313

שלטון

New member
מצאת טורנט? אני לא מוצא כלום

אם יש לך משהו שלחי לי במסר בבקשה

אוקיי במקום שכולם ישלחו לי מסרים

אתם מוזמנים להכנס לקומונה שלי, השארתי שם: 1.לינקים להורדה ישירה של הפרק בחמישה חלקים, באיכות דיי ירודה (אבל ניתנת לצפייה) ללא צורך בתוכנת שיתוף (וזה גם מהיר, יקח לכם בערך 5-10 ד' להוריד את כל הפרק). 2. טורנט לפרק

שלטון

New member
חזרתי בי../images/Emo58.gif

סת' מעשן גראס, אני חייב לראות את זה. חוץ מזה מעניין אותי איך הם עשו את זה the biggest mistake of his life אפשר לחשוב, מעשן קצת, איזה תעמולה חוץ מזה ג'וני ימות עוד פרק אז למה לא(כאילו את זה אני באמת חייב לראות בשביל נקמה על כל הפרקים הנוראים איתו)

Tinty

New member
דור, אז יש טעם להוריד?

אני כבר מחקתי את כל העונה (כולל את 311 ו312 שבכלל לא טרחתי לראות) מהמחשב. מחכה לתשובה, ואולי אוריד את 3 האחרונים מחדש (בעדיפות קודמת דברים אחרים שמחכים לי כרגע: 'גריי', 'מורעבים', 'פילדלפיה זורחת', 10 פרקים של 'עקרות בית נואשות' - שהשמועה טוענת באופן נואש שגם היא משתפרת, 'The Office - US', 'Love Monkey', 'In Justice'. כמו ששמת לב, לא חסרים לי דברים לראות, אבל אם העסק נהיה מעניין גם את זה אראה...)

שלטון

New member
תוריד ותראה רק ת'סצינות עם סת'

חוץ מזה לא ממש מעניין. קייטלין מתנשקת עם ג'וני ומריסה טיפה מקנאת. כל ההתקדמות שיש. תראה ת'סוף אבל, הוא נעשה בצורה די נחמדה. את אדם ברודי אתה חייב לראות, הוא מעולההה

../images/Emo58.gif313

אוקיי, חשבתי שהפרק הזה יהיה סתם סתם פרק, אבל לדעתי הוא היה ממש טוב ואפילו טוב מאוד :) וזה מפתיע במיוחד כי לראיין היה מעט מאוד סצנות בפרק הזה. אוקיי רוב הפרק התמקד בסת' מריסה וסנדי. סנדי-
אוקיי היה ממש אבל ממש משעמם, את רוב הסצנות איתו פשוט העברתי, כבר לא יכלתי לעמוד בשיעומום הזה !!! אני חושבת שכבר עדיף לראות סצנות של סנדי ורבקה מהעונה השניה, הרבה יותר מעניין מסנדי ומאט (שדרך אגב הוא דמות נוראית, משעממת וחסרת טעם). מריסה- בעיקר דרמה עם קייטלין ועם זה שקייטלין מסתובבת עכשיו עם ג'וני, אבל דיי אהבתי את הסיפור בגדול, אני ממש מרגישה שקיטלין מוסיפה ומפלפלת את העלילה. אהבתי את הסצנות של ג'ולי קייטלין ומריסה שמנסות להתנהג כמו משפחה. סת'- אתם כבר יודעים שאני לא בדיוק המעריצה הגדולה ביותר שלו, אבל הוא ממש עשה עבודה טובה בפרק הזה !!! אני יותר בקטע הדרמטי של הסדרה פחות בקומדיה וכל כך אהבתי את בפרק הזה שזה פשוט חבל"ז + אני חושבת בכלל שכל הסצנות עם ראיין וסת' עשו את הפרק עבורי, עבר כל כך הרבה זמן מאז שהיה לנו סצנה ראויה עם ראיין וסת' (שהם הסצנות הכי טובות והכי מצחיקות בעיני) והיה כל כך מרענן לקבל כמה וכמה מהן, והכי מצחיקה היתה הסצנה שסת' במקחלת של ראיין ואז ראיין רואה אותו ערום.חחחחחחחחח אני נפלתי מהרצפה באותה רגע, גדול פשוט גדול !!!!!!! למרות שיש לי קצת ביקורת כלפי קו העלילה הזה-נראה כמו שפתאום הנחיתו על סת' את העלילה הזו, כאילו זה בא משום מקום...עד לפני רגע סת' היה בסדר עם כל הקולג' ולעזוב ובלה בלה בלה ופתאום הוא מדוכא....מחכה לקייטלין בחושך וקונה ממנה מריחואנה... אבל לא ממש אכפת לי האמת- אני שמחה שסוף סוף נתנו לסת' עלילה (כל העונה הוא פשוט לא עשה כלום). קירסטין-
תזכירו לי אם היא עדיין בקאסט הקבוע של הסדרה???? ג'ולי+דוקטור רוברטס- אמממ אהבתי, עד ההתפרצות הלא נחוצה של ג'ולי על מריסה. ראיין וסאמר- בגדול אין להם כל כך הרבה סצנות בפרק הזה, במיוחד סאמר, שממש לא עניינה אותי בכלל בפרק הזה, ראיין היה חמוד במיוחד בסצנות עם סת' וגם חשבתי שהוא נראה טוב במיוחד בפרק הזה. עכשיו אני יודעת שאני אומרת את זה כל שבוע אבל- אתם חייבים לראות את הטריילר לפרק הבא.

The Editor

New member
../images/Emo58.gifפרק 314 הטריילר

ישששששששששששששש האל גאל אותנו מייסורינו!!!!!!! הואאאאאאאא קופפפפפפפפפפפפפפפפץ למווווווווווווווווות האאאאאאאאא יו פי דו פי!!!!!! ובכלל נראה פרק סוף הדרך! תמיד פרקי 14 באוסי טובים!

לו לי

New member
טריילר 314../images/Emo58.gif

מה המשפט השני שראין אומר למריסה במסעדה אחרי שהוא אומר שהוא רוצה להבין איך היא מרגישה כלפי ג'וני, אני לא מבינה מה אומר?? טנקס

למעלה