318

תמריקי

New member
אוקי תודה..

אבל עכשיו משום מה לא בזה הבעיה מצאתי אבל זה לא מוריד...

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

טיילר וסיידי צריכות להישאר כדמויות קבועות. סיידי בקלות יכולה להחליף את מריסה ואני מסכים שהיה נחמד שלא היו לה כל כך הרבה סצינות הפרק. כבר רואים איך שהיא מתרחקת מכולם. למען האמת כולם התרחקו. שמסתכלים על הפרק רואים שכמעט לא היו להם סצינות ביחד ולכל אחד הייתה את העלילה שלו. ריאן עם ג'ס, סת' וסאמר, מריסה עם וולצ'ק (ועם מאט) וכו'. כנראה שמכינים אותנו לשינוי רציני בעונה הרביעית - אם וכאשר תבוא. בקשר לטיילר - היא פשוט פסיכית חמודה ומצחיקה. בכל מקרה היה אחלה פרק רק שריאן יפסיק להיות הומו ולחשוב שהוא סופרמן או משהו.

STA1

New member
../images/Emo58.gifותגובה לאביעד :

שריאן יפסיק להיות הומו ולחשוב שהוא סופרמן או משהו. חח..זאת הייתה תגובה מוזרה למה שריאן עשה בפרק..אבל בסדר.. סך הכל היה פרק נחמד לאללה..ולשם שינוי סאמר וסת' היו מעניינים!!וקורעים..הודות לטיילור ולספר קאמה סוטרה שלה!!חח..סוטה קטנה ומטורפת!! וסיידי באמת אחלה.. אין לי זמן לכתוב תגובה אז אני אגיד שהיה אחלה פרק..ואהבתי את הסצנה האחרונה שכולם מתחילים לעשות את זה..חח..קצת מוזר..אבל השיר ברקע היה נחמד.. והיה מגניב להראות מה סאמר וסת' עושים ואז ריאן וסיידי ואז וולצ'אק ומריסה..ושמריסה הגיעה והשאירה את הדלת פתוחה חשבתי לעצי "איזו שרמוטה!!" חח..זה היה מעשה מאוד זנותי..כאילו "היי..אני נכנסת לקרוון, אם בא לך להכינס ולזיין אותי על הקיר בבקשה היכנס, ואם לא בצורה כל כך אגריסיבית בכל מקרה היכנס"!! חח..ומאט כבר מאוס!!שיעוףףף!! אבל סך הכל פרק נהדר!!!

לא כי ../images/Emo58.gif

להגיד "אני וריאן רק ידידים" "שיט לא הולך לנו בדייט.. כשתפתור את הבעיות שלך תבוא אלי" ואז ישר לשכב איתו בלי שהם יצאו לדייט אחד זה בכלל לא זנותי.

../images/Emo58.gif אבל יש הבדל

ריאן וסיידי חלקו רגע אינטימי לפני שהם שכבו, ולמעשה בשלושת הפרקים האחרונים הם התקרבו אחד לשני. אני מבינה למה מריסה עשתה מה שהיא עשתה, היא בודדה ועצובה והיא נמצאת במקום נוראי, שאני לא מאחלת לאף אחד להיות, אני לא חושבת שהיא זנותית בכלל.

אני חושבת ../images/Emo58.gif

שהמעשה שסיידי עשתה כן היה זנותי. חבר שלי ואני, בזמנו, היינו מאד קרובים לפני שהיינו ביחד, התקרבנו כל הזמן.. חלקנו הרבה רגעים אינטימים, סמכנו אחד על השני, ואפילו התפתחו להם לאט לאט רגשות אהבה. ובכל זאת לא קפצנו למיטה, לא משנה כמה חרמנית הייתי. (אני, כן? לא הוא P:).

../images/Emo58.gif

תראי, אצל כל אחד זה שונה, יש אנשים שמסוגלים לשכב בדייט ראשון, אני לא מבינה את זה, ואף פעם לא קרה שהייתי כבר עם מישהוא בדייט ראשון, אבל יש לי חברה טובה, שהיא וחבר שלה נפגשו וישר היו בינהם ניצוצות.לפעמיים שזה נכון, פשוט יודעים שזה נכון, אפילו אם עבר "מספיק זמן".LOL- אין לי מושג למה סימנתי את ההודעה בספוילר, אבל אין לי מה לרשום בכותרת אז אני אשאיר אותה כך.

