311

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif311

אוקיי, אני דוקא אהבתי את הפרק הזה.. נתנו לנו להאמין שהכל בסדר עם ורוניקה ולוגאן ו... טראח. נחמד. למה עם מדיסון אבל?
מקס היה חמוד, התבאסתי שוונדי לא נשארה... קית' היה מצחיק עם המדים של השריף, אבל בכלליות הקטעים שלו עם ורוניקה היו מוזרים קצת היום. פיז, מאק ווואלאס היו חסרים הפרק.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif311

אוי, אוי, אוי. פרק ממש חמוד. הפרומו הטעה חחח עלילה כללית - לא ממש.. קצת דברים עם ניש, לא ביג דיל. עלילה של הפרק - זה היה לא רע בכלל. מלא טוויסטים כל שניה, כמו בורוניקה מארס. וונדי הזאת באמת הייתה חמודה וחבל שלא נשארה, הרגשתי רע בשבילו... עלילה של LoVe - אממ.. דווקא לא חשבתי שהוא היה עם מדיסון, כנראה הייתי צריך לחזות את זה. אבל היה בהחלט כיף לראות אותה שוב. גם ככה לא ממש אכפת לי מהם. צחוקים - וואו, הסצינה שבה ורוניקה מביאה לקית' טייפ ומלמדת אותו לרקוד.. ממש נקרעתי. וגם כשדון לאמב ראה אותו, כשהם עצרו אחד מול השני. חסרים - אחרי שחשבנו שמתחילים להקדיש תשומת לב למאק, היא נעלמת יחד עם החבר החדש. וואלס עדיין חסר ולא נראה שלמישהו אכפת. פרקר נעדרת, כרגיל. ופיז, שלא היה מזיק לראות אותו בפרק הזה גם איננו. אבל בסך הכל, פרק מעולה. אהבתי. 9.2 מתוך 10.

Rachel47

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

אחלה פרק ממש ממש נהניתי היו הרבה קטעים מצחיקים העלילה של הפרק הייתה חמודה עצוב לי שהיא לא נשארה בסוף היא הייתה ממש מתוקה (למרות שעד סוף הפרק שיניתי את דעתי עליה איזה 47 פעמים..אבל זה העניין לא
) כל הסצינה של השיחה של ורוניקה ולוגן זה היה ממש חמוד מתוק כזה ושמחתי שהוא סיפר לה על הבחורה ההיא אבל אבל מדיסון
האמת שחששתי שזה קרה ברגע שמדיסון הגיעה לחדר כאילו בטעות ידעתי שזה לא קשור לדיק אוי מסכנה ורוניקה
וכאילו..מדיסון
מדיסון
מכל הבנות בעולם
פרק ממש נחמד, אני אהבתי 9 מתוך 10

TheLost

New member
אחד המצחיקים ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif311

קודם כל, דווקא ההתקדמות בעלילה הכללית הייתה דיי מעניינת, במיוחד הקטע של קית' לצאת במדי השריף ולחקור (אפילו שאני לא מבין איך השתיים לא ידעו שהוא כבר לא שריף, הרי, הם הסתבכו עם ורוניקה מארס, בטוח שמישהו מקומי סיפר להם את הסיפור על אבא שלה, לא?!) התעלומה עצמה הייתה מעניינת וכמו שאמרו - וואו כמה טוויסטים כל שניה. ורוניקה ולוגאן - דווקא היה נחמד בפרק, וכשמדיסון הגיעה לדירה זה היה דיי ברור שבעצם הוא "נתקל" בה, אבל אח"כ זה קצת נעלם ככה ובסוף גילינו שכן. גם כן מניאק. נו טוב, עכשיו הם ייפרדו מסיבות הגיוניות
וכמו שאמרתי, פרק פשוט מאוד קורע. הכי נקרעתי בקטע: Veronica: "I'm meeting two hookers over at Logan's' later" Keith: "On a school night?!"

