321

../images/Emo58.gif321

פרק לא משהו לדעתי, וממש חבל, כי הוא יכל להיות הרבה הרבה יותר טוב, הסיפורים היו טובים, אבל משהו היה חסר. ריאן/דון
הסיפור היה מזורז מידיי, ומה קשורה המלצרית הזאת בכלל (למרות שזכיתי לראות את בן ללא חולצה
, עדיין...מה הקשר ?), אני הייתי מצפה מפרק שמאחד את ראיין עם אמא שלו, להיות קצת יותר רציני ולא להבלע בתוך מליון סיפורים אחרים, גם נראה לי שהוא סלח לה יותר מידיי בקלות, אני לגמרי לא מאשימה אותו שהוא לא רצה שהיא תופיע בטקס הסיום שלו, אני זוכרת מה קרה בפעם האחרונה שהיא הופיעה. שלא נדבר על מה שהיא עוללה לו כל החיים שלו, ואיך שהיא זרקה אותו מהבית בלי כלום, פעמיים !!! לא יודעת... אולי זה רק אני אבל ציפיתי שיהיה פה יותר דרמה. אבל, זה לא היה גרוע לחלוטין, עדיין נהניתי לצפות. סת'/סאמר
סת' צריך סטירה מצלצלת !!! אני לגמרי מעוצבנת עליו !!! אני לא מבינה את ההגיון מאחורי הפעולות שלו, כאילו מה הקטע ? אז סאמר לא תלך לבראון ? מה חסר אוניברסטאות טובות בקליפורניה ??? שמעת פעם על סטנפורד ? ברקלי ? USC ? כל המכללות האלו הם ה-"אי.בי לייג" מה הקטע ?????? איזה בן אדם יכול להסתכל לבחורה שהוא אהב במשך כל החיים שלו בעניים ולומר לה שהוא לא אוהב אותה ??? סת' אתה אדיוט !!! אבל אני עדיין אוהבת אותך
טיילור- היא כזאת חמודהההההההההההה
מריסה/וולצ'אק/ג'ולי
ג'ולי קרעה אותי מצחוק בפרק הזה, אהבתי איך שהיא אמרה לוולצ'אק "אל תתחכם איתי- אין לך את הציוד המתאים" או את ה "ליסינד אפ טומי לי" LOL גדול !!! אוחח התגעגעתי לג'ולי. מריסה עשתה את המעשה הנכון בכך שהיא הצילה את הת'ר, וזאת הפעם ראשונה מאז שראין ומריסה נפרדו שאני רואה התפתחות חיובית בדמות של מריסה, אני מקווה שזה ימשיך והיא תזרוק את וולצ'אק המגעילול הזה. ( למרות שהוא חתיך
) קירסטין- אני ממש מתחילה לאהוב אותה יותר ויותר עם כל פרק שעובר, קודם כל כל הסצנות בתחילת הפרק שהיא דואגת לראיין היו כל כך Awwwwwwww והיא הכינה לו אוכל לדרך ואמרה לו שיש לו 2 אמאות, כמה חמוד !!! אהבתי את הסצנה שהיא כמעט שותה, את היין ואז סת' נכנס. סוף סוף יש לקלי עלילה שאפשר לעבוד איתה, וסנדי קצת עיצבן בפרק הזה, הוא ממש הופך להיות קיילב.

יש לי לינק בקומונה

אבל עד שתשלח בקשה ועד שאני אאשר, אני אשלח לך מסר עם לינק.

