318

../images/Emo41.gifפרק מדהים !!!! ../images/Emo41.gif ../images/Emo58.gif318

פרק שלישי ברציפות שאני פשוט נהנית נהנית נהנית לצפות !!!! מתי הם כבר ילמדו שהם צריכים לעשות פרקים שמרוכזים או בראיין או בסת' ? אלו הפרקים הכי מעניינים !!! קודם כל ראיין כי - God damn this boy is HOT !!!! קודם כל סצנת הפתיחה עם ראיין סת' סיידי וסאמר, היתה מצחיקה וחמודה, וסיידי משתלבת בינהם בצורה מדהימה (אני מוצאת את עצמי מייחלת לכך שהיא תהפוך לקבועה ואולי תחליף את מריסה...אבל אתם יודעים שזה לא יקרה
) כל הסצנות של ריאן וקירסטין היו מדהימות
, כבר מזמן לא אהבתי את קירסטין כמו בפרק הזה, היא היתה כל כך אימאית וחמה. והיא נתנה לו עצות, ורדפה אחריו שהוא יצא מהבית Awwwwwwww ואהבתי שהיא אמרה שהם אוהבים את סיידי, ושמריסה מושכת את ראיין ל"דרמות" שלה, מה שתמיד חשבתי !!! אבל המשפט שהכי אהבתי היה של סת' (כבר אמרתי שאני אוהבת אותו למוות לאחרונה ?) שהוא מדבר עם סיידי והוא אומר לה שראיין יצא ממערכת יחסים מלאת דרמות והפעם היחידה שהוא יצא עם מישהיא נורמלית (רמז = מריסה לא נורמלית LOL) היא היתה הבת הלא חוקית של סבא שלו, LOL גדול סת' !!! גדול !!! מה שתמיד חשבתי !!! לינדזי היה פי מליארדדדדדדדדד יותר טובה ממריסה. הסצנה שראיין מכה בשק האיגרוף *מזילה רייר* היתה מדהימה !!! הסצנה שראין סיפר לסיידי שהוא וטריי היו קטנים והם שיחקו במכוניות ע"מ לא לשמוע את אמא שלו משתכרת, שטריי הבטיח לו שהוא ייקח אותו משם, היתה כל כך עצובה
עכשיו לפחות אנחנו יודעים למה ראיין וטריי גנבו את המכונית הזאת בפרק הפיילוט. עוד סצנה עצובה ומדהימה, זה שראיין רואה את התמונה של טריי בתיק של ג'ס. ראיין וסיידי היו לוהטים והסצנה האחרונה שהם שכבו היתה מדהימה, אבל תהרגו אותי, אני חשבתי שהוא היה לוהט לחלוטין גם עם ג'ס (לעזאזל, ראיין לוהט עם כל אחת ) !!! למרות שממש לא הבנתי למה הוא רוצה לעזור לה. סת' וסאמר- הם דווקא היו דיי חמודים בפרק הזה, והסצנה שהם שכבו לקראת סוף הפרק היתה חמודה ביותר, טיילור מעצבנת אותי, יותר מידיי זמן מסך מבוזבז על השטויות הילדותיות שלה. סנדי ומאט-
הדבר היחיד ששיעמם אותי בפרק הזה !!! מריסה וולצ'אק- אהבתי שלמריסה לא היו יותר מידיי סצנות בפרק הזה, כי כל העונה הזאת סבבה סביבה וזה כבר היה מאוס !!! בדרך כלל אני חושבת שמריסה היא שחקנית גרועה, וגם וולצ'אק הזה, לא יזכה בשחקן השנה בזמן הקרוב, אבל הסצנה האחרונה שהוא נכנס לקראוון והוא ומריסה עושים סקס פרוע LOL וואו !!! הם היו לוהטים ( אולי הם תמיד צריכים לעשות סצנות שהם לא מדברים בהם ורק עושים סקס פרוע ). אני אוהבת את ריאן ומריסה, אבל לא יודעת.... דווקא מתאים לי שהיא תשאר עם וולצ'אק והוא עם סיידי. אני מצרפת "באנר" שעשיתי, פשוט כי סיידי מקסימה !!!