Rachel47

New member
כןן../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

זה הקטע שהכי הצחיק אותי הוא אמר את זה כאילו בצחוק וציניות וזה היה כזה חמוד ומשעשע מה שמצחיק זה שאח"כ הוא מתחיל לקלוט שהיא לא צוחקת

Gooman

New member
למה מנייאק?../images/Emo58.gif

הם היו פרודים.. אני בכלל לא מחובבי לוגן, אבל זה לא שהוא בגד בה... הם היו פרודים - זכותו לשכב עם מי שבא לו. היא ומדיסון לא היו חברות או משהו כזה. הוא פשוט עשה סקס עם מישהי אחרת - וכגבר פנוי - מותר לו. אז נכון, הם היו פרודים חודש וחצי והוא כבר "קפץ למיטה" עם מישהי. אבל היא לא כעסה על זה, זה סתם צרם לה..(גם לי זה היה צורם.. ואני בספק אם הייתי הולך לקנות בוקסר חדש כדי לפנק אותה ושיהיה לה כיף איתי) אבל בסופו של דבר - הם היו פרודים. היא הבינה וקיבלה את זה. אני לא מבין איך העובדה שזו מדיסון משנה את הסיפור. באמת מגעיל מצידו שהוא לא אמר שזו מדיסון ועוד נתן לה להאמין שהביקור שלה היה בשביל דיק.. אבל אני מקווה שורוניקה תכעס על השקר ולא על הסקס עצמו. אגב, הפרק נגמר בסצינה של החנות להלבשה תחתונה? כי אצלי זה נגמר שם וזה נראה קצת מוזר..

TheLost

New member
כן כן זה נגמר שם ../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי שזה נגמר מוזר (כי בדרך כלל עוד כתוב Executive Producer ROB THOMAS) וזה לא קשור לפרודים או לא פרודים, אלא לזה שזאת מדיסון ושהוא נתן לה להאמין שהיא סתם באה לדיק כמו שאמרת... זה שהיא באה והוא לא אמר לה כלום. ובכל זאת, לשכב עם האויבת שלה. לא נחמד.

Rachel47

New member
../images/Emo58.gif"אויבת"../images/Emo15.gif

הגזמה
היא הבייייץ' הכי גדולה מהתיכון (שהם אגב כבר לא לומדים בו
) זה לא הופך אותה ל"אויבת" לורוניקה לא אכפת ממדיסון ברמה העקרונית, או בכל רמה אחרת פור ט'אט מדר פשוט הוא לא סיפר לה לדעתי זה העניין כי ברור מאוד שהוא שכב עם מדיסון מאומללות וגעגוע לורוניקה ובטח כמו עם הבחורה מהים גם עם מדיסון הוא לא נהנה מי יודע מה מה גם שאי אפשר לדעת מה הלך שם אולי כמו קנדל היא באה ופיתתה אותו או משו כזה בסופו של דבר מדיסון זונה (פחח והוא אמר שהוא אפפעם לא היה עם זונה|גבה|) אז אי אפשר לדעת איך ומה קרה אני חושבת שהיא כועסת כי הוא לא סיפר מאיך שמדיסון דיברה נשמע כאילו הוא לא היה איתה באופן חד פעמי אלא שזה קרה כמה פעמים האמת גם בלי קשר לזה שהוא לא אמר זה פוגע כולה חודש וחצי כמה זמן לקח לך לקפוץ למיטה עם הביץ שלא ממש עוזרת לאפחד בחיים ובטח שלא לאקסית שלך

TheLost

New member
טוב, אז שנואה ../images/Emo58.gif

אני אנסח את עצמי מחדש - הוא הלך ושכב עם מישהי שהיא שונאת. הוא גם הלך לשכב עם מישהי אחרת, ועוד עם מישהי שהיא כ"כ מתעבת? ודרך אגב - מי אמר שהיא בכלל כועסת?
היא הרי רק בהתה במצלמה בעצבנות. היא גם בהתה בה ככה אחרי שהוא אמר לה שהוא שכב עם מישהי כשהם לא היו ביחד. מי יודע איך היא תגיב

Rachel47

New member
כן אבל ההבדל המהותי../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

הוא בעצם גם קצת מה שאמרת- מישי שהיא מתעבת..או לפחות תיעבה..אני בטוחה שמדיסון כבר לא מזיזה לה כל כך כי אין ביניהן שומקשר יותר..אבל כן..היא בחורה שורוניקה לא סובלת אז כן כשהוא סיפר לה על ההיא היה לה את אותו מבט אמנם אבל חוצמזה שהמבט אותו מבט הכל שונה בסצינה הראשונה היא במיטה עם לוגן בשיחה פתוחה ואמיתית אז היא התעצבנה לרגע אבל הבינה ש..היי..היא שאלה..היא הייתה יכולה לא לשאול ("מה שלא יודעים לא כואב") והדבר השני שהרגיע אותה ופייס אותה מיד היה כשהוא אמרה "איזה בחורה" מישי כל כך לא חשובה שהוא לא ראה לפני ולא יראה אחרי כאילו לא קשורה לכלום ו..."דאסנט מין אני טינג" לעומת זאת בסצינת הסיום בחנות הסיטואציה אחרת לוגן לא שם עם מבט הכלבלב המיוסר שלו אז הוא גם לא שם כדי להזכיר לה כמה היא אוהבת אותו ויותר מזה..הוא לא שם כדי להגיד לה היא מגלה ממישו אחר ממישי אחרת שבמקרה כן "מין סאמטינג" וכן משחקת איזשהו תפקיד (אפילו תפקיד בעבר) בחיים שלהם והיא גם אחת שהיא שונאת לא משנה.. סיטואציה אחרת לגמרי אותו מבט מה הסיכוי שהמבט "יסתיים" אותו דבר

