324

stroblle

New member
../images/Emo58.gif ואוו, כמה התפתחויות בפרק

אז ככה, לדעתי הפרק היה בחלקו מעולה-משעמם- יפה מאוד. החלק המשעמם הוא החלק עם המעצר של סנדי וכל מה שקורה עם הבית חולים המשעמם הזה. החלקים המעולים היו בתחילת הפרק, העריכה הייתה שם מעולה !!! ממש אהבתי את השיר שהופיע הרבה השיר (עם הFIX THE TIME). ראין ותריסה - היה בינהם קטע יפה, תריסה מתרחקת ממנו כי אין לה כוח לכל הבלאגנים האלה, צודקת בתכל'ס, היא אמא עם ילד...היא לא צריכה את כל השטויות האלה. אהבתי את הקטע שהיא אמרה לראיין שהיא לא רוצה יותר את כל השטויות האלה והיא הכלילה אותו בזה, והוא כזה הבין שהוא ברמה נמוכה עכשיו חח :Q (לא הסברתי טוב אבל חפיף חחחח). מריסה - ואוו, טוב שהיא לא מלכה !!!. כל כך אהבתי את הקטע שהיא באה עם החצאית מיני סקוטית חחחח..זה היה אדיר, היא פצצה :)(
). חחח הקטע שהיה בין מריסה לקייטלין היה יפה מאוד, מעניין אותי אם זה ימשיך ככה ואיך זה יראה כשהן יהיו יותר ביחד :) קייטלין הזאת חמודה לאללה, היא נראית יותר מאשר ילדה בת 14/15. סאמר - כל כך חמודה בפרק הזה, היחסים שלה עם סת' השתפרו (ואהבתי את זה מאוד), אהבתי את הקטע בסוף הפרק כשסת' נכנס לניידת והיא כזה הביטה בו במבט כזה :Q. ראיין - דיי כבר לכל התסבוכות שיש לו בחיים, חחח זה מזה נמאס כבר... וואלצ'ק המאנייק הזה כמעט לקח אותו איתו, מזל שראיין ברח לו, עשה בשכל. מעניין אותי מה נסגר עם המכונית של משפחת C. חחח, הוא ברח לשדות..לא הראו אותו לוקח ת'אוטו
. אהבתי את הקטע גם שהוא הציע למריסה ארוחת בוקר והיא כזה חייכה, חח חמודים שני אלה. סת' - סת' יצא גברררררררררר בפרק הזה עד לקטע שהוא בסוף עישן בבנין בניו פורט הזה, של הפרוייקט ועשה שריפה. כל כך אהבתי שהוא בא ודיבר עם אבא שלו ואמר לו להתנהג כמו אבא, זה היה ממש קטע יפה. אבל בסוף, אוצ'''...יצא דביל
, אני מקווה שזה לא יהרוס איכשהו את היחסים בינו לבין סאממר. ד"א עכשיו שהוא במשטרה וכ'ו לא נראה לי שיהייה לו הרבה זמן ללכת לבראון ולשכנע אותם שיקבלו אותו, ותיכף יש להם את הסיום
...בלעעעעעעעעעעעעע !!! בקיצור, היא פרק יפה מאוד עם הרבה התפתחויות ודברים שזזו, רק חבל שהיו קטעים די משעמים :]. וזהו :I ROCK ON :)
תגיבו אם אתם חושבים כמוני או אחרת חח.

