320

../images/Emo58.gif320

פרק בסדר...לא התלהבתי... מי ממכם שאוהב את סת' וסאמר, כדאי להכין את הממחטות. אוקיי לפרק: מריסה- נמשכת המגמה החיובית של פחות זמן מריסה, והסצנות שהיא כן משתתפת בהם פחות מעצבנות מתמיד, הסצנה שהיא וסאמר השלימו לקראת סוף הפרק היתה חמודה. אני לא מבינה מה מריסה עושה עדיין עם וולצ'אק ( כאילו הוא חתיך והכול... אבל הוא מתייחס אליה כמו איזה סמרטוט). ריאן וסיידי- אני כל כך עצובה שהיא עוזבת, היא היתה מושלמת עבור ראיין, אבל אני מתנחמת בכך שהיא לפחות עזבה ברוח טובה ולא עשו ממנה ה"רעה" בסיפור והיא גם אמרה לריאן לשמור על קשר, אז אול יש סיכוי עבורם בעתיד. סאמר וסת'- סת הוא חמוד ואני מתה עליו, אבל למה למה למה ??????? למה הוא תמיד עושה את השטויות האלה ?, למה הוא לא יכל לומר לסאמר את האמת ? למה הוא גרם לה לבכות ? הסצנה האחרונה שהיא בכתה ומריסה ישבה לידה היתה ממש עצובה. סנדי וכל הסיפור עם הבית חולים פשוט משעממם, גם ג'ולי וד"ר רוברטס לא מעניינים אותי במיוחד בימים אלו. היחידה מבין המבוגרים שעוד עניינה אותי בפרק הזה היתה קירסטין, אהבתי את העימות שלה עם סנדי ואהבתי איך שהיא חיבקה את סת' וראיין שהיא שמעה שהם התקבלו לקולג'. עוד סצנות שאהבתי:
הסצנה שכולם מגלים לאיזה קולג' הם התקבלו - ריאן ומריסה לברקלי סאמר לבראון וסת' מגלה שהוא לא התקבל לבראון.
הסצנה שריאן וסאמר מתחבקים היתה חמודה
הסצנה האחרונה ששתי הבנות ביחד מנחמות אחת את השני ושני הבנים ביחד מנחמים אחד את השני. פרק חביב, אבל יותר מידיי מרוכז בסת' וסאמר וזה לא הטעם שלי. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא שלפי הטריילר נראה מעולה !!!

שלטון

New member
למה דווקא אחלה פרק../images/Emo58.gif

שלשמחתי נהיה כבר שגרה בסדרה הזאת. נחשב לי גם שהצילום והעריכה כבר טיפה, אבל רק טיפה יוצאים מהנורמות של סדרות מסוג כזה. חבל שסיידי הלכה אבל אני כבר מבין שהיא תחזור מתישהו.... ואני חייב להגיד, סת' הוא הדבר הכי מעניין בסדרה הזאת פתאום. רק נותנים לאדם ברודי צ'אנס והוא כבר יוצא כמו גדול. אז כל הכבוד לו ובעזרת השם שלא ייבשו את אדם כי לבנאדם יש את זה ללא ספק.

ליאוריש

New member
320

אני אהבתי את הפרק כי אני ממעריצי סת' וסאמר. לדעתי פרק מצוין מבחינת התסריט, העיצוב והכל, ובמיוחד המוזיקה (בקטע של המכתבים) סת' -עיצבן אותי כי הוא יכל להגיד לסאמר את האמת אבל הוא לא עשה זאת, והוא מזכיר את סת' של עונה ראשונה ושנייה שעושה שטויות מבלי לחשוב. הוא שיחק מעולה בפרק והיה מצחיק. ריאן-אני לא מת על ריאן אבל הוא היה בסדר בפרק כל הסיפור עם סיידי חבל שנגמר אבל זה היה ברור רק שלא יחזור למריסה, אין לי כוח לדרמה נוספת יש לי מספיק על הראש עם סאמר וסת'. מריסה-אולי חוזרת למוטב....לא ממש לפי הטריילר הבא... וולצ'ק אידיוט! סאמר-כמעט ירדה לי דמעה ממנה כי היא כזאת יפה....אני מזמין אותה לבוא אליי אם היא עצובה בלי סת' חחח שיחקה מצוין בפרק והייתה מעניינת, אהבתי את כל הסצנות שלה היא פשוט כזאת חמודה...והיא נופלת לשטויות של סת' מקווה מאוד שבפרק הבא הוא יכניס לעצמו קצת שכל..כי להפסיד את סאמר זה לא טוב... (ואני חשבתי לעצמי בגלל שהוא לא התקבל לבראון נמצא אותו עם ג'וינט חח) קירסטן-שמחתי לראות אותה חוזרת קצת לאקשן וזמן מסך שיחקה טוב עם סנדי...הוא באמת אידיוט ומעצבן. אז מה נשארו עוד 5 או 6 פרקים?

ענבררר

New member
ב-imdb רשום תכנונים רק לעוד שני

פרקים. כאילו 21 ו22 לא יודעת אולי יוסיפו עוד..

S T R O B L E

New member
טעות.. יש 25 פרקים העונה..

ע"פ : http://www.tv.com/the-o.c./the-flame-that-burns/episode/681763/summary.html זה השם של הפרק האחרון. וגם באתר http://www.myepisodes.com (שהוא הכי טוב לזמני סדרות וכ'ו) רשום שזה הפרק האחרון.

LemonLimeLila

New member
../images/Emo58.gif 320

טוב. מבחינת סת' וסאמר היה ממש מאכזב - אמנם סוף סוף פרידה שלהם שלא נגרמת ע"י גורם שלישי - אבל כל כך מאכזב כשאנחנו מהצד רואים למה זה בעצם קרה... מהשקר של סת'... נכון שהוא רק רצה לעשות לה טוב שתלך לבראון שתלמד שהכל אבל מכל הטוב שהוא רצה לעשות לה הוא רק גרם לה להיפגע לבכות ולחשוב שהוא לא רוצה אותה יותר בכל מקרה הסצינה האחרונה שלהם בחוף הייתה קורעת לב וגם בחדר של סאמר כשהיא בכתה. רייצ'ל פשוט מדהימה! ריאן וסיידי - ידעתי שהיא עומדת לעזוב אבל בכל מקרה... עד שיש מישהי לא מתוסבכת ומעצבנת ששופכת את כל בעיות החיים שלה על ריאן, עד שיש מישהי שעושה אותו מאושר שגורמת לו לקפוץ ולרקוד ולחייך - אז הם נפרדים כזה חבל
הסיפור עם הבית החולים דייייי דיייייייייייייייייי נטחן לי כבר המוח מריסה - יפה שממשיכים להראות ממנה קצת ולא בהגזמה ומה שיש ממנה פחות מעצבן מבדר"כ, זאת אופנה שאני מאוד בעדה והלוואי שימשיכו כך
הקבלה לקולג, שיו. זה היה ממש ברור שריאן יתקבל לברקלי. בקשר למריסה הייתי חצויה אבל תיארתי לעצמי שהיא תתקבל כדי שיהיה מריסה/ריאן. סת' וסאמר... ברגע שסאמר התקבלה, ידעתי שסת' לא ופשוט נשבר לי הלב עליו

למעלה