../images/Emo41.gifפרק מדהים !!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo58.gif318
פרק שלישי ברציפות שאני פשוט נהנית נהנית נהנית לצפות !!!! מתי הם כבר ילמדו שהם צריכים לעשות פרקים שמרוכזים או בראיין או בסת' ? אלו הפרקים הכי מעניינים !!! קודם כל ראיין כי - God damn this boy is HOT !!!! קודם כל סצנת הפתיחה עם ראיין סת' סיידי וסאמר, היתה מצחיקה וחמודה, וסיידי משתלבת בינהם בצורה מדהימה (אני מוצאת את עצמי מייחלת לכך שהיא תהפוך לקבועה ואולי תחליף את מריסה...אבל אתם יודעים שזה לא יקרה
) כל הסצנות של ריאן וקירסטין היו מדהימות
, כבר מזמן לא אהבתי את קירסטין כמו בפרק הזה, היא היתה כל כך אימאית וחמה. והיא נתנה לו עצות, ורדפה אחריו שהוא יצא מהבית Awwwwwwww ואהבתי שהיא אמרה שהם אוהבים את סיידי, ושמריסה מושכת את ראיין ל"דרמות" שלה, מה שתמיד חשבתי !!! אבל המשפט שהכי אהבתי היה של סת' (כבר אמרתי שאני אוהבת אותו למוות לאחרונה ?) שהוא מדבר עם סיידי והוא אומר לה שראיין יצא ממערכת יחסים מלאת דרמות והפעם היחידה שהוא יצא עם מישהיא נורמלית (רמז = מריסה לא נורמלית LOL) היא היתה הבת הלא חוקית של סבא שלו, LOL גדול סת' !!! גדול !!! מה שתמיד חשבתי !!! לינדזי היה פי מליארדדדדדדדדד יותר טובה ממריסה. הסצנה שראיין מכה בשק האיגרוף *מזילה רייר* היתה מדהימה !!! הסצנה שראין סיפר לסיידי שהוא וטריי היו קטנים והם שיחקו במכוניות ע"מ לא לשמוע את אמא שלו משתכרת, שטריי הבטיח לו שהוא ייקח אותו משם, היתה כל כך עצובה
עכשיו לפחות אנחנו יודעים למה ראיין וטריי גנבו את המכונית הזאת בפרק הפיילוט. עוד סצנה עצובה ומדהימה, זה שראיין רואה את התמונה של טריי בתיק של ג'ס. ראיין וסיידי היו לוהטים והסצנה האחרונה שהם שכבו היתה מדהימה, אבל תהרגו אותי, אני חשבתי שהוא היה לוהט לחלוטין גם עם ג'ס (לעזאזל, ראיין לוהט עם כל אחת ) !!! למרות שממש לא הבנתי למה הוא רוצה לעזור לה. סת' וסאמר- הם דווקא היו דיי חמודים בפרק הזה, והסצנה שהם שכבו לקראת סוף הפרק היתה חמודה ביותר, טיילור מעצבנת אותי, יותר מידיי זמן מסך מבוזבז על השטויות הילדותיות שלה. סנדי ומאט-
הדבר היחיד ששיעמם אותי בפרק הזה !!! מריסה וולצ'אק- אהבתי שלמריסה לא היו יותר מידיי סצנות בפרק הזה, כי כל העונה הזאת סבבה סביבה וזה כבר היה מאוס !!! בדרך כלל אני חושבת שמריסה היא שחקנית גרועה, וגם וולצ'אק הזה, לא יזכה בשחקן השנה בזמן הקרוב, אבל הסצנה האחרונה שהוא נכנס לקראוון והוא ומריסה עושים סקס פרוע LOL וואו !!! הם היו לוהטים ( אולי הם תמיד צריכים לעשות סצנות שהם לא מדברים בהם ורק עושים סקס פרוע ). אני אוהבת את ריאן ומריסה, אבל לא יודעת.... דווקא מתאים לי שהיא תשאר עם וולצ'אק והוא עם סיידי. אני מצרפת "באנר" שעשיתי, פשוט כי סיידי מקסימה !!!