318

שלטון

New member
איזה רחמים

אין לי שום רחמים על הדמות הזאת. lets face it היא מהדמויות המעצבנות שקיימות, דרמה קווין מהלכת, שפשוט אוהבת ותמיד תאהב להסתבך בצרות. אז למה שאני ארחם על מישהי שדורשת פשוט שיהיה לה רע...

תראה- אני חושבת שאתה צודק בכללי

אבל אני לא יכולה להיות אדישה לכאב שלה, אני לא יודעת אם אי פעם היה לך מישהוא (או מישהיא במקרה שלך...אני מתארת לעצמי לפחות
) שאהבת ואיבדת, זה מצב מאוד קשה. וברור שאני מאה אחוז מאחורי ריאן, והיא באמת דרמה קווין והרבה מהדברים היא מביאה על עצמה, אבל לשבריר שניה שמה, היה אכפת לי ממנה.

מה היא הביאה על עצמה? ../images/Emo58.gif

אשמתה שלוק היה חרא בוגדני? אשמתה שאמא שלה חרמנית שרוצה לשכב עם בני נוער? אשמתה שאבא שלה חתיכת חרא שעוזב את הילדות שלו? אשמתה שאבא שלה גנב? אשמתה שהקשר עם ריאן לא אוהב? אשמתה שג'וני התאהב בה? אשמתי שג'וני אדיוט, השתכר, ומת? מה בדיוק היא הביאה על עצמה?

שלטון

New member
באמת אין לה מה לעשות בקשר להורים

מה לעשות. גם לריאן יש הורים דפוקים וגם לא נראה לי שסאמר הכי מסודרת מהבחינה הזאת. אבל ברור שהיא מושכת לעצמה צרות. מה אין לה מילה בקשר למערכת יחסים שלה עם לוק? היא הכירה אותו כל החיים היא לא ידעה שהוא אידיוט? מה היא לא יכלה להפרד ממנו? מה עם אוליבר שכחת מזה? וכן אשמתה שג'וני התאהב בה, זה לא כאילו שלא הזהירו אותה ובראסמי מהרגע שהיא ראתה שהיא עושה בעיות בינו לבין קייסי(ואפילו לפני זה) היא הייתה צריכה לשמור מרחק. ואסור אפילו להתקרב אליה שהיא מבואסת, כי סתכלי מה היא עשתה כל העונה הראשונה וסתכלי מה היא עושה עכשיו. סתם שוקעת ברחמים עצמיים, משתכרת והורסת לעצמה את החיים. זה לא כאילו שהכל קורה לה נו באמת. זה לא כאילו שאין לה שליטה בחיים שלה. וחוץ מהעניין עם ההורים, כל דבר שקורה לה קורה בגלל המעשים שלה, בגלל ההתנהגות שלה, בגלל הבחירות שלה. היא לא איזה ילדה מסכנה שכל הדברים הרעים קורים לה, למרות מה שהיא רוצה לחשוב

תחשוב שאתה מגיע ../images/Emo58.gif

לבית ספר חדש, ויש רק בן אדם אחד (אולי חבורה אחת) שנחמד אליך בכל הביצפר. אתה תעיף אותו לקיבינימט ותנסה למצוא חברים חדשים? זה לא נראה כמו הדבר הכי קל בביצפר הזה. במיוחד עם ההיסטוריה של מריסה. נגיד לי היה ידיד שהתאהב בי, וידעתי את זה, אבל הוא היה הידיד הכי טוב שלי, והיינו ידידים טובים מלא זמן ולא התכוונתי לוותר על זה רק כי הוא מאוהב בי. וברוך השם (אני הרגע אמרתי את זה?) הוא פשוט התגבר ומצא חברה ולא מת, אבל עדיין. זה לא אשמתה של מריסה שג'וני התאהב בה! והיא לא רצתה להתרחק מהבן אדם היחיד שהיה נחמד אליה בביצפר הזה, וגם העובדה שהם כבר התקרבו. ובד"כ כשאנשים מתאהבים בידידים/ידידות זה עובר בשלב מסויים ולא מדרדר למצב כזה. ג'וני היה אדיוט. זה לא אשמתה של מריסה. היא פשוט לא good judge of character

לא התכוונתי ../images/Emo58.gif

לחבורה ככוללת את סיידי, התכוונתי יחד עם מריסה, הם רק 4 חברים.. ששניים מהם הם זוג.. שזה יכול להתפרק בכל רגע. אז זה לא לעניין! היא חייבת למצוא גם חברים אחרים. למרות שכשהיא נסתה, הידיד התאהב בה ומת. אבל שתנסה למצוא חברות בנות. שלא יתאהבו בה גם!

