../images/Emo58.gif322
אוקיי, הפרק לא היה רע, אפילו הייתי אומרת דיי טוב, הבעיה היחידה שלי בפרק הזה היתה ש-2 הסיפורים שממש ענינו אותי בפרק היו: 1) ראיין/תרזה - ראיין הוא האבא או לא ? 2) קירסטין/סנדי- קירסטין תחזור לשתות או לא ? וכמובן כראוי לג'וש שוורץ, תמיד שיש עלילה מעניינת לספר, הוא מבזבז זמן יקר על שטויות. ואני ארחיב: סת' אנה
אני בד"כ אוהבת את סת' למוות, והוא הדמות השניה האהובה עליי אחרי ראיין, ותמיד אהבתי את אנה, אבל הם קיבלו יותר מידיי זמן מסך, הרבה יותר מידיי, והסיפור כל כך ממוחזר, סת' רודף אחרי סאמר בתקווה שהיא תקבל אותו בחזרה, והוא משתמש באנה ( שדרך אגב אם מחזירים שחקנית כזאת מקסימה וחמודה, למה לתקוע אותה עוד פעם כגלגל שלישי בין סת' וסאמר), אני בכלל לא מבינה את העלילה הזאת, למה סת' לא יכול פשוט להגיד לה שהוא לא התקבל לבראון, מה הקטע פה ? אוחח כזה לא מעניין !!!! מריסה/מריסה וולצ'אק
אם סת' ואנה היו קצת משעממים, מריסה שברה שיאים של שיעמום, לא !!! לא מעניין אותי שהיא צפתה בצלילי המוזיקה עם אחותה וממש לא מעניין אותי לשמוע את סיפור החיים הבכייני שלה שוב ושוב ושוב !!! אוחחחח
מריסה, תתגברי על זה !!!. דרך אגב- עוד מישהו חשב שזה טיפשי שמספיק שוולצ'אק משכיר את הסרט צלילי המוזיקה וזה תירוץ מספיק טוב בשבילה לחזור אליו ? מה הקטע שוורץ ? נגמרו הרעיונות המקוריים ?? אני אשכרה חושבת שג'וש נחוש בדעתו להפוך את מריסה לדמות הכי מטומטמת בטלויזיה כיום !!! סאמר
היא דווקא היתה דיי חמודה היום, לא היה לה ממש הרבה זמן מסך, והסצנה שלה עם מריסה בהתחלה הייתה דיי משעממת לדעתי, אבל אהבתי את הסצנות שלה ושל סת' בבראון ( קומאר LOL) ואת הסצנה שהיא רואה את סת' ואנה בשדה התעופה. ועכשיו לעיקר ולעלילה המרכזית, שמשום מה ג'וש החליט לתת לה את זמן המסך הקצר ביותר: ראיין/תרזה
לא, אני לא הולכת לגלות לכם אם ראיין הוא האבא או לא, תחכו ותראו *חיוך מרושע* , אבל אני חייבת לומר, שהמשחק של בן מדהים אותי כל פעם מחדש, הטווח של הרגשות שהוא מעביר במשך הפרק הוא מדהים. שהוא הלך לדירה של תרזה וראה את התינוק, המבט שהיה לו בעניים, היה מדהים בעיני. וכל השיחות שלו עם קירסטין, בכל פרק שעובר אני פשוט אוהבת את היחסים שלו עם קירסטין יותר ויותר. אני חושבת שהם צריכים להפסיק לתת לקירסטין סצנות עם ג'ולי, זה פשוט לא מעניין, הרבה יותר מעניין שקירסטין באינטראקציה עם המשפחה, הסצנות שלה עם סת' סנדי וראיין הכי מדהימות בעיניי. קירסטין/סנדי
אוקיי, לא חשבתי שאני אי פעם יגיד את זה, אבל סנדי צריך סטירה מצלצלת ( בדיוק כמו סת' בפרק הקודם), מה קרה לסנדי ? הבן אדם הזה בפרק לא היה סנדי ??!!!הוא הפך להיות מוטציה של קיילב !!! וקירסטין, אוווווווווי לא קירסטין !!! למה, למה למה ???? למה היא שתתה את המשקה הזה ( אני מאשימה את סנדי !! החמור !!! ), קלי רוואן, היא אחת השחקניות היותר מדהימות שיש לסדרה הזאת, חבל שרק עכשיו היא מקבלת עלילה אמיתית. מישהוא ראה את הטריילר לפרק הבא ? - לא הבנתי כלום ממה שקורה שם, והספוילרים לפרק הזה דלים במיוחד.