313

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif313

פרק מגניב. אהבתי מאוד את הסצינות של לוגאן עם הת'ר, היא הייתה מגניבה. אני מקווה ורוניקה לא תסתבך יותר מדי בגלל הג'וש הזה.

OMRICH

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע... צ'יזי כזה.. הסצינות של הת'ר ולוגן לא היו כאלו... משו משו

silverstar 1

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo26.gifוהנה כתוביות לפרק 313

|לינק|http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=18712&msgid=18117499|סלינק|

Torn Identity

New member
אני דווקא ממש נהנתי.../images/Emo58.gif

ת'אמת, עלילת המי רצח את המאמן ממש ממש ממש לא ריתקה אותי. בהתעלם מזה, הפרק דווקא היה ממש אחלה לדעתי. וולס קיבל קצת זמן מסך. לא חסר לי, האמת. הדמות שלו פשוט הולכת ונעלמת, מיצתה את עצמה. עציץ. מזכיר לי קצת את פיט חבר של קלארק ב"סמולוויל". אפשר כבר להפטר ממנו.
אוי, דיק.
הוא ומהשמה (אף פעם לא הייתי טוב בקליטת שמות, במיוחד בורוניקה
) וכל השטויות האלו שתמיד יש בסרטים וסדרות עם ודאס ולחתונה וזה... היה מצחיק.
כאילו הם קצת צחקו על התעשיית טלויזיה בעצמם, לקחו את הכל נורא לא ברצינות. וכשהוא נעל את לוגן במרפסת ועבד עליו עם השריפה...
אהבתי ממש את לוגן. לא יודע, הרוב נורא שונאים את לוגן המדוכא והממורמר אבל אני דווקא נורא ההפך. הוא פשוט מצחיק אותי ככה. אולי זה גם בגלל שאני מזדהה וגם אני כזה.
אבל הדיאלוגים שלו גם עם הת'ר, וזה שהוא היה סוג של "דוד" להפרק, זה דווקא היה נורא מבדר. והנאום שהוא נתן לה לקראת הסוף על זה שהיא בת 11... זה היה מרגש. זה היה נורא אמיתי, לדעתי .שפתאום הוא מתפרץ ומוציא את כל התיסכול על האדם הלא נכון. וההקדשה של הת'ר לורוניקה... ניק לשיי.
הו, היה טוב, היה טוב. התקדמות ברצח של דין אוד'ל.
אחלה.

../images/Emo58.gif 313 ממש

אהבתי את הפרק. קודם כל, בניגוד לרוב, גם אני אוהבת את לוגאן המבואס. וחוץ מזה...מגיע לו, היה נהיה מאוד מוזר אם הוא לא היה מבואס אחרי כל העניין עם הפרידה, כשהוא (כרגיל) מאכזב את ורוניקה. אהבתי גם את הקטנה הזאת. חמודה. אני לא מבינה מה הרעיון ואיך זה הולך להימשך בין לוגאן לורוניקה. מה, עכשיו שוב ידביקו לו מישהי? שוב הם יבלו את כל העונה בנפרד כדי ךהתאחד בצורה צולעת בסוף הסדרה? מה יהיה עם השניים האלה??? אני אוהבת אותם ביחד...מה לעשות. למרות שאני לגמרי מבינה את ורוניקה שהעיפה אותו בגלל העניין עם המגעילה ההיא. מגיע לו. אופ.

The Immortal Me

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo215.gif לדעתי...

זה די צפוי (וגם לפי מידע על הפרקים הבאים שרץ פה)- ורוניקה תצא עם פיז, לוגאן יצא עם פארקר, הם היו נורא אומללים ויבינו שכל מה שהם רוצים זה אחד את השני ואז יתאחדו בדמעות בפרק האחרון. 100 שקל לרוני אם זה מה שקורה. מואהאהאה. רוני
.

TheLost

New member
אין סיכוי ../images/Emo58.gif

בטח שלא ללוגאן ופארקר, וגם לא ממש נראה לי שכבר יהיה משהו עם ורוניקה ופיז בקצב הזה.