פרק לא רע בכלל בכלל(ספוילר)

כמו תמיד נהניתי לקרוא את הניתוח המפורט של "ארץ השמש" והיא כמעט הוציאה לי את המילים מהפה, אבל הפעם שלא כהרגלי החלטתי גם אני לכתוב כמה מילים על הפרק הזה. ובכן, אני אישית אוהב את סת' וסאמר ככה שהמחווה שסאמר עושה לסת על שולחן הקפה היתה פשוט מרגשת ובסוף הפרק שהוא חיכה לראיין בחדר והם ביחד ניסו לטכס עצה כיצד להחזיר אליו את סאמר בחזרה היה קטע כזה מעולה שפשוט נהניתי ממנו. אני מת על השיחות שבין ראיין לסת הם כאלה שנונות ומצחיקות. ראיתי את הטריילר לפרק הבא פרק 322 והוא נראה ממש מעולה , הכי חשוב אנה אהובת ליבי (שהיא הסקסיות בהתגלמותה הנשית) חוזרת!!!- איזה כיף! חוץ מזה ראיין מגלה על התינוק של תריסה זה צריך להיות מעניין. כמו כן ממש אהבתי את הבלונדינית שראיין נשנש בפרק הזה אני באמת מקווה שאולי הם יהיו ביחד מתישהו בעתיד היא היתה ממש מתוקה. וכיפאק היי למריסה שסוף סוף הבינה שמקומה לא עם חבורת המסוממים של וולצ'אק למרות שזה קצת מעציב אותי שלא נראה אותה מבצעת סטימי סקס עם וולצאק בתחתונים וחזייה:( אהבתי גם שהיא אמרה לג'ולי אם היא רוצה לשכב עם וולצ'אק- חה חה זה היה קטע אדיר:) -להגיד לכם את האמת אני די מתגעגע לגאס השכן של הקופרים במעון הטריילרים, הוא סיפק כמה רגעים משעשעים ביותר חי חי. לפחות ג'ולי חזרה ובגדול ככה שאני לא מתלונן. (איך עושים פה למען השם את הסימן של הספוילר בכותרת זה לא נמצא בסמיילים בכלל)

והעיקר ../images/Emo58.gif321

ריאן הוא לא סתם ילד חרמן! הוא שוכב עם כל אחת שהוא רואה, מה נסגר? לפני שניה הוא היה מאוהב בסיידי ועכשיו בכיף שוכב עם איזו בלונדינית. למרות שהיא הייתה חמודה שהיא נסתה לאחד את המשפחה.

שלטון

New member
מה שמאכזב....../images/Emo58.gif

זה שעד שחושבים שהילד הזה הפך לגבר ואשכרה יעשה החלטה מסוימת ו,או אני לא יודע, ילך איתה עד הסוף, הוא מחזיר אותנו כל הדרך לעונה השנייה והמעצבנת של בעיות מטומטמות(שהיו איכשהו, כל כך מגוחך שאני לא בטוח שזה באמת נכון, קשורות לספר קומיקס מעפן) ומשעממות והרגשה כללית כאילו מועדון המעריצות של אדם ברודי כתבו את התסריט. אז אני ממש ממש מקווה שזה לא באמת יהיה ככה. בסדר, התקווה שסת' באמת התבגר ונפרד מסאמר בגלל איזה סיבה בוגרת נמוגה, אבל אני באמת מקווה שהחלק המעפן של העונה השנייה לא יחזור על עצמו שוב

stroblle

New member
פרק יפה מאוד היה, עצוב מה שקרה

עם קירסטין וסנדי..איזו מסכנה היא =Q. סת' יצא גבר בסיום הפרק =], ראין יצא גבר גבר גם ! סאמר המאמי עצובה וזה די מעצבן כי אני חולה עליה חחח 1!!!#$!#$@#% ציון שלי לפרק 8.9 =] אחלה היה.

ליאוריש

New member
פשוט פרק מצוין! ומספיק להתלונן ...