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

איזה תקועה הג'ס הזאת, אלוהים ישמור. עד שנפטרנו ממנה בעזרת השם היו צריכים להחזיר לי אותה לפנים?
ועוד בצורת ה"אני כל כך מנסה להשתנות ולהיות ילדה טובה"? כולה plot device אחת גדולה ויכלו למצוא משהו אחר שיגרום לריאן לקלוט שיש אנשים מסביבו שעושים לו רע ומושכים אותו פנימה לכל הבעיות שלהם, א-נ-י הייתי יכולה להגיד לו את, אני צורחת את זה למסך כבר שנתיים
אבל מזל טוב ריאן וסיידי |כפיים| מריסה ווולצ'וק |כפיים| סת' וסאמר |כפיים| הידד לפחות זמן מריסה (אפילו שהזמן היחיד שראינו אותה היא הייתה עם פרצוף תחת דיכאוני וזה עדיין היה מעצבן) האם אני רואה איזשהו סוף למאט? די כבר, לך, נמאס לי ממנו ומתי הו מתיייייייי קירסטן תקבל עלילה? מה, האלכוהוליזם נגמר וזהו, נו מור? לא מקובל. וטיילור, כולם נורא אוהבים אותה אז עכשיו התסריטאים מחפשים לתקוע אותה בכל חור והיא הופכת לקצת מאוסה

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

מסכים איתך על הרוב חוץ מעניין מאט - לי הוא לא מזיז, ויש לו פוטנציאל. וטיילר הייתה הכי מצחיקה בפרק LOL. מתישהו יתנו לה עלילה משל עצמה וקצת עמוד שדרה. גם לסאמר לקח זמן לפתח אחד. בקשר לקירסטין - בדיוק מה שאני חשבתי.

../images/Emo58.gif

OMG מאט ???? מאט ??? הוא לא מפריע לך !!! ויש לו פוטנציאל ? אוווח אני לא יכולה לסבול אותו כל פעם שאני אפילו רואה את הפרצוף שלו, אני מעבירה קדימה, הוא הדמות שאני הכי שונאת בעונה הזאת אחרי ג'וני. עם מאט יש נוסחה פשוטה, כמה שהוא חתיך (וזה הרבה) ככה הוא משעמם. LOL הם צריכים לעשות איתו מה שהם עשו עם מריסה, לא לתת לו לדבר בכלל, רק לעשות סקס פרוע ולהראות יפה מול המצלמה.

../images/Emo58.gif

עם מריסה?
ולדעתי הוא לא משהו בכלל. וולצ'ק יותר יפה. ובלי קשר- מייקל סקופילד הרבה יותר יפה
*drooling*
!

../images/Emo58.gifוולצ'ק חתיךךךךךךך ../images/Emo99.gif

אבל גם מאט חתיך, אני דווקא בעד שהיא תעשה סקס עם מאט היא עושה סצנות סקס דיי טוב, הסצנה האחרונה בפרק האחרון היתה מדהימה והשיר הזה שניגנו ברקע היה מעולה.

כן אה? ../images/Emo58.gif

בהתחלה כשראיתי את זה חשבתי כזה "איכס מה היא עושה איתו הוא גדול ממנה במליון שנה" ואז כזה נזכרתי שזה ממש כמו חברה שלי וחבר שלה אז אמרתי, טוב נו, שתשכב איתו........

../images/Emo58.gif316

LOL נקרעתי מצחוק מההודעה שלך, במיוחד מהחלק הזה: "הידד לפחות זמן מריסה (אפילו שהזמן היחיד שראינו אותה היא הייתה עם פרצוף תחת דיכאוני וזה עדיין היה מעצבן)" ^ חצי עונה היתה מבוססת על מריסה, זה לא נורמלי, אני כבר חשבתי שצריך לשנות את שם התוכנית ל"The Marissa Show" במקום "The o.c". אם את מחכה לעלילה עם קירסטין, את תאהבי את הפרק הבא (טוב אני שותקת עכשיו), אבל חשבתי שהיא היתה נהדרת בפרק הזה, איך שהיא דאגה לראיין והיתה אימאית והכול. לגבי טיילור- אני ממש מסכימה, אהבתי אותה כל העונה, אבל הם ממש מבזבזים זמן מסך יקר על השטויות שלה, וזה אפילו לא היה כזה מצחיק. טיילור כמו סת' וסאמר, היא האתנחתא הקומית, ושנותנים לה יותר מידי זמן מסך זה פשוט לא עובד והופך להיות משעמם.

Aviad1987

New member
איזה שטויות

סת' וסאמר הם לא -רק- האתנחתא הקומית ואין כזה דבר לתת להם 'יותר זמן מסך' הם בשבילי הרבה יותר האו סי מאשר המסטיק שנקרא ראין ומריסה.