שלטון

New member
יש הבדל

דבר ראשון אם סיידי רוצה לשכב עם ריאן באותו רגע, שיהיה לה בכיף, לפחות יש משהו יפה ולא סתם שטויות. אבל בחייאת מי זה וולצ'אק, סתם איזה אידיוט אחד. ואחרי שהוא מתייחס אליה כמו זבל וסתם נדבק אליה, היא שוכבת איתו. זה אם כבר דבר די זנותי. אצל סיידי זה פחות. בכלל אם מישהי לא רוצה להפוך סקס במערכת יחסים לעניין גדול, זכותה לעשות את זה בלי שיחשבו שהיא זונה. אבל לפחות שתהיה מערכת יחסים כלשהי ולא איזה יחסי סטוקר-קרבן מוזרים כאלה

זה ממש לא ככה ../images/Emo58.gif

יש משהו בזה שוולצ'ק עוקב אחרי מריסה שאני חושבת שהוא פשוט רוצה להחזיר לריאן כי הוא לקח את האקסית שלו. אבל בכל מקרה, זה לא סטוקר, הוא קולט שהיא בודדה ואין לה עם מי לדבר, כנראה הוא חושב שזו הזדמנות טובה לקבל ממנה סקס. ולמריסה מותר להנות קצת, קשר בלי מחויבות - אני חושבת שזה יעשה לה טוב. ואני חושבת שזה שונה מבחינתה בגלל מה שהיא אמרה לסאמר כשהן היו בבייט שופ שהיא אמרה כזה שאם אין קשר רגשי אז יש יותר סקס. בכלמקרה, היא גם בודדה ואובדת עצות לדעתי.. אוקיי בואו נגיד לרגע שמריסה לא פחות זנותית מסיידי, אבל גם לא יותר, לדעתי. אם כבר אני רואה את הקטע של מריסה כיותר הגיוני כי היא סתם חרמנית ורוצה סקס בלי מחוייבות, אבל סיידי מצד אחד כן רוצה מחוייבות מריאן ומצד שני ישר קופצת איתו למיטה. מי יקנה את הפרה אם היא נותנת את החלב בחינם? אז אולי זנותי, אבל פחות טיפשי, לדעתי.

שלטון

New member
אני רק שמח שהם שכבו חחח

כי חששתי מכל הסיידס האלה שקראתי שהיא פשוט תעזוב. לא יודע לשכב עם איזה אידיוט שיתייחס אליה כמו זבל נשמע לי הרבה יותר רע

../images/Emo58.gif318

קודם כל קבל עוגה וירטואלית בפרצוף בגלל שקראת לראיין הומו. דבר שני- אני חושבת שכל המטרה של הפרק היתה לגרום לראיין להבין שהוא צריך להפסיק להיות "סופרמן". ג'וש אמר באיזה ראיין שהוא נתן לא מזמן, שסיידי תגיע היא תאתגר את "תסבוכת המציל" (אוחח באנגלית זה נשמע יותר טוב) של ראיין. ואני דווקא שמחה שהם התייחסו לפן הזה, כי זה יעזור לו להמשיך הלאה עם סיידי.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

אני באמת מאוד מאוד מקווה שזה אומר שהוא ימשיך כבר הלאה ולא יחזור למריסה. את באמת חושבת שמישהו יתן לסיידי ולו להיות ביחד בסופו של דבר? היא שם רק בשביל אתנחתא קלה ממריסה. סעמק איתה (אבל מישה..
)