פרק מצוין אך כואב סת' חוזר לשטויות שלו וחבל סאמר המסכנה שלי, פשוט בא לי לבוא ולנחם אותה בדרך המיוחדת שלי חח. טיילור חמודה שעזרה לה והכל. ראיין-אחת הפעמים הראשונות שממש אהבתי איך שהוא בפרק הוא היה אמיתי והיה מרגש באמת. קירסטן-פרק מצויין בשבילה חסרות לי הסצנות שלה עם ראיין, עם סת, עם סנדי, עם הבקבוק... סנדי ומאט-משעמם קצת אך טוב שנגמר מריסה-גם עברה שינוי לטובה ואיך שהיא בכתה בסוף זה היה מעולה פשוט פרק מצויין העונה הזאת בכלל לא גרועה היא אפילו ממש טובה. אני מרוצה ממנה. אני לא מבין את התלונות של אנשים הם פשוט הלכו על כיוונים אחרים אי אפשר לעשות אותו דבר כל הזמן הפרק הבא- אנהההההההההה! איזה יופי ותרזה-עם כל הסיפור של התינוק סוף סוף! עוד 4 פרקים אני חושב נשארו אני מחכה ומצפה לדעתי העונה מצויינת מפרק 13...לא שהפרקים בהתחלה היו גרועים פשוט פחות טובים אז כבר 8 פרקים מצויינים התבנית של העונה השנייה-יפה!

../images/Emo58.gif3.22 למעלה

יש אנשים שאולי עוקבים אחרי ארה"ב אבל הם עדיין לא קוראים את הספויילרים של הפרקים הבאים אז להבא להודיע..

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif321

הרבה זמן לא בכיתי ככה באוסי. הרבה זמן מאז שבוע שעבר בערך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררררר סת', why must you break my heart??
הוא הורג אותי, אני מבינה, באמת שאני מבינה מה עומד מאחורי המוח המעוות שלו ושהוא רוצה שלסאמר יהיה עתיד ובמשוואת עתיד VS בנים העתיד אמור לקחת בסיבוב, אבל בכל זאת... אין, הסצינה שהוא אמר לה שהוא לא אוהב אותה יותר פשוט הרגה אותי. חשבתי לרגע שהוא יתרכך, יגיד לה שהוא אוהב אותה, ואז הם יילדו ביחד לקולג' קליפורני וככה הסדרה תמשיך בעונה הבאה... אבל אז כשהיה קצת מרווח בין השאלה שלה לבין התשובה שלו, כבר ידעתי שהוא באמת יגיד לה שהוא לא אוהב אותה, והלב שלי נקרע. עצוב. ענק. רייצ'ל ואדם, תעשו לי מאה ילדים. מריסה/וולצ'אק/הת'ר... וואי, אז היא ראתה שהם מכניסים משהו לשתייה של הת'ר, והיא נתנה לה לשתות את זה? כאילו מה נדפק לך בראש, אישה? לגמרי ציפיתי שהיא פשוט תלך ותיקח לה את הבקבוק מהיד! הרבה יותר פשוט מללכת ולנסות להפריד בין הת'ר לבין 3 בחורים שמחכים לאנוס אותה ל-ב-ד. הרבה דברים אפשר להגיד על מריסה אבל אינטליגנטית - לא. ריאן ודון - תכל'ס. לא מעניין אותי. מזמין לא מזמין מזמין לא מזמין, ומה קשורה המלצרית הזאת לחיים פתאום? איפה התקופת התאבלות על סיידי? אני מתגעגעת לסיידי. סנדי וקירסטן -
לשנייה חשבתי שקירסטן באמת תשתה, כי זה הדברים האלה שגורמים לחזור לאלכוהול, אני הייתי שותה אם הייתי היא... זה מאוד הירואי מצד סנדי להציל את מאט אבל עכשיו וואה וואה מה יהיה עם הנישואים שלו.. לא יותר פשוט להתקשר אליה ולהגיד שהוא מאחר?

../images/Emo58.gif321 סת' וסאמר..

זה היה כ"כ עצוב באמת שהוא אמר לה שהוא לא אוהב אותה! רציתי לבכות! סו סטופיד! ובקשר למריסה, אני חושבת שכשהיא ראתה ששמים להת'ר משהו בשתיה ולא הלכה לקחת לה את הבקבוק מהיד זו הייתה יותר שאלה של התלבטות.. אני חושבת שאולי היא פחדה להתמודד נגדם לבד, או שהיא פחדה לעשות את זה מול כולם, בכלמקרה, אני לא חושבת שהתכנית שלה הייתה מהתחלה לתת לה לשתות את הסמים ואז ללכת להציל אותה מאונס.