../images/Emo58.gif324

פרק מעולה- סת' וריאן לגמרי עשו את הפרק עבורי, אני תמיד אוהבת שמתמקדים בסיפורים שלהם (ובעיקר של ריאן) וששינהם מקבלים סיפור חזק באותו פרק זה לגמרי מעולה מבחינתי. ריאן
אהבתי את כל האינטראקציה שלו עם וולצ'אק, לדעתי וולצ'אק הרבה יותר טוב שהוא עם ריאן, שנאתי אותו ואת מריסה ביחד. כל הסצנות של ריאן וולצ'אק היו מלאות "קול באק" לפרק הפיילוט שבו ריאן וטריי גונבים את המכונית והסצנה שריאן מסיע את וולצ'אק לבית החולים היתה "קול באק" לפרק הפתיחה של העונה (אפילו אותה מוזיקה). ריאן ניסה כל השנה להדחיק דברים, הוא לא רצה לדבר על זה, הוא לא רצה להתמודד עם מה שקרה עם טריי. אבל עכשיו שוולצ'אק נכנס לעלילה הוא נאלץ להתמודד עם זה, כי וולצ'אק הוא בעצם העתק של טריי. ריאן אפילו אומר לתרזה שיש דברים שהוא לא יכול לדבר עליהם עם הכוהנים כי הם לא יבינו. סצנה מעניינת בפתיחת הפרק, ריאן וסת' מדברים וסת' אומר לריאן שעכשיו הוא יהיה כמו ריאן "יאמר מה שהוא מתכוון לומר ויעשה מה שהוא אומר" אני מוצאת את זה אירוני, כי ריאן במשך כל העונה עשה את ההפך מכך. אני לגמרי מסוקרנת לגבי איפה הם מתכוונים לקחת את העלילה הזאת - הפרק השאיר אותי עם יותר שאלות מאשר תשובות. סת'
פרק מעולה עבורו, ולו רק בשל העובדה ששוב התמקדו רק בו כ"סת'" ולא בזוגיות שלו עם סאמר (למרות שהיו כמה סצנות, אבל פחות משמעותיות) כל הסצנות שלו עם קירסטין היו מדהימות, והסצנה שהוא מתעמת עם סנדי היתה מעולה. חשבתי שזה טיפשי מצידו להתמסטל במשרד של סנדי, ואת האמת, למרות שממש אהבתי את הסצנות בינו לבין סנדי, חשבתי שהכעס שלו קצת מוגזם. הסצנה שסת' מובל למכונית המשטרה גם היא היתה "קול באק" לפרק 102 שבו ריאן מובל למכונית המשטרה אחרי שהוא שרף את ה"מודל הום" (שינהם פיירומנים LOL ) בכלל כל בניית העלילה של סת' ושל ריאן, כל אחד בנפרד היתה טובה היא התחילה עם תחילת העונה ותגיע לשיאה בפרק סיום העונה בעוד שבועיים. וזאת בטח תהיה העלילה היחידה שתעניין אותי. לגבי הבנות- אני חייבת להגיד- הם ממש לא עשו לי את זה !!! מריסה
כל העלילה שלה היתה לגמרי חסר טעם, לא הבנתי בכלל מה הקטע עם העלילה הזאת, היא באה משום מקום וסתם נועדה לשרוף זמן מסך. אני בטוחה שהבנים שבינכם בוודאי יאהבו את העלילה, אבל היא היתה לגמרי חסרת טעם ולא תרמה לעלילה בגדול. סאמר
כמו תמיד, היא פשוט לא עשתה כלום, פשוט תעמדי שם תראי חמודה ותצחיקי אותנו, what ever ...היא אולי תרמה קצת יותר לעלילה מאשר העלילה של מריסה אבל לא באופן משמעותי. סנדי וקירסטין
אני שמחה שהם עבדו על הבעיות שלהם, אני שמחה שהם מדברים ושדברים הולכים להסתדר בינהם, חשבתי שקלי ופיטר היו מדהימים בפרק הזה והסצנות שלהם ביחד וגם הסצנות שלהם עם אדם היו ממש טובות. ג'ולי
עוד מישהו חושב כמוני שהדמות שלה התרככה יותר מידיי ? אני מתגעגעת לג'ולי הישנה והטובה (או הרעה LOL) איפה ג'ולי הביצ'ית והתחמנית ?? הם הפכו אותה לעקרת בית משעממת. הזוגות
למרות שהיה לנו רגעים חמודים (ריאן קונה למריסה ארוחת בוקר וסת' וסאמר מתמזמזים בחדר של סת') הפרק לא סבב מסביבם, ואני שמחה, ההתמקדות במשפחה היתה יותר מעניינת בעיני. טריילר לפרק הבא -
325
המשך ההודעה יכיל ספוילר ל-325
325
מעניין מי הולך למות ?- כל הספוילרים מרמזים על כך שסנדי יקבל התקף לב, ויש גם דיבורים על כך שמישה רוצה לעזוב. אבל יש לי הרגשה נוראית שזה הולך להיות ריאן

stroblle

New member
|ספילר| בקשר לטריילר 25 :

נראה לי שמישה היא זו שתמות =Q אמרו שהיא לא חתמה לעוד חוזה כי עכשיו היא עובדת על סרטים והיא אמרה שהיא רוצה לעבור לעשיית סרטים =Q. או שאכן זה סנדי שאמרו שהוא יקבל התקף לב חח...יאבלללהההה איזה מתח =Q... חחחח אין מצב שזה ראיין, פשוט אין מצב =Q

