../images/Emo58.gif316
אהבתי !!! אבל ממש אהבתי !!! פרק ראשון מזה הרבה זמן שממש ממש נהניתי ולא רק מהסצנות עם ראיין (שאני תמיד נהינית לצפות בהם) אלה ממש מכולם, אפילו קנדי. אהבתי
בואו נתחיל עם קנדי- אני ממש ממש שמחה שסנדי וקירסטין קיבלו סוף סוף משהו לעבוד איתו, וקירסטין !!! איך התגעגעתי לקירסטין !!! סנדי ממש נהייה כמו קיילב, כל הערכים שהיו לו, שהוא אף פעם לא הסכים להתפשר עליהם הכול יירד לטמיון, מסכנה קירסטין
. סת' וסאמר- הם היו ממש חמודים, אהבתי איך שאבא של סאמר תפס אותם מתנשקים, והסצנה בג'קוזי היתה מצחיקה "שני בחורות ובחור- אני אוהב את הסיכויים האלה" LOL סת' סת' סת'... אתה קורע אותי מצחוק כל הזמן. והקטע שסת' ישן במיטה של ראיין היה גם משעשע לחלוטין. מריסה- טוב, הגיעה התקופה שאני אתחיל לשנוא אותה שוב (לפחות עד שהיא וראיין יחזרו), אבל באמת שאין שום דבר רע להגיד עליה בפרק הזה, היא הייתה בסדר, ואפילו קצת ריחמתי עליה שראיין נפרד ממנה בטלפון והיא בכתה, אבל היא הביאה את זה על עצמה !!! ראיין וסיידי- החלק הכי טוב בפרק הזה !! אני אוהבת את סיידי, יש לה אומץ היא בחורה חזקה, לא בכיינית ונזקקת כמו מריסה, כל הסצנות שלה ושל ראיין ביחד היו מדהימות, אהבתי שראיין הלך לאבא של ג'וני וביקש ממנו את הכסף ואז הוא דיבר על אבא שלו, וסוף סוף יש התייחסות לעבר של ראיין ובאופן ספציפי לאבא שלו, שהוא אף פעם לא הזכיר אותו. אהבתי שראיין הפסיד לה ב"סטרייפ פוקר" חשבתי שהוא טוב בפוקר...בעונה הראשונה הוא ניצח את הבחור המפחיד ההוא עם הכובע של הנהג משאית LOL הסצנה האחרונה שראיין נפרד ממריסה בטלפון לצלילי "פוראוור יאנג" שהיה השיר שלהם בתחילת העונה, היתה אינטנסיבית וממש עצובה. אבל מריסה ???? אלוהים לא וולצ'אק ?!?! יאכס !!! כלומר הוא חתיך והכול, אבל זה הבחור שחטף אותך !!! גאד מריסה כזאת סתומה !! לא אהבתי
מאט- כמה חתיך ככה משעממם, מה הוא עושה בסדרה הזאת ? כל כך הרבה פרקים של שיעמום !!! ג'ולי וניל- קצת שיעממו אותי בפרק הזה, אבל יכול להיות שזה בגלל שכבר רציתי שיעברו לסצנות עם ראיין וסיידי.