../images/Emo58.gif
סת' וסאמר הם בהחלט האתנחתא הקומית, כל פעם שיש לנו סצנת רווית דרמה, אנחנו מקבלים קצת סת' ו/או סאמר, ע"מ לאזן את התוכנית. נכון שהיה להם גם סיפורים ודרמות קטנות משל עצמם, למשל בעונה השניה בפרק שסאמר מסרבת לחזור לסת' וצועקת עליו שהוא אוהב את המרדף אבל לא אוהב אותה, או בפרק של נשיקת הספיידרמן, אבל רוב הזמן הם שם בשביל לאזן את הדרמה של ראיין ומריסה. זה שהם האתנחתא הקומית לא אומר שזה משהו רע, אתה עדיין יכול לאהוב אותם למרות שהם כאלה, למעשה אני חושבת שהסיבה העיקרית שהם אהובים היא מכיוון שהם פחות "מלחיצים" "מאיימים" "אינטנסיביים" מראיין ומריסה והסיבה שהם כאלה...כן ניחשת כי הם האתנחתא הקומית. הבעיה עם אתנחתות קומיות, זה שהם טובות לזמן מסויים, ואם נותנים להם יותר מידיי זמן מסך, הם כבר הופכים לעוסים מעצבנים ולגמרי לא מצחיקים ( ראה דוגמאת, עודף זמן המסך שקיבל סת' בעונה השניה ואפילו טיילור בפרק האחרון). בשבילך האוסי זה סת' וסאמר, בשבילי זה ראיין ומריסה, כל אחד והעדפותיו. אני אישית חושבת שבלי ראיין ומריסה אין תוכנית, אני לא רואה זוג כמו סת' וסאמר, כמה שהם חמודים ופוצ'י ומוצי והכול אני לא רואה איך הם יכולים להחזיק תוכנית, כי שום דבר לא קורה להם, הם דיי משעממים. וכמה שראיין ומריסה מעצבנים ולעוסים ובא לך כבר לצרוח על הטלויזיה/מסך מחשב הם לפחות מעניינים, או לפחות לדעתי הם מעניינים. אני לא צופה באוסי בשביל לראות את סת' מכריז על אהבתו לסאמר בפעם המליון, או לראות את סאמר מרביצה לסת', זה כבר מאוס. אני רואה את התוכנית, בשביל לראות את מריסה יורה בטריי, את ראיין מרביץ לאוליבר, את ראיין נכנס לכלא, מנסה להציל את ג'וני , נלחם עם וולצ'אק, כי זה מרגש ומעניין (לפחות אותי) וזה מה שעושה את האוסי בשבילי.