309

pink panther 8

New member
גם אני שואלת....

הרגיז אותי שלא הבנתי מזה אומר... זה כנראה משהו חושב כי גם באתר של פוקס יש סקר ששואל אם הבינו מה ווילסון אמר בסוף...._ד"א הרוב אמרו שלא הבינו)

רקפת6

New member
וילסון אמר (ספוילר)

"ארצה שלושים מטבעות כסף" שזה מה שיהודה ביקש כדי לבגוד בישו בבשורה החדשה

shanistern

New member
פרק מצויין ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי. קמרון היתה מלכה. אהבתי שהיא הקניטה את החולה על מנת להגיע לתוצאה שהיא רוצה. האוס ממש מתחיל לעצבן אותי. הוא מתנהג ממש לא יפה ואני לא אתפלא אם ווילסון יסגיר אותו מחכה לפרק הבא..

pink panther 8

New member
ת'אמת שגם אני הייתי בשוק../images/Emo58.gif

מהיחס שלו לווילסון אבל מה שאפשר להגיד זה שווילסון ממש צעק עליו והתייחס אליו מגעיל!(בגלל המרשמים יש לו זכות לכעוס אבל לא בצורה כזו) בייחוד שהוא אמר לו לצאת החוצה מרוב שהוא היה עצבני... האוס ראה את התוצאה למעשיו ואיך היא משפיעה על כל מי שחיפה עליו... ו-ווילסון המסכן נתקע באמצע... מה שהיה יותר טוב היה שקמרון ופורמן חושדים עכשיו שצ'ייס הלשין על האוס.. ואז כדי עוד יותר להוסיף האוס החטיף לצ'ייס אגרוף ממש רציני לפרצוף.... ובידיוק אחרי שהוא חטף ת'ארגוף הוא דיבר אם ווילסון וזה שבר את גב הגמל כמו שאומרים... אני כבר מתה לפרק הבא בצער רב הפרק יהיה עוד שבועיים....

efratbas

New member
כרגיל אני אחרונה ../images/Emo58.gif

במילה אחת: ווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!! איזה פרק שווה. סוף סוף נותנים לצ'ייס קצת זמן מסך. אני חייבת לומר זאת- אני שונאת פשוט שונאת את האוס!!! באיזה זכות הוא משאיר לצ'ייס סימן סגול על הפנים הכל כך יפות שלו??!?!?! חצוף!!! אם הייתה לי איזושהי סימפטיה אליו עד עכשיו היא נגמרה ברגע שהוא שהוא הניח את אגרופו על פרצופו של צ'ייס. (גו טריטר!!!) גם אני לא ממש הבנתי מה ווילסון רצה להגיד, כלומר מילולית הבנתי. מה פשר הביטוי? אגב- כמה נחמד היה לראות סוף סוף סצינה משותפת בין ווילסון לצ'ייס, לא זכור לי שהייתה אחת כזאת בסידרה. למה בדיוק צ'ייס התכוון כשהוא אמר שהוא לא מחכה יותר? הוא הולך להתפטר או להלשין על האוס? בנוגע לפורמן- בפרק הקודם ממש אהבתי אותו (מלבד ההערה הסרקסטית שלו לגבי תפקידן של האחיות), אבל הפרק הוא ממש יוצא צבוע. מטיף לאח הגדול על כך שהוא צריך לקחת אחריות, בלה, בלה, בלה, ומפקיר את אחיו הקטן להירקב בכלא. קמרון- לא יודעת מה עובר עליה. אני מקווה שהיא תחזור לעצמה בקרוב, נמאס לי מהערות הציניות המגוחכות והלא מצחיקות בעליל שלה. (ואני לא מדברת דוקא על הפרק הנוכחי). מספיק לנו האוס אחד. (וגם זה מבחינתי יותר מדי) ייקח לי זמן עד שאני אסלח להאוס על האגרוף שהוא הרשה לעצמו להנחית על צ'ייס, ואולי יום אחד אני אחזיר את הסימפטיה שלי אליו. זהו מספיק להיום... מקווה שהשבועיים הבאים יעברו מהר!!!!

bingaling

New member
well Google it ../images/Emo58.gif

על פי הנצרות, יהודה איש קריות "מכר" את ישו לרומאים תמורת thirty pieces of silver, וזו מטאפורה למחיר שוילסון דורש תמורת הבגידה בהאוס. במילים אחרות, וילסון הוא Judas, הוא זה שיסגיר את האוס לטריטר, ובתמורה ינסה להוציא... טוב, תראו כבר בעוד שבוע וחצי, אבל בואו נאמר שההסכם שלו עם טריטר הוא די win-win מבחינתו (אם כי כמובן שהאוס לא יראה זאת כך, ובצדק גמור לדעתי). צ'ייס התכוון מן הסתם לכך שהוא לא יחכה יותר לאישור של האוס (היות ועל כך וילסון והוא דיברו). לא נראה לי שהוא יסגיר את האוס, בעיקר כי ידוע שוילסון יסגיר אותו. ההערה של פורמן בפרק הקודם לא באמת היתה של פורמן, אלא של האוס-הוא אמר my boss doesnt trust them to do anything else, הוא לא אמר שזו דעתו בנדון. ומה בדיוק ציפית ממנו לעשות-להסגיר את האוס? ועוד לשוטר, כשהוא שונא שוטרים שנאת מוות? אגב, לכל המתחלחלים מרעיון ההפסקה בת השבועיים, לאחריה צפויה הפסקה בת חודש, וזה מן הסתם יהיה הרבה יותר גרוע (למי שלא קורא ספוילרים, בכל אופן) כי הפרק שלאחר מכן סוגר את קו העלילה של טריטר.

