318

../images/Emo58.gif

סת' הכריז על אהבתו לסאמר לפחות 3 פעמים בעונה הזאת, בפעם שהוא אמר לטיילור שהוא לא מעוניין בה כי הוא אוהב את סאמר, בפרק בקריסמיקה, ובפרק חג האהבה, שלא נדבר על כל הפעמים האחרות שהוא עשה את זה בעונות הקודמות (שזה דיי מצחיק אותי עכשיו שאני חושבת על זה, כי היא אף פעם לא החזירה את המחווה למיטב זכרוני). אני לא יודעת מה איתך אבל אותי זה משעמם, הם ממש משעממים אותי, שום דבר לא קורה להם בתור זוג, העלילה שלהם חלשה וחסרת בשר. אבל שיש לסת' עלילה נפרדת (פרק 313- סת' מעשן מריחואנה) הוא מעולה, כי בלי סאמר יש לו פוטנציאל דרמטי, עם סאמר הוא רק צריך להיות פוצי מוצי ומתוק, אני מוצאת את זה משעמם, זו דעתי, ואני בהחלט יודעת שאני במיעוט, אני פשוט אף פעם לא אהבתי את הזוג הזה, זו אני. אני לא חושבת שמדביקים לריאן ומריסה עלילות מאוסות, בכלל לא !!! אני אוהבת את העלילות של ריאן ומריסה, אני מוצאת אותם מרגשות ומעניינות, וזה מה שעושה את התוכנית עבורי, נכון שלפעמיים יש עלילות פחות טובות, כמו למשל כל הסיפור עם ג'וני, אבל אותו כנ"ל לגבי סת' וסאמר עם ספר הקומיקס וזאק. וכמה שאני לא אוהבת את מריסה כרגע, אני אעדיף לראות אותה ואת וולצ'אק מאשר את סאמר וטיילור, כי באמת ובתמים סאמר ממש אבל ממש משעממת אותי. לא אמרתי שמאוס לי לראות את כל הקטעים בסדרה חוץ מהקטעים של ריאן ומריסה, אני פשוט חושבת שראין ומריסה הם המנה העיקרית, ושאר הדמויות בסדרה הם תוספות שבהחלט מוסיפות לתוכנית, אבל הם לא התוכנית מבחינתי. אני אוהבת את סנדי וקירסטין, אבל הם לא הסיבה שאני צופה בסדרה כנ"ל לגבי סת' וסאמר, הם חמודים רוב הזמן, אבל בגדול, אני באופן אישי לא מתחברת אליהם. ובקשר לעובדה "שמי שיתן לבן ולמישה להחזיק סדרה הוא חירש אילם ועיוור" אממממ אבל זה בדיוק מה שהם עושים בשלוש השנים האחרונות, ראיין ומריסה הם הכוכבים של התוכנית, הם הזוג הראשי, הם מקבלים את רוב זמן המסך ורוב העלילות מבוססות עליהם, אם התוכנית מחזיקה שלוש שנים בפוקס במשבצת נורא תחרותית, כנראה שבן ומישה עושים משהו טוב... אני חושבת שהסיבה שסת' וסאמר לא מקבלים עלילה, היא מכיוון שג'וש רוצה שהם ישארו האתנחתא הקומית,ואתה לא יכול לשנוא את האתנחתא הקומית, בתוכנית רווית דרמות, בגלל זה הוא משאיר אותם חמודים ומתוקים. וזו בדיוק הסיבה שהם לא יכולים להחזיק תוכנית לדעתי, כי כל הקטע עם סת' וסאמר הוא שהם צריכים להיות מתוקים עבור המעריצים, ובלי איזה שהוא מימד דרמטי זה הופך להיות משעמם. עכשיו שאני קוראת את ההודעות שלנו, אני חושבת שהויכוח הוא דיי חסר טעם, כי ברור לי שיש לנו טעם מאודדדדדדד שונה, זה הבעיה בתוכנית הזאת, המעריצים של סת' וסאמר הם שונים לחלוטין מהמעריצים של ריאן ומריסה. אני מתחברת לדרמה ולריגוש, פחות מדבר אליי הפוצי מוצי של סת' וסאמר. אתה אוהב את הקומדיה ואת הרגיעה שהדמויות של סת' וסאמר מספקים. זה פשוט עניין של טעם, ושום דבר שאני אגיד לא ישכנע אותך ושום דבר שאתה תגיד לא ישכנע אותי, אני לעולם לא אחשוב שסת' וסאמר יותר טובים מראיין ומריסה, ואתה לעולם לא תחשוב שמריסה וריאן טובים יותר מסת' וסאמר. שבוע טוב

שלטון

New member
אדם ברודי הוא פשוט מעניין

ומשום מה לפחות בעונה הזאת סאמר תמיד יותר דומיננטית שזה רעיון גרוע כי סת' פשוט דמות כל כך יותר מעניינת, שלא לדבר על זה שאת אדם ברודי פשוט מעניין לראות על המסך, הוא גם בנאדם ממש מצחיק אבל גם יכול להראות כמה כישורי משחק כשמזדמן לו. נראה לי אם יפרידו אותם התכנית תשתפר. או שלפחות לא יעשו אותם כזה זוג שגרתי

invisiblegirl

New member
אבל זאת דעה אישית...

