3x08

Woogy

New member
אין הפתעות

סול בכיוון לחזור, הוסיפו טייס חדש עם אופי מעניין, באלטאר ממשיך להשתלב עם הסיילונים. הסיילונים ממשיכים לחפש את דרכם. כמו שניחש Echelon לפני שבוע, אנחנו נמשיך לראות את סול וסטארבאק עוד הרבה (ואף משטפים פעולה באופן טבעי.) מה שכן תמוה מה זה הסיפור של הוירוס כאילו הם עשו לו הצגה שיש להם וירוס. פעם מראים אותו הורג ויוצא, ופעם מראים שיצא בלי להרוג, כאילו שעשו לו שטיפת מוח. אולי עוד יהיו הפתעות בכיוון. משעשע שהציגו כאילו בלטאר השתלט כבר על 2 מהסיילוניות, האם הם יכולים להמשיך בקו הזה? ואם לסיילונים יכולים להיות ילדים עם בני אדם, למה לא ילדים 100% סילונים ?

Number 6

New member
לדעתי פרק לא משהו

לדעתי היה פרק מאכזב ודי "סתמי" (כמובן שהכל יחסי, לסטנדרט הגבוה של גלקטיקה) היה יותר מדי קיטש (מספיק הצדעה דרמטית אחת בפרק, שתיים זה יותר מדי. וגם מספיק שיחת ארבע עיינים אחת עם רוזלין...) לא משהו שקידם את העלילה אלא מעין תירוץ להכניס שחקן/טייס חדש משהו לא עבד בפרק הזה, יש סוג של דריכה במקום

Mr Majar

New member
לא אוהבת תחרות?

הגיוני שלא תחבבי את הפרק הזה יותר מידי- הפכתם מזוג לשלישיה.

Echelon

New member
אני לא מסכים יותר מדי ../images/Emo58.gif

הפרק הזה מלמד אותנו הרבה מאוד על השלבים שלפני המלחמה... ואני כמעט בטוח שיהיו לזה עוד השלכות בעתיד. חוץ מזה, הבחור החדש נראה כאילו הוא יכול ללמד את הצעירים כמה פעלולים. אגב, שמתם לב גם לדגם Vakirye וגם לViper שההוא טס בו? הם היו מגניבים.

Echelon

New member
כמה נקודות שהטרידו אותי ../images/Emo58.gif

1) איך זה שפתאום סטארבאק שולם-שולם? כמעט ולא מראים את הדמות שלה יותר, וממש ממש חבל. 2) מה בדיוק זינה-סיילון דיברה כל הפרק? לא הבנתי כלום ממה שהיא בלבלה...

Mr Majar

New member
מה שהיא אמרה...../images/Emo58.gif

זה שבתפר בין המוות של סיילון לבין ההתעוררות שלו יש משהו מיוחד (לא פירטו יותר מידי) אני מנחש שהיית לה התגלות כל שהיא שיסבירו בהמשך

Woogy

New member
שמתם לב שהסיילונים יודעים ... (?)

...איפה הצי. שהרי הם שלחו את השבוי שלהם. ומשתמע בפשטות שהם לא מעוניינים לפגוע ממש בצי. בכלל לא ברור איך הבחור החדש ידע למצוא אותם אפילו אם הסיילונים יודעים.

הפנדה

New member
שמתם לב

איך הגלקטיקה נראת מבחוץ? כולה חבוטה ופצועה... ויש לי תחושה של "מריחה" בעלילה,העלילה לא מתקדמת,היא רק נמרחת... צריך לעשות איזה מהפך או פנייה חדה שהעלילה שוב תזרום...

Iced Hammer

New member
זה צפוי...

אבל אל דאגה... עוד שני פרקים הולך להיות מדהים ... תמיד זה ככה באמצע עונה..

kiloTop

New member
כקונטרסט לדעות השליליות לפרק

דווקא די אהבתי את הפרק, אפילו שלא היתה התקדמות עלילתית ממשית - אבל כפי שזה מעלי הביע - זה באמת בשביל להכין את הקרקע בשביל התפתחות רחבה, אין ספק. מה גם שהוספת הדיטייל הזה של הספקולציה לגבי תחילת המלחמה - לדעתי היה טוב למדי - אני תמיד אוהב שהסדרה הזאת יודעת להראות את הדמויות החזקות יותר לא כסופרמנים ועם רגשות מצפון חזקים וקונפליקטים פיקודיים תמידיים (הבית הלבן, מישהו?). ההתנסות של הסיילונית היתה מעניינת אבל קצת סתומה, יכלו להביא אותה בטיפה יותר הסבר או לפחות זריקת ענני ערפל עבים יותר בשביל העניין. עוד שני פרקים לפַגרה.

just Siri

New member
אני שמחה מאוד שיש ספינת ייצור בצי

מעין ספינה שמשלבת בתוכה בית דפוס ומפעל שמייצר מדליות וסרטים, ובל נא נשכח את המתפרה ועוד כהנה וכהנה. ספויילרספויילרספויילרספויילרספויילרספויילרספויילרספויילר חור בעלילה: הרי הצי ראה מה קורה לריידרים חולים, אז איך בדיוק הם האמינו לסיפור של המחלה אם שלושה ריידרים בריאים וחסונים שיחקו לידם תופסת? ואדמה גיבור שלנו גדול - לא נותנים לאלכוהוליסט (שאתה מנסה לגמול) אלכוהול. אלמֶנְטְרִי. _________________ תחי הרטייה של סול!

seagate

New member
3x08

באלטאר ממש חוגג! בחיי שלא הייתי מסרב להתחלף איתו.. :) רק נאמבר 8 חסרה שם בעיני פםרק מעולה, לא כל פרק חייב לקדם עלילה, היה יפה שהם לקחו אותנו ממש אחורה, יש כל כך הרבה פרקים בגלאקטיקה שהם ממש ספין אופ של הסדרה

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif3X08

מאוד אהבתי את הפרק. למה כל פרק חייב להיות טוויסט או משהו שמעתיק את הנשימה? הפרק זרם לו לאט ויפה. אהבתי את הסיפור ואת הדרך בה החזירו את סול לתלם. פחות דיברו על סטארבאק ואיך היא חוזרת לתלם אבל היא פחות מעניינת אז לא אכפת לי
הטייס שחזר זה השחקן ששיחק את גיבסון באליאס. היה מוזר לראות אותו כאן אבל הוא שיחק טוב , לא הרגשתי שום גיבסון בפרק. מאוד אהבתי את השיחה של רוזלין ואדמה. לא הבנתי בסוף, הטייס היה על בגדים אזרחים ועלה למטוס, לאן בדיוק??? ומה רצו להגיד שהפכו אותו לאזרח ? מחכה לשני הפרקים הבאים.

למעלה