ליאוריש

New member
פרק מעולה! אזהרה-דיבור על 325

פרק מצוין! אני מת על פרקים שבהם סת' הוא מרכז העלילה וכי למה-כי זה מעניין. החזרה קצת לסמים....הייתה מגניבה...ודי אמיתית..כי זה היה מוזר שפתאום הוא חתך עם הסמים ולא נגע בהם. הקטעים עם קירסטן היו מעולים...ועם סנדי גם זה החזיר אותי קצת לסוף עונה 2 שממש ממש אהבתי. הקטע עם סאמר היה מצחיק בטירוף שהיא מגלה או לא מגלה...והמשפט Let's go and make out...חחח גדול. אני שמח שסת' שרף בטעות או לא בטעות את המקום...כמו שנמאס לנו עם הבית חולים...כה גם לסת' נמאס. סאמר-היפהפיה שלי...כיף לראות אותה אפילו קצת אבל כיף...הקטע עם סנדי היה מצוין...כמעט ואין להם סצנות ביחד...וזו הייתה סצנה ביחד. קירסטן-חבל שלא היו עוד סצנות איתה רציתי עוד טיפה סצינות אלכוהול איתה...למרות שזה נשמע רע. אני רוצה שהיא תשתכר אבל עדיין זה חזק ... סנדי-סוף סוף טיפה טיפה חזר למוטב הוא באמת היה כבר בלתי נסבל העונה. הקטע עם סת' באמת היה ענק... מריסה-מה אני יכול לומר...אני לא אשקר נהניתי לראות אותה מדברת במבטא המזויף עם החצאית...והכל...אבל באמת זה היה קצת טיפשי...אבל סוף סוף היא לא כבדה כל כך. אני רק מקווה שזה לא אומר שקייטלין תהיה ממש חזקה בעונה הבאה כי היא בסדר אבל לא יותר מזה... ג'ולי-באמת משעממת...למרות שהייתה לה סצנה אחת טובה עם קירסטן אבל הפרקים האחרונים איתה היו קצת...יבשים. אני לא מתייחס לוולצ'אק כי הוא סתם דביל...עוד השפעה רעה שם...ולא יותר. בקשר...לפרק 325 מעניין מה יהיה שם לא יהיה אכפת לי שסנדי יחטוף התקף לב קשה לי קצת שהרביעייה תתפרק או משהו כזה אם כבר אז להגיד שלום למריסה...כי היא מעצבנת ריאן צריך להישאר...לא כי אני מת עליו ....כי הוא יותר דמות ראשית מאשר מריסה. רק לא סת' וסאמר....רק לא הם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלי מישה.. זה לא OC.

כאילו, גם אני לא סובל אותה, בטח שלא את הדמות שלה
, אבל בלי כללל הרביעייה זה פשוט לא או.סי. בתכלס, מריסה הייתה הדמות הראשית מההתחלה. ולא משנה כמה היא שיעממה וכמה היא גרמה לנו לרצות שכדור ייתעופף ויהרוג אותה כבר, היא פשוט חלק.. בלתי נפרד מדי מהסדרה. בלעדיה, זה לא מרגיש ממש אותו הדבר.

CraP BaG

New member
../images/Emo58.gif 324+325

היה אחלה פרק אהבתי שסת חזר לעשן... ושסנדי סופסוף התעשת.. בקשר לגראנד פינאלה... לדעתי זה יהיה ממש מעפן אם יהרגו את אחת הדמויות הראשיות סת/סאמר/ריאן/מריסה... לוידע יש לי הרגשה שאני לא אהיה מרוצה מהסוף של העונה... אני מתגעגע לעונה הראשונה
325 אנלא בטוח אם זה נכון אבל שמעתי שאוליבר יחזור... מישהו יכול לאמת?

stroblle

New member
../images/Emo58.gif בקשר ל25 - הופעות אורחים :

Guest Stars • Autumn Reeser as Taylor Townsend • Cam Gigandet as Volchok • Daphne Ashbrook as Dawn Atwood • Jose Zuniga as Jason Spitz • Lamont Thompson as D.A. Hodes • Michael Nouri as Dr. Roberts • Paula Trickey as Veronica Townsend • Rosalind Chao as Dr. Kim • Willa Holland as Kaitlin Cooper אוליבר לא חוזר, אין אותו פה. אלה האורחים שמשתתפים בפרק 25.

stroblle

New member
http://www.tvrage.com, אתר מעולה

לכל הסדרות. הוא יותר טוב מ TV.COM

../images/Emo58.gifאוי....

ורוניקה שם.....אני שונא אותה! האישה הזאת הגדירה את המילה BITCH מחדש...מה היא כבר יכולה לעשות שם....להרוג את ג'ולי כי היא לקחה לה את ניל...היא זאת שעזבה אותו! מה היא רוצה ממנה...!תאמינו לי האישה הזאת פשוט מתוסבכת....!!!!

Im All That

New member
../images/Emo58.gifלא רק היא מתוסבכת../images/Emo4.gif

מה אתה רוצה ממנה...היא שם כי זה ה-GRADUATION של טיילור! צריך שיהיה שם מישהו שיגיד לה שהתחת שלה גדול מדי וההליכה שלה לא נכונה!!!

cool miki

New member
איך ראיתם כבר את הפרק הזה?

רק לפני כמה ימים מצאתי את 323

טוב.. אז זה בדוק .. ../images/Emo58.gif ל325

סנדי מקבל התקף לב ובסוף הפרק הוא מת.... יווווווווו כבר עונה שניה שאני יודע איך הפרק האחרון של העונה נגמר..!!! איזה עצבים איתיייייייי

למעלה