310

o r t a l i t

New member
וואו ../images/Emo58.gif

אנלא יכולה !!!1 אני לא אכתוב ניתוח ארוך חחח אין כח או זמן. אבל.. דאמ אהבתי את השיחות של האוס והאמא ואת הריבים של קמרון ו-וילסון [טעונים ומגניבים P:].. בכלל אהבתי את קמרון :] היא שולטת. ולעומת זאת שנאתי את וילסון.. למרות הכל, בגלל הכרותו עם האוס אין מצב שהדבר הנכון -בשביל האוס- היה השגת העסקה הזו. וטריטר הזה, פשוט ל...*מחשבות סאדיסטיות*, ברור שהוא לא רוצה את ה"גרייטר גוד" אלא את הנקמה שלו ><" [[האוס חתך את עצמו 0= ונתן לזה הסבר רפואי חחחחחח פאק..]]

efratbas

New member
ממש לא אהבתי את הפרק../images/Emo58.gif

זה בנתיים אחד הפרקים השנואים עליי העונה (אחרי פרק 3X06 ) . כל ההעצמה של יכולת האבחון של האוס יצאה מכלל פרופורציה. אוקי הוא גאון, בסדר הוא יודע לאבחן אנשים יותר טוב מכל רופא אחר בבית חולים, dont push it! לא ייתכן שכל הרופאים בכל הבית חולים לא ידעו מה לעשות כאשר האוס אינו נמצא בסביבה, הרי הוא לא יחיה לנצח, הם יצטרכו להסתדר איכשהו בלעדיו. מאוד צרם לי לשמוע את קאדי מהללת ומשבחת את יכולתו הרפואית של האוס הרופא הגאון היחידי בבית החולים שיוכל להציל אנשים שהאבחנה שלהם אינה ידועה. קצת מביך בשבילה, בנוסף זה לא אמין, אף רופא לא יודה בכך, גם אם זה נכון . קאדי צריכה ללכת להתחנן בפני האוס ולשלוח לו שליחים על מנת שייתן לה אבחנה, פשוט מגוחך. מלבד זאת קמרון כל כך עצבנה אותי, יותר מטריטר אפילו. על סמך מה היא מאשימה את ווילסון בחוסר נאמנות להאוס. הוא סגר את הפרקטיקה שלו, בלי לחשוב אפילו על להלשין, מה עוד היא רוצה? כל הזמן מנסה להיות אמא תרזה, לשנות את העולם, רק שלא ממש מצליח לה. פורמן ממשיך להיות נחמד ופרקטי. אומר את מה שיש לו להגיד בלי להתפלסף יותר מדי. אגב יש שינוי ביחס של פורמן לצ'ייס, כבר לא מפקפק באמינות שלו, מתיחחס אליו ואל האבחנות שלו בהרבה יותר כבוד. נקודה לזכותו של צ'ייס מבחינתי- הוא קלע על האבחנה הנכונה ובנוסף הוא היחידי שראה לנכון לא לדחוף את אפו לעניינים שלא קשורים אליו. היחידי שלא נתן להאוס עצות שונות ומשונות בנוגע למה הוא צריך לעשות ועל איזו עיסקה כדאי ללכת. דבר אחרון- הדו שיח בין האוס לאמא היה קורע מצחוק (אם אפשר לכנות זאת דו שיח), נראה שהאוס סוף סוף מצא מישהי שיש לו איתה שפה משותפת....

../images/Emo58.gif

השורה האחרונה שכתבת - אכן משעשע
לגבי כל השאר, אני מסכימה איתך שלקמרון לא היה על סמך מה להאשים את וילסון. בעיני מה שהיא אמרה משמש כדרך להעביר לנו עוד צד של הקונפליקט בעניין ההחלטה של וילסון, ולאו דווקא כדי להראות לנו מה קמרון הדמות חושבת על העניין. ואני מבינה מה שאמרת על האוס וקאדי וגם רואה בזה אמת, אבל זה לא משהו ששמתי לב אליו כשראיתי את הפרק, ולדעתי זה גם לא משהו שמוריד מהמצוינות שלו.

דנברית

New member
סופסוף...../images/Emo58.gif

את הפרק הזה ראיתי פשוט מתוך מסך דמעות... הפרקים שהוא בכאבים מבחינתי ממש קשים... מסכימה עם bingaling לגבי ווילסון (טוב אני משוחדת:), הוא היה בשוק שהאוס לא מסכים ולדעתי הוא באמת חשב שזה יכול ללכת... הוא לקח בחשבון ת הגאווה של האוס, והאוס כנראה שכח את העוצמה של הכאב... הוא חשב שהוא יוכל להמשיך ובסוף הוא נשבר... קמרון ממש משתפרת העונה מבחינת המורכבות של הדמות! זה הופך את הכל למעניין יותר...

למעלה