונה הראשונה והשנייה הציגה יכולת חיזוי נורא מרשימות. כאילו היא ידעה מה הולך להיות. זה ממש הפחיד אותי. במיוחד בפרקים של סוף העונה הראשונה ותחילה השנייה. זה כאילו היא ציפתה כל מהלך ומה הולך להיות. כאילו לפני אלפי שנים ידעו מה הולך להיות בעתיד,מה שיכול להיות הגיוני מאוד אם חושבים על זה, במיוחד כל ענין הנבואה וכדומה.

seagate

New member
היתה לי טיאוריה

שהסקינג'ובס לא סתם התפתחו מהטוסטרים, שבטח יש איזה קשר בינם לבין ה"אלים", מה שהם לא יהיו... אני לא חושב שזה קרה ב 50 שנה, כי המקדש הזה בן 3000 שנה, וכבר אז הוא נבנה בשביל ה5 אלים או סיילונים או ווטאבר.. עו ניחוש הוא שלא יהיו יותר סיילונים "רדומים", ולא נגלה שדמויות שאנחנו מכירים הם סיילונים, שה-5 הם משהו אחר לגמרי, אולי אפילו משהו כמו ההיבריד.. נשאר רק עוד חודש לגלות.. :(

למעלה