322

../images/Emo58.gif322

אוקיי, הפרק לא היה רע, אפילו הייתי אומרת דיי טוב, הבעיה היחידה שלי בפרק הזה היתה ש-2 הסיפורים שממש ענינו אותי בפרק היו: 1) ראיין/תרזה - ראיין הוא האבא או לא ? 2) קירסטין/סנדי- קירסטין תחזור לשתות או לא ? וכמובן כראוי לג'וש שוורץ, תמיד שיש עלילה מעניינת לספר, הוא מבזבז זמן יקר על שטויות. ואני ארחיב: סת' אנה
אני בד"כ אוהבת את סת' למוות, והוא הדמות השניה האהובה עליי אחרי ראיין, ותמיד אהבתי את אנה, אבל הם קיבלו יותר מידיי זמן מסך, הרבה יותר מידיי, והסיפור כל כך ממוחזר, סת' רודף אחרי סאמר בתקווה שהיא תקבל אותו בחזרה, והוא משתמש באנה ( שדרך אגב אם מחזירים שחקנית כזאת מקסימה וחמודה, למה לתקוע אותה עוד פעם כגלגל שלישי בין סת' וסאמר), אני בכלל לא מבינה את העלילה הזאת, למה סת' לא יכול פשוט להגיד לה שהוא לא התקבל לבראון, מה הקטע פה ? אוחח כזה לא מעניין !!!! מריסה/מריסה וולצ'אק
אם סת' ואנה היו קצת משעממים, מריסה שברה שיאים של שיעמום, לא !!! לא מעניין אותי שהיא צפתה בצלילי המוזיקה עם אחותה וממש לא מעניין אותי לשמוע את סיפור החיים הבכייני שלה שוב ושוב ושוב !!! אוחחחח מריסה, תתגברי על זה !!!. דרך אגב- עוד מישהו חשב שזה טיפשי שמספיק שוולצ'אק משכיר את הסרט צלילי המוזיקה וזה תירוץ מספיק טוב בשבילה לחזור אליו ? מה הקטע שוורץ ? נגמרו הרעיונות המקוריים ?? אני אשכרה חושבת שג'וש נחוש בדעתו להפוך את מריסה לדמות הכי מטומטמת בטלויזיה כיום !!! סאמר
היא דווקא היתה דיי חמודה היום, לא היה לה ממש הרבה זמן מסך, והסצנה שלה עם מריסה בהתחלה הייתה דיי משעממת לדעתי, אבל אהבתי את הסצנות שלה ושל סת' בבראון ( קומאר LOL) ואת הסצנה שהיא רואה את סת' ואנה בשדה התעופה. ועכשיו לעיקר ולעלילה המרכזית, שמשום מה ג'וש החליט לתת לה את זמן המסך הקצר ביותר: ראיין/תרזה
לא, אני לא הולכת לגלות לכם אם ראיין הוא האבא או לא, תחכו ותראו *חיוך מרושע* , אבל אני חייבת לומר, שהמשחק של בן מדהים אותי כל פעם מחדש, הטווח של הרגשות שהוא מעביר במשך הפרק הוא מדהים. שהוא הלך לדירה של תרזה וראה את התינוק, המבט שהיה לו בעניים, היה מדהים בעיני. וכל השיחות שלו עם קירסטין, בכל פרק שעובר אני פשוט אוהבת את היחסים שלו עם קירסטין יותר ויותר. אני חושבת שהם צריכים להפסיק לתת לקירסטין סצנות עם ג'ולי, זה פשוט לא מעניין, הרבה יותר מעניין שקירסטין באינטראקציה עם המשפחה, הסצנות שלה עם סת' סנדי וראיין הכי מדהימות בעיניי. קירסטין/סנדי
אוקיי, לא חשבתי שאני אי פעם יגיד את זה, אבל סנדי צריך סטירה מצלצלת ( בדיוק כמו סת' בפרק הקודם), מה קרה לסנדי ? הבן אדם הזה בפרק לא היה סנדי ??!!!הוא הפך להיות מוטציה של קיילב !!! וקירסטין, אוווווווווי לא קירסטין !!! למה, למה למה ???? למה היא שתתה את המשקה הזה ( אני מאשימה את סנדי !! החמור !!! ), קלי רוואן, היא אחת השחקניות היותר מדהימות שיש לסדרה הזאת, חבל שרק עכשיו היא מקבלת עלילה אמיתית. מישהוא ראה את הטריילר לפרק הבא ? - לא הבנתי כלום ממה שקורה שם, והספוילרים לפרק הזה דלים במיוחד.

עומרי 200

New member
../images/Emo58.gif 322-325

מהספוילרים שקראתי באתרים השונים, אני לא הייתי בונה על זה שת'רזה אמרה לריאן את כל האמת... והעלילה מסתבכת!

