309

ALIAS ROCK ON

New member
מישהו ענה... נוהיה פרק או לא

ואם לא אז מתי חוזר? נו בחייאת תחסכו לי שיטוט ברשת...

randomguy

New member
למיטב ידיעתי היה אמור להיות משודר

פרק חדש אתמול בארה"ב. אני לא מוריד אז אין לי מושג אם היה או לא. אני מתבסס רק על מה שכתוב ברשימת התאריכים של הפרקים בקישור הזה: http://epguides.com/House/

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gif309

אני פשוט בשוק!! ההתנהגות של האוס החריפה מאז הגמילה האחרונה שלו(detoxעונה ראשונה) איך שהוא דיבר אל קאדי ושהוא דפק לצ'ייס אגרוף אתם ראיתם איזה פנס הוא שם לו הייתי בשוק!!! אפילו אני (ילדה מאוד אגרסיבית ובדר"כ תומכת בהיתנהגות האלימה של האוס) חושבת שהוא הגזים!!! ואחרי כל זה הוא דם מצפה שכולם ישארו נאמנים לו.... וואו!!! אני ממש מחכה לפרק הבא לראות מה קורה שם זה היה ממש אבל ממש לא לעניין! מקרה רפואי האוס עה באבחנה צ'ייס צדק באבחנה שוק טוטאלי! מקרה מעניין אלרגית לאור --->וואו! ועוד הוא רצה לכרות לילדה המסכנה והקטנה הזאת את היד ואת הרגל..... קיצור פרק 310 צריך להיות גדול!!

pink panther 8

New member
אה זה קשור...

ב___(שיעול-טורנטים) אם יש לך אחד טוב ומלא בleecher u-seedes את תורידי מהר ואם את מורידה את הלא טובים את לא תורידי מהר בכלל...

OMG ../images/Emo58.gif

האוס טעה וצ'ייס צדק?
האוס פשוט יצא מכלל שליטה. הוא טעה לאורך כל הפרק, גם בהתנהגות שלו [האגרוף לצ'ייס, מה שהוא אמר לקאדי, וכו'] הוא מעולם לא היה כ"כ קיצוני... כמו שאמרת, אפילו לא בDetox. הילדה הייתה כה מסכנה
עם כל הצילומים מכל זוית אפשרית של הסכינים היה ברור שהיא לא תנותח, אבל זה עדיין היה מפחיד. וקדי גם היא הייתה אומללה, האוס עבר כל גבול עם ההתעללות בה

pink panther 8

New member
צודקת אני הייתי בשוק....

הייתי ממש בשוק ההתנהגות שלו מתחת לכל ביקורת....ואני בדרך כלל מצדיקה אותו ואת ההתנהגות שלו.... אבל עכשיו בכנות הם מותחים את הגבולות של הדמות ממש ברמות.... המשפט שקאדי אמרה שבדר"כ הוא אכזרי כשיש לו מטרה לכך אבל הוא לא סתם אכזרי....בלי שום סיבה ...זה היה אחד המשפטים של הסדרהה!! פרק אינטנסיבי!

pink panther 8

New member
ד"א איזה באסה עוד הפסקה../images/Emo58.gif

אופה אני ממש מתבאסת מזה!!! אבל ת'אמת זה טוב כי יש לי מבחנים עכשיו חחחח\ אבל עדיין אני הייתי מעדיפה להוריד את הפרק ולראות אני כבר מתה לראות מה קורה!! לא?!?!?!?! פוקס מעצבנים אותי די אם ההפסקות האלוווו

o r t a l i t

New member
*סוגדת* *נסערת* ../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה הפרק הכי טוב שראיתי אי פעם באיזו שהיא סדרה [שהיא לא "מכושפות" חח] !!! ממש הרגשתי כאילו אני קוראת איזה ספר מתח משובח ואני רצה עם המשפטים כדי לראות מה קורה בסוף. הכל היה ככ מותח וזרם ככ יפה.. דאמ, איזה פרק טעון !!!!! ישבתי על המיטה מול המחשב ובהיתי במסך !! וכשבאו לחתוך את הילדה, לפני שצ'ייס עלה על העיניין, היו לי פאקינ' דמעות בעיניים ! ואעעעע איך ריחמתי על קאדי.. ו.. איך האוס צרח עליה בחוסר טאקט מוחלט, נוראי מאי פעם. פאק - האוס מתפקד זוועה כשהוא בקריז >< וצ'ייס הזה... אחחחחח סופסוף D: אני שמחה שראיתי את הפרק מאוחר.. עכשיו לא נשאר הרבה ככ לחכות ל310 [אין איזו פגרה, נכון ?!!].

pink panther 8

New member
12.12.06-310 *עצבנית ברמות*

באסה אם הפגרות האלו למרות שזו היא לא ממש ארוכה אבל עדיין זה ממש מרגיזזז!!!

למעלה