efratbas

New member
אוקי תודה על הפירוש ../images/Emo58.gif

זה מסביר המון. תהיתי באמת מה פשר השם: finding judas , בד"כ לשמות הפרקים יש תמיד משמעות כפולה, לעיתים משולשת וטוב לדעת שגם הפעם התסריטאים לא איכזבו. הבנתי שההערה של פורמן, לא הייתה של פורמן, אלא של האוס. כתבתי את זה בשרשור על הפרק הקודם. הבעיה שלי איתו היא שבכל זאת המילים יצאו מפיו, הוא לא ניסה להעמיד את האוס על טעותו (ואין לפורמן שום בעיה להתעמת עם האוס) עוד יותר מוזר מבחינתי, זה שפורמן מוציא מילים כאלו מהפה, כשחברה שלו בעצמה היא אחות. אגב לקחתי את ההערה שלו באופן קשה, כי מן הסתם אני בעצמי סטודנטית לסיעוד (לקחתי בלשון עבר, בכל זאת- זאת רק סידרה). ובנוגע לשאלה שלך- מה ציפיתי מפורמן? באמת לא יודעת. הוא כל רגע מזיז את עצמו לכיוון אחר, בהתאם למה שמתאים לו לאותו הרגע. לא הייתי מתפלאה, אם פורמן היה מסגיר את האוס לטריטר, עם כל שנאתו כלפי השוטרים. צ'ייס- אני לא חושבת שצ'ייס דיבר על כך שהוא לא יחכה יותר לאישור של האוס. לי זה היה נראה כאילו צ'ייס החליט לעשות מעשה. איזה מעשה אין לי מושג. אולי ווילסון הלך להסגיר את האוס, בגלל שהוא חשב שצ'ייס ילך לפניו לטריטר ואז האוס יהיה בבעיה עוד יותר גדולה. אנחנו פשוט נצטרך לחכות ולראות.

move it

New member
המילים האחרונים של... 309

ראיתי למטה שחלק לא הצליחו להבין את המילים האחרונות של וילסון(אני מקווה שלא טעיתי בשם - אני מתכונת לחבר של האוס) אז הוא אמר "אני אצתרך 30 חתיחות של כסף" באנגלית זה לא בדיוק אותו דבר כי הוא מתכוון לכסף כסוג של מתכת ולא כסף שקונים איתו - למרות שאפשר לפענך את זה ככה.

../images/Emo58.gif מעלי

גם אני הבנתי את זה בדרך שאת הבנת, אבל המשפט עדיין לא מקבל הגיון בקשר לפרק
בכל אופן תודה על התשובה

רקפת6

New member
שלושים מטבעות כסף(כאילו ספויילר דא)

אוקי קודם כל האוס רשע!!! לא אכפת לי בכמה כאב הוא היה מה שהוא אמר לקאדי זה מגעיל ברמות!!!! שתיים זה כ"כ האמנתי שהם עמדו לחתוך לה את היד והרגל זה היה כזה עצוב (בכיתי מודה) שלוש צ'ייס צימח אישיות!! מאיפה זה בא? ארבע למי שלא יודע מה שוילסון אומר בסוף "ארצה שלושים מטבעות כסף" זה מה שיהודה ביקש כשהוא בגד בישו עפ"י הבשורה החדשה.

הפרקים האלה שאתם מדברים

עליהם עכשיו, יהיו בערוץ 3? כי אני כמובן לא יכולה להוריד את כל הפרקים שאתם מורידים למחשב כי בקושי יש לי פה זיכרון..

randomguy

New member
מאוד ממליץ לך לא לקרוא שום הודעה

שיש בכותרת שלה סימן ספוילר [
] כי זה סתם יהרוס לך. עדיף לך לא לדעת מה קורה בפרקים שמשודרים בארה"ב. עונה 3 תעלה בערוץ 3 ככל הנראה בחודש אפריל (עוד ארבעה חודשים) שווה לחכות בסבלנות! גם אני מחכה וגם אני לא קורא שום ספוילר כי אני לא רוצה לדעת שום דבר על מה שקורה בפרקים שעדיין לא ראיתי.

randomguy

New member
תיקון:

סימן הספוילר הוא
ולא
. עוד מידע על ספוילרים - חשוב לקרוא בסעיף הראשון של תקנון הפורום.

שאלה לי../images/Emo58.gif

הבנתי את עניין הרגישות לאור והכל, וצ'ייס אמר שזה תמיד קרה עם אור של חדר ניתוח, אבל היה קטע אחד שזה לא קרה עם חדר ניתוח - כשפורמן עשה את בדיקת האלרגיות על הגב שלה הוא היה בחדר שלה, בלי אור מיוחד. אז איך היא הגיבה לזה כמו שהיא הגיבה לאור של חדרי הניתוח?

למעלה