../images/Emo58.gif324
פרק מעולה- סת' וריאן לגמרי עשו את הפרק עבורי, אני תמיד אוהבת שמתמקדים בסיפורים שלהם (ובעיקר של ריאן) וששינהם מקבלים סיפור חזק באותו פרק זה לגמרי מעולה מבחינתי. ריאן
אהבתי את כל האינטראקציה שלו עם וולצ'אק, לדעתי וולצ'אק הרבה יותר טוב שהוא עם ריאן, שנאתי אותו ואת מריסה ביחד. כל הסצנות של ריאן וולצ'אק היו מלאות "קול באק" לפרק הפיילוט שבו ריאן וטריי גונבים את המכונית והסצנה שריאן מסיע את וולצ'אק לבית החולים היתה "קול באק" לפרק הפתיחה של העונה (אפילו אותה מוזיקה). ריאן ניסה כל השנה להדחיק דברים, הוא לא רצה לדבר על זה, הוא לא רצה להתמודד עם מה שקרה עם טריי. אבל עכשיו שוולצ'אק נכנס לעלילה הוא נאלץ להתמודד עם זה, כי וולצ'אק הוא בעצם העתק של טריי. ריאן אפילו אומר לתרזה שיש דברים שהוא לא יכול לדבר עליהם עם הכוהנים כי הם לא יבינו. סצנה מעניינת בפתיחת הפרק, ריאן וסת' מדברים וסת' אומר לריאן שעכשיו הוא יהיה כמו ריאן "יאמר מה שהוא מתכוון לומר ויעשה מה שהוא אומר" אני מוצאת את זה אירוני, כי ריאן במשך כל העונה עשה את ההפך מכך. אני לגמרי מסוקרנת לגבי איפה הם מתכוונים לקחת את העלילה הזאת - הפרק השאיר אותי עם יותר שאלות מאשר תשובות. סת'
פרק מעולה עבורו, ולו רק בשל העובדה ששוב התמקדו רק בו כ"סת'" ולא בזוגיות שלו עם סאמר (למרות שהיו כמה סצנות, אבל פחות משמעותיות) כל הסצנות שלו עם קירסטין היו מדהימות, והסצנה שהוא מתעמת עם סנדי היתה מעולה. חשבתי שזה טיפשי מצידו להתמסטל במשרד של סנדי, ואת האמת, למרות שממש אהבתי את הסצנות בינו לבין סנדי, חשבתי שהכעס שלו קצת מוגזם. הסצנה שסת' מובל למכונית המשטרה גם היא היתה "קול באק" לפרק 102 שבו ריאן מובל למכונית המשטרה אחרי שהוא שרף את ה"מודל הום" (שינהם פיירומנים LOL ) בכלל כל בניית העלילה של סת' ושל ריאן, כל אחד בנפרד היתה טובה היא התחילה עם תחילת העונה ותגיע לשיאה בפרק סיום העונה בעוד שבועיים. וזאת בטח תהיה העלילה היחידה שתעניין אותי. לגבי הבנות- אני חייבת להגיד- הם ממש לא עשו לי את זה !!! מריסה
כל העלילה שלה היתה לגמרי חסר טעם, לא הבנתי בכלל מה הקטע עם העלילה הזאת, היא באה משום מקום וסתם נועדה לשרוף זמן מסך. אני בטוחה שהבנים שבינכם בוודאי יאהבו את העלילה, אבל היא היתה לגמרי חסרת טעם ולא תרמה לעלילה בגדול. סאמר
כמו תמיד, היא פשוט לא עשתה כלום, פשוט תעמדי שם תראי חמודה ותצחיקי אותנו, what ever ...היא אולי תרמה קצת יותר לעלילה מאשר העלילה של מריסה אבל לא באופן משמעותי. סנדי וקירסטין
אני שמחה שהם עבדו על הבעיות שלהם, אני שמחה שהם מדברים ושדברים הולכים להסתדר בינהם, חשבתי שקלי ופיטר היו מדהימים בפרק הזה והסצנות שלהם ביחד וגם הסצנות שלהם עם אדם היו ממש טובות. ג'ולי
עוד מישהו חושב כמוני שהדמות שלה התרככה יותר מידיי ? אני מתגעגעת לג'ולי הישנה והטובה (או הרעה LOL) איפה ג'ולי הביצ'ית והתחמנית ?? הם הפכו אותה לעקרת בית משעממת. הזוגות
למרות שהיה לנו רגעים חמודים (ריאן קונה למריסה ארוחת בוקר וסת' וסאמר מתמזמזים בחדר של סת') הפרק לא סבב מסביבם, ואני שמחה, ההתמקדות במשפחה היתה יותר מעניינת בעיני. טריילר לפרק הבא -
325
המשך ההודעה יכיל ספוילר ל-325
325
מעניין מי הולך למות ?- כל הספוילרים מרמזים על כך שסנדי יקבל התקף לב, ויש גם דיבורים על כך שמישה רוצה לעזוב. אבל יש לי הרגשה נוראית שזה הולך להיות ריאן