../images/Emo58.gif321
אני יודעת שזה נראה כמו שאני נטפלת אלי, אבל פשוט יש לנו דעות כל כך שונות... אני חייבת להגיב ל-2 דברים שאמרת: 1. "אמא של ריאן נפגעה ממנו"- לא יודעת אם התכוונת לזה בנימה שלילית כלפי הדמות של ריאן, אבל אם כן, אני חושבת שיש לו זכות להתנהג אליה כמו שהוא התנהג, אל תשכחי שזו אמא שנטשה אותו בגיל 15 וזרקה אותו לרחוב ללא כלום , לא פעם אחת אלא פעמיים !!! שעמדה מנגד ונתנה לחבר שלה להכות אותו, שלא חגגה לו ימי הולדת מגיל 9, אמא שהיתה שיכורה כמעט כל החיים שלו, הזניחה אותו, ולא שמרה איתו על קשר איתו יותר משנה. אני חושבת שהוא ראה אותה עם החבר החדש שלה, הוא נזכר בכל מה שהוא עבר כילד, וזאת הסיבה שהוא היסס להזמין אותה, אולי זה רק אני אבל אני חושבת שזה לגיטימי להתנהג ככה. האמת שאני אפילו קצת התעצבני עליה שהיא אמרה לו שהוא מתבייש במשפחה שלו, כי לדעתי לראיין יש הרבה סיבות להתבייש במשפחה שלו. אמא שלו שיכורה שנטשה את הילדים שלה, אבא שלו אסיר, ואח שלו אסיר לשעבר שכמעט אנס את חברה שלו. 2. "ריאן סתם ילד חרמן בגלל שהוא שכב עם המלצרית"- טוב, שוב אני לא מסכימה איתך (כמו שתיארת לעצמך אני מניחה LOL), כמו שאני ראיתי את העלילה, ריאן הגיע לעיר זרה לבד לפגוש את אמא שלו שהוא לא ראה כבר 3 שנים, שהוא רואה אותה עם החבר החדש שלה, הוא נזכר בכל מיני זכרונות לא נעימים, הוא רחוק מהכוהנים ומהחברים שלו, ואני מניחה שהוא היה זקוק לקצת אהבה ותמיכה וזו הסיבה שהוא שכב איתה. זאת גם הסיבה לדעתי שמריסה עם וולצ'אק, גם היא מרגישה בודדה בלי אף אחד, ובגלל זה היא איתו.