להגיד שריאן ומריסה הם התוכנית זאת דיעה אישית. זה ENSEMBLE SHOW ולא טלנובלה עם זוג ראשי, אני ממש לא חושבת שכל העלילה סובבת סביבם - בעונה ראשונה הם היו זוג אחד מתוך כמה, בחצי הראשון של העונה השנייה בקושי היה למריסה וריאן סצינות משותפות וגם אח"כ בחצי השני לא היה להם כזה הרבה סצינות וזה יותר נסוב סביב טריי, ובעונה השלישית כן - התמקדו עליהם המון, יותר מאשר על סת וסאמר או סנדי וקירסטן ואני חושבת שג'וש יודע שהוא עשה טעות עם זה כי עכשיו הוא מתחיל לתת גם לדמויות האחרות יותר פואנטה משל עצמן. כמו שאת אומרת שסת' לבד הוא יותר מעניין מאשר עם סאמר - אני מסכימה איתך כי כבר מאוס לי לגמרי איך שכל הסדרה הפכה להיות על בעיות זוגיות ומשולשי אהבה - ככה אני חושבת שגם ריאן עדיף כשהוא לא עם מריסה. עד שהוא לא נפרד ממריסה הוא היה מאוס בעיניי, גבר שפוי ממזמן היה זורק אותה עם התסבוכות שלה והוא רק המשיך להיות הHERO. עכשיו שהוא נפרד ממנה ומתחילים לתת לו סיפורים בתור דמות בפני עצמה ולא בתור חלק מהזוג ריאן-מריסה, הוא מתחיל להיות הרבה יותר מעניין וחביב בעיניי. לגמרי מסכימה עם אביעד שיש חוסר איזון בתוכנית - ריאן ומריסה עם הדרמה, סת' וסאמר עם האתנחתא הקומית, אם כי אפשר איכשהו להבין את זה כי מערכות יחסים מושפעות מהאנשים המרכיבים את המערכת יחסים ולא רק מהמצב רוח של התסריטאים. סת' וסאמר בנפרד הם יותר קלילים ומצחיקים ולכן מערכת היחסים שלהם לא הגיוני שתהיה יותר מדי דרמטית. מריסה בן אדם מתוסבך, נקודה. כל מערכת יחסים שלה רוויית דמעות ודרמה, היחידה שפחות הייתה כזאת הייתה החברות שלה עם אלכס וזה כי אלכס הייתה חזקה והעמידה אותה במקום (לא היה לה בעיה להגיד לה לנקות כלים וכביסה LOL). וכן הלאה. בעונה הראשונה, אם את שואלת אותי, זה לא היה ריאן ומריסה, הפוקום היה על ריאן והתאקלמותו במשפחת כהן וזה היה יותר מעין דרמה משפחתית. מאז עונה 2 זה הפך להיות דרמה רומנטית עם בעיות זוגיות, ולדעתי זאת הטעות של התסריטאים.