שלטון

New member
ראסמי../images/Emo58.gif

נראה לי שבקטע הזה שריאן מסתכל על תמונה של אח שלו זה הכי קרוב שראו אותו לעצב. אין על סקס פרוע כדי להחזיר עטרה ליושנה!

סתם חרמניםםם ../images/Emo58.gif

תראו איזה מסר משדרים לבני נוער שזה טוב לשכב לפני הפגישה הראשונה. ובכלל, כאילו, אני חושבת שהסדרה הזאת פונה לקהל צעיר מדי כדי להתמקד בחיי הסקס של סאמר וסת'.

שלטון

New member
פרק טוב!../images/Emo58.gif

אין בדיוק למה שאני מצפה לו. שיהיה מעניין. סקס מכות וצחוקים. זה כל מה שצריך אבל קטעים שאהבתי במיוחד, המתנה של טריי לריאן, הפלאשבק של ריאן בזמן שהוא נלחם עם השק אגרוף, והקטע בסוף עם סת' וסאמר היה פשוט כל כך משעשע. סוף כל סוף קורה משהו עם הזוג הזה. פשוט מעולה. =]

daphne86

New member
אני תמיד אוהבת...

שהם מסיימים את הפרק כשכל הדמויות עושות הוט סטימינג סקס :) מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את הפרומו לפרק 319? תודה

שאלה שלא ממש קשורה...

למישהו יש תרגום לסרט "היום שאחרי מחר" בשני חלקים (CD1 ו- CD2) חיפשתי בטורק והיו שני תוצאות אחד היה בג'יבריש והשני לא היה טוב (הכתוביות של הופיעו בזמן הנכון)

ליאוריש

New member
פרק מעולה!!!!!

סת וסאמר גדולים.... כמה צחקתי מהם איזה פרק מצוין של שניהם ראין היה גם אחלה בפרק למרות שנמאס כבר שהוא עוזר לכולם אני ממש אוהב את סיידי (יפה) ומעדיף שהוא יהיה איתה ולא יעשה בעיות אבל בטח היא תעזוב עוד מעט... סת וסאמר כל סצנות הסקס ולא סקס היו גדולות טיילור קצת עצבנה בכמה קטעים עם הנודניקיות שלה אבל הייתה מצחיקה ומציקה עם סאמר במסעדה וסאמר צורחת איפה הפנקייקים גדול! סת עם סיידי גם נחמד קירסטן כזאת חמודה עזרה לריאן והכל... צריך יותר סצינות איתה. מריסה-טוב היא מעצבנת אבל עדיין היא מריסה ...וולצק אידיוט אבל הוא הציג לנו מריסה שקצת מתפשטת וזה טוב... פרק מצוין! הטריילר לפרק הבא נראה מגניב גם ומצחיק במיוחד העונה הזאת לא רעה בכלל וכבר ב-18 הפרקים שעברו יש לי לא מעט פרקים שממש אהבתי אז בלי להספיד את או.סי בבקשה...!

cool miki

New member
נצל"ש......

אני לא מוצאת תרגום לפרק 317... מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא?

תמריקי

New member
יש יל שאלה די מפגרת...

עכשיו הורדתי אימיול...והתחלתי לחפש שם את הפרק החדש והוא לא מוצא לי...יש אולי איזה סוד על זה שאני לא יודעת?

אני כבר לא משתמשת באמיול

אבל שהשתמשתי, תמיד שחיפשתי פרק, רשמתי את השם של הפרק תנסי לרשום "The Undertow" ותראי איזה תוצאות את מקבלת, חשוב שתראי שזה קובץ וידאו, ושהגודל של הקובץ אמור להיות בין 347-351 מגה. כדאי גם לבחור את הלינק שמסומן בצבע כחול ושיש לו הכי הרבה מקורות. וכמובן שצריך להיות כתוב גם THE O.C ליד השם של הפרק.

למעלה