פרק עצוב ביותר ../images/Emo58.gif321

הקטע עם ריאן ואמא, ממש עצוב. איך שהיא נפגעה ממנו. הקטע עם סאמר וסת', אני חוזרת בי, סת' מטומטם!

../images/Emo58.gif321

אני יודעת שזה נראה כמו שאני נטפלת אלי, אבל פשוט יש לנו דעות כל כך שונות... אני חייבת להגיב ל-2 דברים שאמרת: 1. "אמא של ריאן נפגעה ממנו"- לא יודעת אם התכוונת לזה בנימה שלילית כלפי הדמות של ריאן, אבל אם כן, אני חושבת שיש לו זכות להתנהג אליה כמו שהוא התנהג, אל תשכחי שזו אמא שנטשה אותו בגיל 15 וזרקה אותו לרחוב ללא כלום , לא פעם אחת אלא פעמיים !!! שעמדה מנגד ונתנה לחבר שלה להכות אותו, שלא חגגה לו ימי הולדת מגיל 9, אמא שהיתה שיכורה כמעט כל החיים שלו, הזניחה אותו, ולא שמרה איתו על קשר איתו יותר משנה. אני חושבת שהוא ראה אותה עם החבר החדש שלה, הוא נזכר בכל מה שהוא עבר כילד, וזאת הסיבה שהוא היסס להזמין אותה, אולי זה רק אני אבל אני חושבת שזה לגיטימי להתנהג ככה. האמת שאני אפילו קצת התעצבני עליה שהיא אמרה לו שהוא מתבייש במשפחה שלו, כי לדעתי לראיין יש הרבה סיבות להתבייש במשפחה שלו. אמא שלו שיכורה שנטשה את הילדים שלה, אבא שלו אסיר, ואח שלו אסיר לשעבר שכמעט אנס את חברה שלו. 2. "ריאן סתם ילד חרמן בגלל שהוא שכב עם המלצרית"- טוב, שוב אני לא מסכימה איתך (כמו שתיארת לעצמך אני מניחה LOL), כמו שאני ראיתי את העלילה, ריאן הגיע לעיר זרה לבד לפגוש את אמא שלו שהוא לא ראה כבר 3 שנים, שהוא רואה אותה עם החבר החדש שלה, הוא נזכר בכל מיני זכרונות לא נעימים, הוא רחוק מהכוהנים ומהחברים שלו, ואני מניחה שהוא היה זקוק לקצת אהבה ותמיכה וזו הסיבה שהוא שכב איתה. זאת גם הסיבה לדעתי שמריסה עם וולצ'אק, גם היא מרגישה בודדה בלי אף אחד, ובגלל זה היא איתו.

../images/Emo58.gif321

בקשר לראשון, לא התכוונתי שאין לו סיבה לכעוס עליה, היא בהחלט הייתה חרא אמא, אבל בכל זאת, היא מנסה להשתקם, ובלי קשר אמרתי שהוא פגע בה. בלי קשר להתייחסות לדמות שלו או לא. בקשר לחלק השני, אני ממש ממש לא רואה את זה ככה, כשבי עולים זכרונות רעים אני לא הולכת לשכב עם הבן אדם הראשון שאני רואה. לדעתי הוא באמת סתם נער חרמן שסתם עושה דרמת עולם מכל מערכת יחסים ולא באמת כזה היה לו אכפת מסיידי/מריסה/תרזה/לינדסי.. סתם מחפש לזיין. באמת שככה זה נראה לי. בהתחלה ממש אהבתי אותו, אבל עכשיו הוא די מגעיל אותי.

באע

New member
לא נראה לי...

שהוא היה עם מריסה רק כדי לזיין אותה....כלומר הוא היה איתה שנתיים לפני שהם עשו את זה בפעם הראשונה!! ואותו דבר לגבי לינדסי!! ובעיניין תריסה וסיידי הוא אוליי שכב איתן אבל הוא לא זרק אותן מייד אח"כ!! הוא רצה להמשיך את הקשר אבל הן רצו לנתק אותו!!!

למעלה