זה הקטע
שצריך פוקוס - אני מסכימה, ואני חושבת שזה נכון להגיד שבעונה ראשונה הפוקוס היה ריאן, אבל ההבדל הוא שלא *הכל* היה ריאן. הסיפור היה להראות אותו משתלב בחיים בניופורט ובמשפחה חדשה. ברגע שהם עזבו את זה והתחילו לעשות את העונה הזאת הכל על מריסה, שהיא אפילו לא דמות שקל להזדהות איתה ולהבין אותה (וקשה לי להחליט אם זה בגלל המשחק של מישה שעדיין לא מדהים או הכתיבה הלא עקבית של איך שכותבים את מריסה), וברגע שדמויות משניות התחילו להשתלט על הסדרה (ג'וני וכריסמכה), הם איבדו את הצפון לגמרי. כן, אני חושבת שהסדרה צריכה להתמקד יותר בריאן אבל לא להפוך אותו לדמות מאוסה כמו מריסה. כל פעם שחורשים על דמות מסויימת יותר מדי הדמות מתחילה לעצבן (כמו סת' בתחילת עונה שנייה). צריך להחזיר את הפוקוס לריאן, אבל לתת גם לאחרים סיפורים משלהם, וזה כולל את המבוגרים. לגבי קירסטן - יש הרבה דרכים לתת עומק לדמות בלי בגידות ואלכוהול, למרות שכשאני חושבת על זה, התסריטאים של הסדרה הזאת לא יודעים איך לעשות את זה. יש לי המון ביקורת על איך שהם טיפלו בנושא האלכוהול אחרי מוסד הגמילה (היא הולכת למסיבות עם אלכוהול ולא טורחים לעשות אפילו סצינה של אם קשה לה או לא להיות סביב אנשים ששותים, זה כבר ממש מגוחך). אבל יכולים בכיף להראות אותה בסצינות דרמטיות לדוגמה עם ריאן - זאת לא השנה האחרונה שלו שהוא בהשגחת הכהנים? זה כבר רעיון לסצינה כמו סצינות הפרידה שלה ממנו שהיו בסוף עונה 1 והיו מעולות.