../images/Emo58.gif

אמממ, התשובה לשאלה שלך היא ספוילר לפרקים שעדיין לא שודרו,אז אם אתה לא רוצה לדעת, אל תרד לתחתית ההודעה... לא
ניקי רייד נשכרה רק ל-6 פרקים, והיא עוזבת בפרק 20. *בא לי לבכות* אין לי מושג אם ריאן ומריסה יחזרו אחרי שהוא וסיידי יפרדו או אם הם יחזרו בכלל העונה, ואני לא ממש בטוחה שאני רוצה שהם יחזרו כבר...לא יודעת...אולי אם מריסה תשתנה (אבל מה הסיכוי ?- מדובר פה במריסה, הדמות הטלויזיונית הכי מעצבנת שיש). אבל בוא נהיה חיוביים, לפחות הוא מקבל אתנחתא ממריסה LOL זה גם משהוא, לא ? מישה באמת נורא יפה.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

לג'וש הדפוק הזה יש ממש פחד מדמויות חדשות. בשלושת העונות של הסדרה לא הייתה דמות קבועה חדשה אחת אפילו, והדמויות המשניות מאוד משעממות ומי שלא משעממת מועפת בסופו של דבר.

../images/Emo58.gif אוחח ג'וש אדיוט בריבוע !!!

אבל יש דווקא דמות שתישאר לעונה רביעית (אם תהיה)
המשך ההודעה הוא ספוילר ליהוקי לעונה הרביעית (אם תהיה כזאת):
טיילור-שזה בסדר מבחינתי אין לי ממש בעיה איתה, כי היא דיי חמודה, אבל הצד הקומי של התוכנית לא ממש מעניין אותי, אם הם היו מחזירים את טריי למשל
אז הייתי בשמיים !!!

Aviad1987

New member
איכס ../images/Emo58.gif

טריי? הייתי מחזיר אותו רק אם זה היה בשביל שמריסה תסיים את מה שהיא התחילה. תהרוג אותו וזהו. ואז יש לנו 2 ציפורים במכה אחת - גם טריי עף סופית וגם מריסה לא תוכל לצאת מזה הפעם ותעוף לכלא או משהו. וטיילר חמודה. אם תהיה עונה רביעית אני מקווה שהיא תתפתח.

../images/Emo58.gif

עוד עוגה וירטואלית בפרצוף על זה שאמרת איכס על טריי !! אבל אהבתי את הרעיון, אני מוכנה לוותר על טריי אם מריסה תלך לכלא (או לכל מקום אחר) העיקר שלא תחזור. טיילור ממש חמודה - למרות שחשבתי שקצת הגזימו איתה בפרק הזה.

שלטון

New member
אני מוסיף פאי וירטואלי בפנים!

תתבייש! טריי היא מהדמויות הגדולות שהיו בסדרה וללא ספק מהמעניינות שהיו שמה. וטיילור? אין לי דעה...

אני לא מבינה אתכם ../images/Emo58.gif

אין לכם טיפת רחמים על הילדה המסכנה הזאת? היא כ"כ בודדה.. אין לה אף אחד לדבר איתו. היא נסתה כמה שיותר להתחמק מהוולצ'ק הזה כי היא ידעה שהוא צרות, בסופו של דבר הוא צדק, היא בודדה והיא פנתה אליו. כי אין לה אף אחד לפנות אליו. זה לא לעניין להיות חבורה אקסקלוסיבית של 4 אנשים ובצרוה כזאת אין לה אף חברה אחרת חוץ מסאמר, ואין לה עם מי לדבר. זה ממש עצוב. ודווקא מריסה ומאט זה לא כזה רעיון רע. חברה שלי יוצאת עם מישהו שיותר גדול ממאט! (והיא בת 18).

../images/Emo58.gif318

האמת שבאמת ריחמתי עליה בפרק הזה, במיוחד שוולצ'אק אמר לה "את בודדה" היה לה פרצוף כל כך עצוב
. אני לא חושבת שריאן,סיידי,סת' וסאמר נהיו חבורה אקסלוסיבית בכוונה ע"מ לפגוע במריסה או משהו כזה, פשוט זה מצב מסובך כי סאמר חברה של סת' אז היא חייבת להיות איתו, וגם ריאן גר בבית הזה, אז... הפרק הזה הזכיר לי קצת את פרק 304, שכולם הולכים לנשף של הבית ספר, ורק ריאן נשאר בבית, כי העיפו אותו מבית הספר, למרות שזה מצב לגמרי שונה והמצב של מריסה הרבה יותר חמור.

למעלה