3X10

anais12

New member
../images/Emo58.gifעונה 3

אני לא יספר כול כך בפרטים כדי שזה לא יהרוס לכם אבל נכון נייתן והיילי אז בעונה השלישית אכשהוא זה יסתדר אפילו הם שכבו...ברוק ולוקאס היו להם כמה בעיות שכללו את כריס בעניין לוקאס התעצבן אבל אחר כך זה היסתדר בדרך ''רומנטית'' חחח ניסו להרוג את דן ולוקאס ואמא שלו גילו מי זה היה המאמן בכדורסל כנראה ולא היה בעונה הבאה ואולי היילי בהריון אני לא רוצה לספר יותר כדי לא להרוס ולמי שרוצה לדעת אז יש גם פרק 10 לא רק 9...

תקציר לפרק 310../images/Emo58.gif

Lucas (Chad Michael Murray) and Peyton (Hilarie Burton) take a road trip together to find Ellie (guest star Sheryl Lee). While out of town, Lucas reconnects with a friend from his past. Brooke (Sophia Bush), Haley (Bethany Joy Lenz) and Mouth (Lee Norris) successfully launch the Clothes Over Bro's website, only to find that demand far exceeds supply. Deb (Barbara Alyn Woods) reveals to Nathan (James Lafferty) that she tried to kill Dan (Paul Johansson). לוקאס ופייטון יוצאים ביחד לחפש את אלי אמא של פייטון ומחוץ לעיר לוקאס פוגש חבר מהעבר. ברוק,היילי ומאות' פותחים בהצלחה את האתר בגדים על בנים רק כדי לגלות שהדרישה לבגדים היא יותר מהבגדים שיש . דב מגלה לנייתן שהיא ניסתה להרוג את דן.

Healy2006

New member
../images/Emo58.gif עונה שלישית- פרק 10

תקציר הפרק הבא שיהיה ב 11.1 (יום רביעי הקרוב)... לוקאס ופייטון נוסעים לחפש את אמא של פייטון, ולוקאס פוגש חבר מהעבר שלו. ברוק, היילי ומאוט מעלים את האתר החדש לבגדים שברוק עיצבה ומגלים שיש דרישה רבה לבגדים. דב מספרת לנייתן שהיא זאת שניסתה לרצוח את דן... וואיי... אני מכחה כבר לפרק... מוזר שא הזכירו כלום על ההריון של היילי... (אולי היא לא בהריון אחרי הכל)... תהנוו

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifשרשור 310../images/Emo58.gif

כי כשהוא מתקפל- יש ספויילרים

Lydias767

New member
יש לי שאלה בקשר לעונה ה3!../images/Emo58.gif

בפרק ה-9 של העונה ה3 נייתן שם במערכת את הדיסק של היילי ששם יש את השיר שלה שהיא הקליטה באולפן של כריס... למישהו יש את השיר?! איך הוא נקרא...משהווו פליזז הוא מהמם!!!

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo58.gifשאלה...

לא כתוב כלום על היילי ונייתן?????????? אני חייבת לדעת מה ניסגר!!! יש אין הריון, סופית ביחד או לא......אנשים אין פרטים???????

Healy2006

New member
אויי

מישהו כבר רשם את התקציר לא שמתי לב... חחח... סורי...

yman155

New member
סליחה מנהלת על תמחקי זה חשוב

מישהו יודע קישור של אתר שאפשר לראות את הערוץ wb אונליין שילח לי מסר בקשה...

G Baby

New member
יצא הפרומו ל310 ../images/Emo58.gif

פרומו-310 אנשים...וואוו..אחד הפרומואים המותחים שראיתי.. הקטע עם לוקאס נראה מפחיד. למרות שנראה לי זה חלום. ועם ניית'ן והיילי, מי יודע מה יעשו איתם. בכל מקרה מצפה בכיליון עיניים ליום חמישי, כדי לראות את זה כבר.

Healy2006

New member
הפרומו כאן!!! באיכות גבוהה ../images/Emo58.gif

תלחצו על הקישור לפרומו, באיכות יותר טובה מזה שבאתר של WB...

Healy2006

New member
תנסי..

לי הוא עובד.. אבל תנסי אולי דרך הכתובת הזאת.. http://raincloud.warnerbros.com/thewb/us/content/PFKnqr_OT310-trl_100.asx

G Baby

New member
אוקיי הצלחתי..../images/Emo58.gif

וראיתי ת'פרומו כבר...ואני כבר לא יכולה לחכות לראות מה נסגר עם ניית'ן והיילי!!

Mrs ShiR

New member
../images/Emo29.gifOMG!!!!!../images/Emo58.gif

מה קרה ללוק?!?! הוא לא ימות... הוא לא ימות... הוא לא ימות!

למעלה