../images/Emo58.gif

סת' וסאמר הם בהחלט האתנחתא הקומית, כל פעם שיש לנו סצנת רווית דרמה, אנחנו מקבלים קצת סת' ו/או סאמר, ע"מ לאזן את התוכנית. נכון שהיה להם גם סיפורים ודרמות קטנות משל עצמם, למשל בעונה השניה בפרק שסאמר מסרבת לחזור לסת' וצועקת עליו שהוא אוהב את המרדף אבל לא אוהב אותה, או בפרק של נשיקת הספיידרמן, אבל רוב הזמן הם שם בשביל לאזן את הדרמה של ראיין ומריסה. זה שהם האתנחתא הקומית לא אומר שזה משהו רע, אתה עדיין יכול לאהוב אותם למרות שהם כאלה, למעשה אני חושבת שהסיבה העיקרית שהם אהובים היא מכיוון שהם פחות "מלחיצים" "מאיימים" "אינטנסיביים" מראיין ומריסה והסיבה שהם כאלה...כן ניחשת כי הם האתנחתא הקומית. הבעיה עם אתנחתות קומיות, זה שהם טובות לזמן מסויים, ואם נותנים להם יותר מידיי זמן מסך, הם כבר הופכים לעוסים מעצבנים ולגמרי לא מצחיקים ( ראה דוגמאת, עודף זמן המסך שקיבל סת' בעונה השניה ואפילו טיילור בפרק האחרון). בשבילך האוסי זה סת' וסאמר, בשבילי זה ראיין ומריסה, כל אחד והעדפותיו. אני אישית חושבת שבלי ראיין ומריסה אין תוכנית, אני לא רואה זוג כמו סת' וסאמר, כמה שהם חמודים ופוצ'י ומוצי והכול אני לא רואה איך הם יכולים להחזיק תוכנית, כי שום דבר לא קורה להם, הם דיי משעממים. וכמה שראיין ומריסה מעצבנים ולעוסים ובא לך כבר לצרוח על הטלויזיה/מסך מחשב הם לפחות מעניינים, או לפחות לדעתי הם מעניינים. אני לא צופה באוסי בשביל לראות את סת' מכריז על אהבתו לסאמר בפעם המליון, או לראות את סאמר מרביצה לסת', זה כבר מאוס. אני רואה את התוכנית, בשביל לראות את מריסה יורה בטריי, את ראיין מרביץ לאוליבר, את ראיין נכנס לכלא, מנסה להציל את ג'וני , נלחם עם וולצ'אק, כי זה מרגש ומעניין (לפחות אותי) וזה מה שעושה את האוסי בשבילי.

Aviad1987

New member
הזוי

קודם כל סת' הכריז על אהבתו בפני סאמר בדיוק פעמיים. אני בהחלט לא רואה את התוכנית בשביל העלילות השטויות שאוהבים להדביק לריאן ומריסה בשביל להשאיר אותם במרכז העניינים ולמשוך את המערכת יחסים שלהם עוד קצת ולראות לאן אפשר להגיע עם זה עד שהצופים יגידו נואש - וזה די קורה, אם את לא שמה לב. מודה - אני עד היום לא חשבתי שיש מישהו שאוהב את הדמות של ריאן או, השם ישמור אותנו, הדמות של מריסה. מאוס לך לראות את כל הקטעים בסדרה חוץ מהקטעים של ריאן ומריסה? בחייך, עם כל האהבה שלך לבן איך את יכולה להגיד שהקטעים שלהם לא מאוסים? זה חוסר אובייקטיביות משווע לדעתי, שלא לומר חוסר צדק עם שאר הדמויות שאולי בלעדיהן אין סדרה. מי שיתן לבן מקנזי או למישה ברטון להחזיק סדרה הוא ללא ספק חירש-אילם-עיוור. ורק בקשר לזה: "אני לא רואה איך הם יכולים להחזיק תוכנית, כי שום דבר לא קורה להם, הם דיי משעממים." אם המטרה שלהם הייתה להחזיק את התוכנית כזוג - היו נותנום להם מספיק עלילות ועושים להם מספיק דברים בשביל שהם יצליחו לעשות את זה. הסיבה היחידה שזה לא קורה כי הם יהפכו להיות ריאן ומריסה #2, ואני מתלונן מספיק על כך שיש לנו את #1. איך שאני רואה את זה, אחרי ההודעה שכתבתי, הגעתי להבנה שבסדרה הזאת יש חוסר איזון מטומטם

STA1

New member
אוקיי כל אחד ללכת לשבת בצד!חח..סתם

איזה דיון סוער על מי הזוג שבגללו הסידרה היא הסיבה שבגללו היא נצפית..אוווו..מעניין..חח.. ליל"ט לכולכם..תאחלו לי מחר בהצלחה במבחן בטימטומתיקה.. והמשיכו בבקשה עם הדיון הסוער..הוא מעניין!!

למעלה