313

invisiblegirl

New member
קירסטן...

בקושי מופיעה בפרקים האחרונים - גג שלוש דקות זמן מסך לפרק, אבל זה לא בגלל שהיא לא בקאסט הקבוע של הסדרה - קלי מצלמת סרט שהיא גם מפיקה אותו, חלק ממנו או כולו מצולם בקנדה כך שיש מצב חזק שהיא ביקשה בעצמה מהמפיקים שיצמצמו את ההופעה שלה בסדרה למינימום. אני מקווה שבהמשך היא תופיע יותר, ובסצינות עם יותר בשר כמו שהיה סיפור האלכוהול בעונה שעברה.

שלטון

New member
קודם כל שיעיפו את כל שאר המיותרים

ורק אחרי שיתנו עלילות ראויות לשמם לשני האנשים שעושים את הסדרה, רק אז שיתנו לקירסטן עלילה משנית(משנית mind you)

invisiblegirl

New member
על המיותרים יש הסכמה

אבל עם כל הכבוד לך, קירסטן מעניינת לפחות אותי וקלי שחקנית מעולה שמגיע לה לשחק סצינות עם בשר ולא "עלילה משנית". "שני האנשים שעושים את הסדרה" - אין לי מושג מי בשבילך עושה את הסדרה (סת' וריאן? ניחוש), לסדרה יש שבעה שחקנים מרכזיים ובכלל הסדרה זה לא תוכנית לבקשתך האישית.

שלטון

New member
תקשיבי

קירסטן היא בנאדם מבוגר, ואם העלילה היחידה שיכולה להיות פחות או יותר ראשית אצלה זה עניין של אלכוהוליזם או בגידה או משהו דומה, אני מעדיף שימנעו מזה ולא יגרמו להורה יציב להתנהג כמו איזה טינאייג'ר דביל. וכן, חייבים להתמקד בצורה מסוימת במישהו אחד, ואני חושב שמה שעשה את הסדרה הזאת זה התמקדות בסת' וריאן. כשהכותבים שוכחים את זה, אנחנו מקבלים פרקים ששקועים בג'וני, או פרקים שאפילו בהיותם פרקים שמתעסקים בדמות "מרכזית", הם פשוט לא טובים מספיק. אני לא המצאתי את זה. זה פשוט נכון לעשות דברים ככה. צריך שיהיה עוגן. וכן, אני מבין שג'וש שוורץ לא מסתכל בפורום הזה ועוקב אחרי כל מה שאני אגיד לו, אבל לא יזיקו לו כמה עצות מאנשים יודעי דבר(ולא אני לא מדבר עלי) לפי הפרקים האחרונים.

invisiblegirl

New member
זה הקטע

שצריך פוקוס - אני מסכימה, ואני חושבת שזה נכון להגיד שבעונה ראשונה הפוקוס היה ריאן, אבל ההבדל הוא שלא *הכל* היה ריאן. הסיפור היה להראות אותו משתלב בחיים בניופורט ובמשפחה חדשה. ברגע שהם עזבו את זה והתחילו לעשות את העונה הזאת הכל על מריסה, שהיא אפילו לא דמות שקל להזדהות איתה ולהבין אותה (וקשה לי להחליט אם זה בגלל המשחק של מישה שעדיין לא מדהים או הכתיבה הלא עקבית של איך שכותבים את מריסה), וברגע שדמויות משניות התחילו להשתלט על הסדרה (ג'וני וכריסמכה), הם איבדו את הצפון לגמרי. כן, אני חושבת שהסדרה צריכה להתמקד יותר בריאן אבל לא להפוך אותו לדמות מאוסה כמו מריסה. כל פעם שחורשים על דמות מסויימת יותר מדי הדמות מתחילה לעצבן (כמו סת' בתחילת עונה שנייה). צריך להחזיר את הפוקוס לריאן, אבל לתת גם לאחרים סיפורים משלהם, וזה כולל את המבוגרים. לגבי קירסטן - יש הרבה דרכים לתת עומק לדמות בלי בגידות ואלכוהול, למרות שכשאני חושבת על זה, התסריטאים של הסדרה הזאת לא יודעים איך לעשות את זה. יש לי המון ביקורת על איך שהם טיפלו בנושא האלכוהול אחרי מוסד הגמילה (היא הולכת למסיבות עם אלכוהול ולא טורחים לעשות אפילו סצינה של אם קשה לה או לא להיות סביב אנשים ששותים, זה כבר ממש מגוחך). אבל יכולים בכיף להראות אותה בסצינות דרמטיות לדוגמה עם ריאן - זאת לא השנה האחרונה שלו שהוא בהשגחת הכהנים? זה כבר רעיון לסצינה כמו סצינות הפרידה שלה ממנו שהיו בסוף עונה 1 והיו מעולות.