אני לא הייתי מסתמכת על הספוילרים

של פרק 325, הם כמעט בטוח פויילרים (ספוילרים שיקריים). אבל רוב הספוילרים ל-324 נכונים. ואני מסכימה איתך- היא בטוח לא אמרה את כל האמת! זה נגמר פשוט מידי.

CraP BaG

New member
../images/Emo58.gif 325

לפי מה שקראתי ב"the oc online" בפרק האחרון של העונה השלישית תהיה ההופעה האחרונה של מישה ברטון באו.סי, מישהו יכול לאשר את זה??? האו.סי בלי מריסה??!!? לא יכול להיות

stroblle

New member
דיברו על זה תא'מת |ספויילר|

אמרו שהיא לקחה טרמפ על האוסי ועכשיו היא רוצה לעבור לעשות סרטים וכ'ו..והיא לא חתמה על להמשיך לעונה רביעית. =Q אמרו את זה ב!E נדמה לי.

../images/Emo58.gif 320-322 ../images/Emo58.gif

טוב .. מזמן לא רשמתי אז השקעתי הפעם.. :) אוקייי.. בין הפרקים הטובים... שכל כך חיכיתי לראות מה יהיה בקולג' זה ממש הולך... לא יודע איך.. אבל זה עובד.. אני לא שמתי לב בכלל שהם רחוקים אחד מהשני.. הכל נראה כמו שצריך... בכל מקרה נדבר על הפרק... אנה..ממש הייתי מופתע לראות אותה.. מופתע לטובה..! היא פשוט נותנת צבע בטלויזיה..חחח בלונדינית חמודה כזאת עם בדיחות שנונות.. חבל אבל שזה חוזר על העונה הראשונה שסאמר חושבת שסת' עם אנה והוא עבד עליה.. היו צריכים לחשוב על משהו חדש.. לא יודע.. מזה טיפה הייתי מאוכזב.. אממ ... ראין ותרזה... זה היה צפוי שזה יחזור .. ואני מאמין שראין זה האבא.. והיא עוד פעם עובדת עליו או משהו כזה.. סנדי והעסקים.. נחמד.. הם הכניסו שם איפשהו מתח כזה הייתה הרגשה שהולך להיות שם איזה רצח או משהו..חח מריסה ווולצ'ק.. חמוד.. לא יותר.. מתחיל להימאס הקטע שג'ולי נכנסת בתור האמא שמרצה שזה רק שלב שהבת שלה עוברת ועוד מעט היא תראה שהיא עושה טעות.. בלה בלה בלה בלה.. אותו נאום שהיא עשתה עם הגנן בעונה השניה.. (שכחתי איך קוראים לו..) שאני לא ישכח... הסצצנה של סת וסאמר.. שאם אני לא טועה הייתה ב321 שסאמר עולה על העגלה של הקפה.. באמת אבל באמת שהייתה לי צמרמורת .. מהרגע שראיתי שהיא מתחילה לעלות על העגלה.. זה היה כל כך יפה... ושסת אמר את המשפט המטומטם הזה שהוא לא אוהב אותה.. הפרצוף שעלה על הפנים של סאמר.. שבר אותי.. היא לא הייתה מוכנה לזה....טיילור עם הרעיונות שלה... אני כבר לא יכול לחכות לראות מה יקרה עם העניין של הקולג'.. אם סת' יתקבל או לא... אני מאמין שהוא יתקבל בסוף.. אבל מעניין איך זה יקרה.. עוד משהו.. ממש אהבתי שהרבה דברים מהעבר חזרו היום.. כמו שאנה פתאום הוציאה את הקומיקס שהם עשו.. הקטע שסנדי התנהג כמו כיילב ראין ותרזה ראין ואמא שלו... בקיצור זה היה כזה כמו פגישת מחזור.. 320-322 בין הפרקים הטובים שהיו עד היום.. כל כך הרבה בלאגן שהסתדר כל כך מהר.. לא יודע איך הצליחו לעשות את זה בכלל...אבל העיקר שהצליחו שאלה קטנה.. מה קורה בסוף עם עונה רביעית.. לא ממש בדקתי את העניין... יש כבר הודעות עליה?!? אם תהיה אם לא תהיה?!?

../images/Emo58.gif 325 ../images/Emo58.gif

אני כל פעם מתפתה לפתוח.. וכל פעם אני מתעצבן מחדש.. עכשיו קראתי שסנדי עומד לעבור התקף לב..... זהו.. כל פעם שאני רואה את הסימן הזה
עם מספר פרק שעוד לא ראיתי אני לא מתקרב אליו.. זה נכון שיש בעונה הזאת רק 25 פרקים ?!?! מזה ?!? כל עונה זה יורד?!?

The Waver

New member
למה יורד??

עונה 1 - 27 פרקים עונה 2 - 24 פרקים עונה 3 - 25 פרקים!!!

