../images/Emo58.gif313
אוקיי, חשבתי שהפרק הזה יהיה סתם סתם פרק, אבל לדעתי הוא היה ממש טוב ואפילו טוב מאוד

וזה מפתיע במיוחד כי לראיין היה מעט מאוד סצנות בפרק הזה. אוקיי רוב הפרק התמקד בסת' מריסה וסנדי. סנדי-
אוקיי היה ממש אבל ממש משעמם, את רוב הסצנות איתו פשוט העברתי, כבר לא יכלתי לעמוד בשיעומום הזה !!! אני חושבת שכבר עדיף לראות סצנות של סנדי ורבקה מהעונה השניה, הרבה יותר מעניין מסנדי ומאט (שדרך אגב הוא דמות נוראית, משעממת וחסרת טעם). מריסה- בעיקר דרמה עם קייטלין ועם זה שקייטלין מסתובבת עכשיו עם ג'וני, אבל דיי אהבתי את הסיפור בגדול, אני ממש מרגישה שקיטלין מוסיפה ומפלפלת את העלילה. אהבתי את הסצנות של ג'ולי קייטלין ומריסה שמנסות להתנהג כמו משפחה. סת'- אתם כבר יודעים שאני לא בדיוק המעריצה הגדולה ביותר שלו, אבל הוא ממש עשה עבודה טובה בפרק הזה !!! אני יותר בקטע הדרמטי של הסדרה פחות בקומדיה וכל כך אהבתי את בפרק הזה שזה פשוט חבל"ז + אני חושבת בכלל שכל הסצנות עם ראיין וסת' עשו את הפרק עבורי, עבר כל כך הרבה זמן מאז שהיה לנו סצנה ראויה עם ראיין וסת' (שהם הסצנות הכי טובות והכי מצחיקות בעיני) והיה כל כך מרענן לקבל כמה וכמה מהן, והכי מצחיקה היתה הסצנה שסת' במקחלת של ראיין ואז ראיין רואה אותו ערום.חחחחחחחחח אני נפלתי מהרצפה באותה רגע, גדול פשוט גדול !!!!!!! למרות שיש לי קצת ביקורת כלפי קו העלילה הזה-נראה כמו שפתאום הנחיתו על סת' את העלילה הזו, כאילו זה בא משום מקום...עד לפני רגע סת' היה בסדר עם כל הקולג' ולעזוב ובלה בלה בלה ופתאום הוא מדוכא....מחכה לקייטלין בחושך וקונה ממנה מריחואנה... אבל לא ממש אכפת לי האמת- אני שמחה
שסוף סוף נתנו לסת' עלילה (כל העונה הוא פשוט לא עשה כלום). קירסטין-
תזכירו לי אם היא עדיין בקאסט הקבוע של הסדרה???? ג'ולי+דוקטור רוברטס- אמממ אהבתי, עד ההתפרצות הלא נחוצה של ג'ולי על מריסה. ראיין וסאמר- בגדול אין להם כל כך הרבה סצנות בפרק הזה, במיוחד סאמר, שממש לא עניינה אותי בכלל בפרק הזה, ראיין היה חמוד במיוחד בסצנות עם סת' וגם חשבתי שהוא נראה טוב במיוחד בפרק הזה. עכשיו אני יודעת שאני אומרת את זה כל שבוע אבל-
אתם חייבים לראות את הטריילר לפרק הבא.