The Immortal Me

New member
איי בג יו דיפר|ספוילרלהמשךהעונה|

+
הנה מה שכתוב ברוב האתרים: -Wallace notices Logan and Parker enjoying a nice lunch together. + LoVe as lovers is on hold. LoVe as buddies, however, is moving full steam ahead. In fact, Logan, having learned his lesson from that whole Madison debacle, will ask for Veronica's permission before schtupping one of her best friends. + Piz fans, be happy, because in the late winter/early spring Pizonica is officially on = התאוריה למעלה. ועוד צ'ופר: Kristen Bell: "You have not seen the end of the deaths. I don't want to say murders or deaths, but I'll say this: More people kick the bucket before this season is over." - Despite his on-screen death, Ed Begley will reappear during the Who-Killed-Dean-O'Dell mystery. רוני
.

Ch3nf3l

New member
נצל"ש - התרגום מוכן!!!

טורק נפל, אז העלתי את התרגום ל-Rapidshare. מקווה שמותר, ומקווה שמותר לנצל"ש הנה. בכל מקרה, תהנו.

TheLost

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif313

לא מעולה או משהו, אבל היה בו איכשהו משהו שלי אישית ממש הזכיר את העונה הראשונה - בעיקר בגלל שריף לאמב שממש מעניינת אותי כבר. כמובן שהחקירה על מי רצח את המאמן הייתה ממש לא מעניינת, אבל היא גם לא קיבלה הרבה זמן מסך. הקטע שבו קית' אומר לאישתו של הדין מה הוא גילה והוא אומר לה שהיא יכולה לפטר אותו אבל לא להוציא אותו מהחקירה היה פשוט מעולה ועכשיו רואים שהכל עולה לשלב הבא: כשהוא באמת הולך לגלות מי רצח אותו, ומהר. היו גם המון קטעים מצחיקים - בהתחלה עם ארוחת הבוקר וגם עם דיק שבכלל היה מאוד מצחיק הפרק (כל הקטע של נסענו לוגאס-התחתנו-התגרשנו), ועם לוגאן והת'ר היה נחמד וסוף סוף עשו את לוגאן האומלל בצורה קצת יותר מעניינת. שוב אין לנו לא את מאק (אלוהים, בשביל מה עשיתם אותה דמות ראשית אם היא הופיעה ב-2 פרקים העונה?! היא הופיעה יותר כשהיא לא הייתה קבועה!!!), לא את פארק, לא את פיז ולא ממש את וואלאס. לפחות קיבלנו מנה הגונה של לאמב
והסיום - טוב. אני אישית במתח! (ד"א, אחרי שהודיעו השבוע על ההפסקה הנוספת המתקיימת - זה אומר בעצם שנותרו רק עוד 2 פרקים?)

omer719

New member
313 ../images/Emo58.gif

כן גם אני מקווה שהיא לא תסתבך בגללו , אבל היא בטוח תצא מזה , פרק יפה מאוד , איך היא הביאה לו בספר את העוגיות , מגניב -עומר-

The Immortal Me

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo215.gif

אוי, נורא אהבתי את הפרק. הוא היה נורא מצחיק, עם האילבן ייר אולד ודיק ומשמה. העלילה של הרצח הייתה נורא משעממת (ושמתם לב שהם הורגים המון דמויות? קודם קנדל, אחר כך הדין, אחר כך הקואוץ' וקריסטן אומרת שעוד מישהו ימות לפני סוף העונה. בעונות הקודמות הרגו מישהו אחד [או לפחות במכה אחת] ואז כל פרק גילו רמזים קטנים. אין לי מושג מה העלילה, חשבתי שהעלילה של האנס תהיה המיסטורי של העונה ואז בסוף ורוניקה כמעט תאנס, אבל אז גילו מי זה... אולי ככל שהסדרה מתקדמת אנחנו הופכים לבוגרים יותר ויכולים להתמודד עם עוד מוות P:) אבל היא לא התפרשה על כל הפרק, וכל עוד יש לוגן אני שמחה. אוף, ורוניקה צריכה לקבל אותו בחזרה. כמה פעמים צריך לנצל את הקלף של ווי וור און ברייק? (ספרו את הסדרות [חוץ מחברים]! יש המון). אני לא בטוחה אם אני אוהבת יותר את לוגן הציני של עונה 2 או את לוגן המופי של עונה 3. או אפילו לוגן וורוניקה בתור זוג. הו! רוני
.

למעלה