../images/Emo58.gif

זאת בהחלט דיעה אישית, אבל אני חושבת שהיא דיי מבוססת על המציאות, בעונה הראשונה כמו שאמרת רוב הפוקוס היה על ריאן וההתאקלמות שלו, חלק מזה היה מערכת היחסים שלו עם מריסה. בעונה השניה הם בהחלט קיבלו פחות פוקוס והיו הרבה פחות ביחד,בכלל בעונה השניה כל זוג קיבל את הפוקוס שלו באופן שווהוזה לא היה רק ריאן ומריסה אבללדעתי שריאן ומריסה התחילו לחזור אחד לשני, וכל השחקני אורח המעפנים והמעצבנים עזבו, התוכנית השתפרה, ונכון שזה קרה עם כל הזוגות, אבל אני חושבת שזה קרה עם ריאן ומריסה במיוחד כי החזרה שלהם הביאה איתה את העלילה של טריי וכל מה שנבע ממנה, שלדעתי היתה אחת העלילות היותר טובות שהיו בתוכנית הזאת, ואחת הסיבות שהתוכנית בכלל קיבלה עונה שלישית. העונה השלישית היא לגמרי ריאן ומריסה, הבעיה היחידה היא שג'וש הכניס פה גורם שלישי וזה ג'וני, זה מה שהפך את זה למאוס ומעצבן, זה לא ריאן ומריסה, זאת הצלע השלישית שתמיד נכנסת, העלילה של סת' וסאמר גם כללה צלע שלישית, אבל כל הסיפור עם טיילור נגמר תוך פרק וחצי בעוד שהם משכו את הסיפור עם ג'וני עד אין קץ וזה מה שעיצבן, שהם לא היו עם ג'וני (דהיינו פחות או יותר שלושת הפרקים הראשונים) הם היו מדהימים. אני לא חושבת שג'וש עשה תפנית בעקבות Over של ריאן ומריסה ( מה גם שאני לא חושבת זה היה עודף של ריאן ומריסה אלא יותר עודף של מריסה או מריסה וג'וני), תוכניות כאלה נכתבות המון זמן מראש, אני למשל ידעתי איזה חצי שנה לפני שקייטלין הולכת לחזור העונה הזאת, או שאמא של ריאן תצוץ לה פתאום העונה, אם את שואלת אותי, ג'וש כבר מזמן סיים לכתוב את פרק הסיום של העונה השלישית. אני מסכימה איתך לחלוטין שריאן וסת' הרבה יותר מעניינים כאשר הם לא עם הבנות, בכלל הדינמיקה המשפחתית הרבה יותר מעניינית אותי מכל התסבוכות הרומנטיות, הדיון שלנו התחיל (אם אני זוכרת נכון) בשאלה מי הוא הזוג היותר טוב, ומבחינתי למרות כל המגרעות של ריאן ומריסה ועל אף העובדה שאני אף פעם לא הייתי מעריצה גדולה של מישה ברטון או של הדמות שהיא מגלמת באוסי, ריאן ומריסה תמיד היו עדיפים ותמיד עבורי היו התוכנית, חלק גדול מכך הוא בגלל שאני לגמרי אוהבת את בן מקנזי ואת הדמות שהוא מגלם בתוכנית, אבל גם בגלל שאני מעדיפה ותמיד העדפתי דרמה על קומדיה, ואני מוצאת את סת' וסאמר משעממים ילדותיים ובלתי מעניינים בעליל, אבל זו דעתי האישית, ואני בטוחה שאני במיעוט כי אני יודעת שהמון אנשים אוהבים את סת' וסאמר.

שלטון

New member
דווקא לא דעה אישית

זה הבסיס של הסדרה. בהתחלת הסדרה רייצ'ל בכלל לא הייתה חלק מהקאסט, ומרכז הסדרה היה ריאן ומריסה. זה לא אומר שיתמקדו בהם תמיד לכל אורך הסדרה כי זה משעמם, ועובדה רוב העונה השנייה לא שמים עליהם זין, אבל זה כמו רוס ורייצ'ל בחברים, זוג מיתולוגי שהיה שם מההתחלה ותמיד ישאר מעין שיא ופואנטה של התכנית

חחח כשאמרת מאוס

הייתי בטוחה שאתה מתכוון לכינוי של מישה ברטון באבודות והוזות. מושפעת
.

או שהם ../images/Emo58.gif

אשכרה מתאימים אחד לשני.. ולא נפרדים כל שני וחמישי. והם יציבים. זה נחמד.

לא אומרת שזה לא נחמד שהם יציבים

זה פשוט קצת משעמם, ואני לא אומרת בואי נפריד אותם ע"מ שיהיו מעניינים, אני אומרת, בואו תנו לי עלילה עם סת' וסאמר בתור זוג שהיא לא משעממת ילדותית וטיפשית.

../images/Emo58.gif

LOL לא הבעיות בחיי הסקס, זה לא החלק הילדותי. מה שלא אהבתי בעלילה הזאת (חוץ מהעובדה שלדעתי זה בא משום מקום ולא התפתח בצורה נורמלית במשך פרק או שניים) זה כל השילוב של טיילור בזה, כאילו היא היועצת נישואין שלהם, פשוט נראה לי טיפשי וילדותי...זה גם לא היה כזה מצחיק לדעתי, ואני דווקא דיי אוהבת את טיילור, אבל זה שיעמם אותי.

שלטון

New member
אגב../images/Emo58.gif

מישהו ראה באתר של פוקס את הpreview של הפרק הבא? ממש נחמד שסוף כל סוף אומרים למריסה ת'אמת בפנים

יהיה נחמד אם תסמן ספוילר

ותודיע שזה לטריילר, כי אני לא רציתי לדעת, וכל השרשור מסומנים ספוילרים לפרק המסוים הזה (18), אז לא יכולתי לנחש שההודעה שלך ספוילרית לטריילר. וכן, זה נחשב ספוילר.

שלטון

New member
מה זה הרגישות הזאת

אפשר לחשוב מה כתבתי... חוץ מזה זה באתר הרשמי של פוקס זאת אומרת שזה חלק מהפרק שיצא לאור. אני לא מחשיב את זה כספוילר

למעלה