blaahh

New member
../images/Emo58.gif313 וקצת 314

מאוד נהניתי, חשבתי שזה היה פרק מאוד מאוד טוב. העונה מתחילה להשתפר. העונה ה1 הייתה מדהימה, ה-2 פחות אבל עדיין מצויינת וה-3 הייתה נחמדה ואחרי קצת פרקים נהייתה די גרועה. אבל הפרק הזה היה מאוד יפה ולפי הטריילר של הפרק הבא , הוא הולך להיות מצויין(ואילו רק בגלל מותו של היצור המעצבן, ג'וני). אני שמחה שגם סוףסוף נותנים לסת' עלילה נורמלית חוץ מלחזר אחרי ריאן(אני היחידה שרואה שם איזה הידלקות הומואית?...נוואר מיינד...)ולדבר עם סוס מפלסטיק. אני ממש מקווה שהעלילה הזאת תמשיך ושהוא לא סתם יבן בפרק הבא כמה זה דפוק לעשן ואז יפסיק ויפסיקו להתרכז בו. וכמובן- אני די הרבה לא אוהבת את מריסה ככה שתמיד טוב לראות אותה מתעצבנת(גו קייטלין!). דרך אגב- מישהו שם לב שלקייטלין ולמריסה יש מבטא מאוד דומה?(ומעצבן)או שזה רק אני? ו...צריך לחזור להתרכז בסנדי וקירסטין כי הם מעולים ופשוט עשו להם עוול העונה הזאת. ו...ג'ולי ודר רוברטס צריכים להיות ביחד. עלילה חמודה.

שלטון

New member
פרק בסדר. סוף מעולה../images/Emo58.gif

דבר ראשון וחשוב, הדמויות המשניות לא מעניינות. אני רוצה שקייטלין תעזוב ושג'וני ימות כבר, נמאס לי לחכות.הסדרה הזאת היא על ארבע דמויות שהן באמת מעניינות, ויותר מזה לא אכפת לי. חייב לשבח את הסצינות של סת', אדם ברודי היה פשוט מצוין ואני חושב שהוא הפגין משחק ממש טוב ולא צפוי. אהבתי כל כך את הסצינות האלה, הם עשו את הפרק הזה ממשעמם לפרק טיפה טוב. הסצינות עם סנדי היו מעניינות רק בגלל העובדה שסנדי סוף כל סוף תופס את העובדה שהוא לגמרי השתנה והוא לא יכול להמנע מזה מעמדת כוח כזאת. אולי הוא ישתנה כבר לאותו בחור רודף צדק ומלא באידיאלים שהוא היה בתחילת הסדרה סוף סוף. מה שנורא זה שהכל מתקדם כל כך לאט. אני לא רוצה לחכות פרק שלם עד שיקרה משהו בין קייטלין וג'וני, ואני לא רוצה שהמסקנה הסופית תהיה שלמריסה יש רגשות לג'וני. צריך שיותר מזה יקרה בפרק אחד. מה קרה לקצב המהיר פחות או יותר של הסדרה? מישהו חייב להציל את הסדרה הזאת מלהפוך לעוד דרמת נעורים מייגעת. אבל כל הכבוד לאדם ברודי. הציל את הפרק.

ליאוריש

New member
פרק מצוין!!! סוף סוף באמת פרק שכולו

מוקדש לסת' (כמעט) אדם ברודי שיחק מעולה מגניב לראות אותו במצב כזה עם עלילה קצת מוזרה בשבילו שהוא שיחק בה בצורה מצויינת. פרק מעניין עם קייטלין ומריסה הן באמת דומות ממש דומות שימו לב גם בעונה שעברה מפרק 13 התחיל שיפור עצום בעונה למרות שאני מאוד אוהב את העונה ה-3... מעניין הפרק הבא לפי הטריילר אקשן אינסופי.

BinNs

New member
../images/Emo58.gifסוף פאקין סוף!!!

פרק ראוי לשמו! מה זה ראוי לשמו? פרק בן זונה!!!! צריכים לקלוט שהדרך היחידה שהאוסי יהיה מעניין זה עם הסטוריליין המרכזי יהיה סביבו של ריאן (אבל סטוריליין שקשור לריאן, לא ריאן ומריסה או ריאן וג'וני) או סביב סת'. אדם ברודי היה פשוט תותח בפרק הזה. מי היה מאמין שסת' יהיה pothead... סוף סוף סיום פרק שלא הכל נגמר בטוב, קצת יותר דרמה... סת' משקר לסאמר, סנדי לא ישר עם עצמו ועם קירסטן... אהבתי!!! המונטאז' בסוף היה ממש יפה... כל הכבוד לג'וש על הפרק, נקווה שימשיך ככה!

שלטון

New member
כל הכבוד לנורמן באקלי, הבמאי

הוא הרי עשה את הסוף כל כך טוב ולאדם ברודי על הופעה מצוינת

תמריקי

New member
אוקי סופסוף ראיתי..

והייתי בשוק מסת'-ככה לזרוק הכל לעזעזל ולחשש...ארר לפחות היה נכנס מסומם..או אני מתה לדעת מה היה כבר הלאה...

למעלה