חחחחחחח ../images/Emo58.gif

וואי, הקטע עם הקומאר הרגגגגג אותי, נשפכתי מצחוק פשוט. ובקשר למריסה וולצ'ק, דווקא די אהבתי את הקטעים שלהם בפרק. אני חושבת גם שזה די מטומטם שרק כי הוא השכיר את הסרט היא ישר חוזרת אליו, אבל אני חושבת שזה יפה לראות איך בחור קשוח ממנו שכל מה שאכפת לו כביכול זה זיונים, סמים ומסיבות, או איך שאומרים - סקס סמים ורוקנרול, מתאהב במישהי כמו מריסה. וזה די ברור כבר שמישהו כמו וולצ'ק לא ישכיר סרט כמו צלילי המוסיקה אם הוא לא מאוהב. זה די ברור שהוא רוצה לשמור את מריסה לעצמו. אז זה מה שאהבתי. וכל הקטע עם הקולג'ים נראה כמו עלילה מעניינת. אני חושבת שאם תהיה עונה הבאה בקולג', היא תהיה טובה.

ליאוריש

New member
פרק פשוט מצוין!!! ../images/Emo58.gif גם ל-323

סת' שיחק שם בצורה מדהימה הפתטיות שלו הגיעה לשיאים ובשבילי זה טוב אני פשוט ישבתי ונהנתי הפרק אנה החמודה חזרה הרבה זמן לא ראינו סיפור של סת' רודף אחרי סאמר ואנה באמצע ולדעתי זה כן היה טוב קצת נוסטלגיה עם עניין הקטע עם קומאר היה ענק סאמר-בפגישה עם הסטודנטים לעתיד היה גדול...היא בקושי אומרת מילה ויוצאת הכי חכמה חח. ראיין-היה מעניין איתו ותרזה וזה שהוא חזר הביתה מריסה-כן היא משעממת קצת...אבל עדיין הסיפור שלה היה חביב קירסטן-למה חזרת לשתות פתאום...בסוף העונה השנייה אני פשוט הייתי עצוב כל הזמן שראיתי אותה שותה בפרקים האחרונים...ועכשיו עברה בי צמרמורת היא באמת אחת השחקניות הטובות... ג'ולי-כזאת מצחיקה...איך היא אמרה אאוץ' לניל בארוחה חח. אני חייב לומר שמריסה פשוט היא הכי משעממת....שיש. סת' וסאמר-למה הוא לא אמר לה כבר? כי הוא לא יכל היא לא הפסיקה לסתום לו את הפה טוב ככה סאמר מתנהגת כשהיא עצבנית. הטריילר לפרק הבא...נראה משהו מדהים ומיוחד לא הבנתי ממש...אבל נראה מצחיק חשבתי שהנשף יבוא מאוחר יותר עוד שני פרקים ככה... אני חייב לומר שאני נהנה מהעונה הזאת מאוד גם אתמול פרק 7 ביס היה מצויין... אם אני אשמע תלונה על העונה...(חרוז) אני אתעצבן חח.

גרמס

New member
אני לא מוצאת שום קישור

לפרק וזה מאוד עצוב!!! מישהו יכול אולי לעזור לי????

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif322

אנה! תרזה!!!!!!! אני מתה על תרזה. תמיד תמיד אהבתי אותה והיה ממש נחמד לראות אותה שוב!
בקשר לכן אבא לא אבא - אני לא מאמינה לה בשיט. בחרו ילד בלונדיני מדי ואפילו עם תסרוקת טיפה ריאנית שכזאת. ואין מצב שיצא ילד כזה משילוב של תרזה ו-א-ד-י. COME ON. הילד של ריאן!!!! אנה - וואי איך ארך לה השיער. תזכורת לזה שלא ראינו אותה מלאאאא זמן. דווקא כן אהבתי את העלילה שלה עם סת' וסאמר כי זה כזה callback לעונה 1 וחוצמזה בכלל לא שמו אותה כמשהו שמפריד בין סת' לסאמר (בניגוד לעונה ה 1 ששם באמת היה משהו) - זה מה שסאמר הסיקה, וסאמר יצאה טיפשה, כי איך בדיוק סת' יוצא עם אנה? מה נראה לה? השיחה של מריסה וסאמר בהתחלה הייתה ממשששששששש חמודה. משום מה כל השיחות שלהן מקסימות
סת' - יפה שמצאו לו קולג' אחר באותו סטייט. יפה שלא הכניסו אותו לבראון בכל אופן כי זה היה ווייייייי טו קיטש. סאמר -
וולצ'אק ומריסה - וולצ'אק כזה חמוד. וחתיך. וסקסי בטירוף. ורכיכה מבפנים כמו כל ה"בד גייס" של העולם. חבל שהבחור של ליזל בצלילי המוזיקה היה נאצי בסוף. פאק. הפוני הזה כל כך נוראי על מלינדה. לא חבל על אישה כל כך יפה? תעשו לה כבר תסרוקת נורמלית. קלי רואן שחקנית גדולה מהחיים ואני רוצה לעשות לה אלף ילדים. סנדי קיבל wake up call ואני מקווה שהוא לקח את זה ללב כי פאק. תתעורר, בן אדם. ה"באדי" של ריאן - לא אהבתי אותו בכלל. בדרך כלל דמויות כאלה מתגלגלות להיות קבועות מאוחר יותר בסדרות - נגדנגדנגד. השיחת טלפון של ריאן וקירסטן שהיא סיפרה לו על תרזה - וואו איזו עריכה גרועה זה קפץ וזה הרגיש כאילו דילגו על דיאלוג. מחכה לפרקים האחרונים בעונה בקוצר רוחחחחחח.

