../images/Emo58.gif320
פרק בסדר...לא התלהבתי... מי ממכם שאוהב את סת' וסאמר, כדאי להכין את הממחטות. אוקיי לפרק: מריסה- נמשכת המגמה החיובית של פחות זמן מריסה, והסצנות שהיא כן משתתפת בהם פחות מעצבנות מתמיד, הסצנה שהיא וסאמר השלימו לקראת סוף הפרק היתה חמודה. אני לא מבינה מה מריסה עושה עדיין עם וולצ'אק ( כאילו הוא חתיך והכול... אבל הוא מתייחס אליה כמו איזה סמרטוט). ריאן וסיידי- אני כל כך עצובה שהיא עוזבת, היא היתה מושלמת עבור ראיין, אבל אני מתנחמת בכך שהיא לפחות עזבה ברוח טובה ולא עשו ממנה ה"רעה" בסיפור והיא גם אמרה לריאן לשמור על קשר, אז אול יש סיכוי עבורם בעתיד. סאמר וסת'- סת הוא חמוד ואני מתה עליו, אבל למה למה למה ??????? למה הוא תמיד עושה את השטויות האלה ?, למה הוא לא יכל לומר לסאמר את האמת ? למה הוא גרם לה לבכות ? הסצנה האחרונה שהיא בכתה ומריסה ישבה לידה היתה ממש עצובה. סנדי וכל הסיפור עם הבית חולים פשוט משעממם, גם ג'ולי וד"ר רוברטס לא מעניינים אותי במיוחד בימים אלו. היחידה מבין המבוגרים שעוד עניינה אותי בפרק הזה היתה קירסטין, אהבתי את העימות שלה עם סנדי ואהבתי איך שהיא חיבקה את סת' וראיין שהיא שמעה שהם התקבלו לקולג'. עוד סצנות שאהבתי:
הסצנה שכולם מגלים לאיזה קולג' הם התקבלו - ריאן ומריסה לברקלי סאמר לבראון וסת' מגלה שהוא לא התקבל לבראון.
הסצנה שריאן וסאמר מתחבקים היתה חמודה
הסצנה האחרונה ששתי הבנות ביחד מנחמות אחת את השני ושני הבנים ביחד מנחמים אחד את השני. פרק חביב, אבל יותר מידיי מרוכז בסת' וסאמר וזה לא הטעם שלי. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא שלפי הטריילר נראה מעולה !!!