TheLost

New member
את אוהבת לכתוב עם הנטרים אה? ../images/Emo12.gif

ובטח שהיא מזיזה לה, וגם אם לא, אז היא עושה מאמצים בשביל שכן.

Rachel47

New member
חח כן יש לי קטע כזה../images/Emo15.gif

תראה היא לא מזיזה לה בחיי היומיום אבל כשהיא רואה אותה ישר הפיוזים קופצים

Gooman

New member
../images/Emo58.gif

אז הוא אמור לשכב עם מישהי שהיא מחבבת? כלומר, במה זה בדיוק משנה.. הוא לא אמור לעשות סלקציה לפי מה שורוניקה חושבת. בסך הכל ורוניקה לא מחבבת אותה, הוא ממש לא צריך להתחשב בזה. אני מבין את האישו, כי בכל זאת, מדיסון נתנה לורוניקה את ה"תור לרופא שיניים" - ומתוך כבוד לאקסית האהובה, לוגן היה צריך להחרים אותה לכל חייו..
אבל מדיסון לא עשתה את זה.. במודע ובכל זאת, היא וורוניקה סתם לא מחבבות אחת את השניה ולא אויבות" כמו שהגדרת למעלה. בשורה התחתונה - אני יכול להבין, אבל לא ממש מקבל. אין סיבה לכעוס על העובדה שזו מדיסון כי אם לכעוס על הסתרת האמת..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהאמת אולי לא בדיוק אויבת

אבל היא עדיין הסיבה לזה שורוניקה נאנסה.. והיא גם מאלה שממש לא עשו את החיים שלה קלים בתקופה אחרי הרצח של לילי.. וכן, גם אני הייתי מגיבה ככה אם החבר שלי, לא רק שהיה עם מישהי אחרת בתקופה כל כך קצרה, אלא עם אחד האנשים השנואים עלי בעולם. זה ממש מרגיש חרא.

Rachel47

New member
ברור ברור../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

כל הקטע עם האונס ברור מאוד שהכעס של ורוניקה עליה גדול באופן משמעותי וגמני הייתי מגיבה ככה אולי אפילו יותר גרוע

Torn Identity

New member
פרק טוב ממש. ../images/Emo58.gif

לא יודע למה, הוא לא היה מפוצץ, אבל ממש נהנתי ממנו. הרבה שורות משעשעות מורוניקה, היה מצחיק.
התעלומה השבועית דווקא הייתה חביבה. אבל יותר מידי מבלבלת, לטעמי.
כל שניה טוויסט אחר, אבל לא עמדתי בקצב.
אבל הסרסורית היה מעולה.
והמנוע חיפוש של הזונות.
לוגן ו-ורוניקה היו ממש חמודים ביחד. למרות שללוגן לאורך כל הפרק היו פרצופים נורא מוזרים.
בקטע שהזונה גם הייתה שם, הוא נראה כל כך... כואב בשבילה או משו.
מוזר. הבנות ההן באמת מפגרות. הסצינה שקית' ולאמב מסתכלים אחד על השני, הוא בלבוש אזרחי והוא במדים -
מדיסון זונה.

קובי221

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif

גם אני אהבתי את כל הקטעים האלו
. וטויסטים לא צפויים זה תמיד טוב!

|ספויילר| אחד הפרקים היותר מצחיקים!

פאק, הקטע שהוא שר לה את הI found a lead on the police report of the din's, suiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiide ממש מצחיק. וכשהם לבושים שניהם כמו שריפים במכוניות, יוו נפלתי מצחוק

הפקצה הנוראית:)

זו שהוחלפה עם מאק בטעות בלידה ושמגלים על זה בעונה הראשונה, והיא חרא של בנאדם?

למעלה