פתאום הזכרת לי

מכל סדרה שאני רואה בערך היו כמה שחקנים ששיחקו בשלב זה או אחר בבאפי. בדה או.סי, אדי, החבר לשעבר של תרזה היה בבאפי ג'סי בעונה הראשונה, ותרזה עצמה הייתה באנג'ל הקולטת המשוגעת בעונה 5. גם בפריזון ברייק, וונטוורת' מילר היה בבאפי בעונה השניה ו..יש עוד מלא! גם באליאס
עונה 5 פייטון הייתה באנג'ל סוף
קיצר מה נסגר?!

daphne86

New member
ok כמה תגובות

מה נסגר עם אנה והשיער המזעזע הזה כל כך אהבתי אותה בעונה הראשונה בפרק הזה היא ניראתה כמו גירסא משונה של פאריס הילטון ומה סת' נזכר ברגע האחרון בבראוון להגיד לסאמר שהוא לא התקבל! הקטעים האלה שלו כבר ממש מעצבנים הם חוזרים על עצמם. וגם סוף הפרק היה מוזר נורא, סיימו אותה בצורה מוזרה כזאת..

CraP BaG

New member
יו איזה פרק מעצבן ../images/Emo58.gif

קיויתי שכן יקבלו את סת' לבראון... ואיזה מעצבנת סאמר למה היא לא רצתה לשמוע אותו... שיחזרו כברררר מה לעזאזל עבר על השיער של אנה?! ולמה סנדי מניאק לקירסטן (נכון שהוא נראה כמו אריה?) מריסה וולצ'ק יחזרו?! לא לא לא לא כמה פרקים אנה תהיה? איףף מחכה לפרק הבא...

stroblle

New member
ללא ספויילר =]

היה אחלה פרק,מצחיק מאוד, סוף סוף חזרו דמויות מן העבר ^^ קיצר, פרק אחלה לעונה הזאת, מחכה כבר לפרקים הבאים =]

STA1

New member
../images/Emo58.gif322

אין לי כוח לכתוב יותר מידי! אבל (בדיוק שהתחלתי להכפיש את אנה אז יש את השיר של דניאל פאוטר שהיא משתתפת בו) אנה נראית איום!!היא נראית כמו איזה פרחולה מגעילה!!ומה זה התוספות שיער האיומות וה"בלתי נראות" האלו??פיכס..אבל נהניתי לראות אותה!! ותרזה..אח..כמה שהתגעגעתי..והפרק הסתיים בצורה נחמדה שהם הלכו לשתות קפה..ושמחתי שלא מרחו את זה יותר מידי מי האבא וכל מיני והיא אמרה לו שהוא לא האבא וזהו. בראון נראית מדהים!!!!וגם ברקלי..אני הולך ללמוד בארה"ב..נראות אחלה מכללות!! אני אומר שסת' יתקבל אבל אין לי משוג מה ייקרה.. טוב, אין לי כוח לכתוב כי דפקו לי את הדלת של הכיתה שזאת דלת ממתכת על המפרק ואחר כך נתנלו לי שם עוד מכה ואחר כך הייתי רציך לנקות את הבית המכוער שלי..סיוט חיים ענקי!!יאללה אני עפתי לישון שנת צהריים קצרה.. מחכה להמשך העונה.. נ.ב לשם שינוי מריסה הייתה חביבה היום בפרק והיא לא הייתה ביצ' מגעילה שדרשה שאיזה תאילנדי מהמושב שלי יבוא ויאנוס אותה ואחר כך ישחוט אותה משהו בסגנון הוסטל ויאכל אותה! חח.. וכמעט שכחתי..קירסטן קירסטן..חשבתי שאת לא תשתי ותתנגדי כמו בפרק הקודם ששפכת את היין או שמפניה או מה שזה לא יהיה..אבל חרא שעכשיו היא שתתה..זה היה עצוב!

למעלה