303 אה הא!

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif303 אה הא!

כן כן, הודעה חדשה, מה לעשות שרק עכשיו ראיתי
ידעתי! ידעתי ידעתי! ידעתי שהוא הציל אותו. זה היה צפוי מדי שהוא יהיה זה שישרוף אותו. לא ראיתי את הסרט של אלי.. זה קצת עצוב. פייטון מאבדת 2 אימהות בבת אחת או משהו. רע. אהבתי את הייבוש של לוקאס, שמחה לראות שהוא לא עושה לברוק את החיים קלים
וגם אהבתי את ההתחלה עם הציטוט, כמו בפרקים הראשונים. חמודים. וזהו

GinGerit

New member
היי אני ראיתי אתמול ../images/Emo58.gif

מישהו מוכן להסביר לי מה דן אמר ללוקס בסוף, כשהוא קילה שלוק הוא זה שהציל אותו? מכסן לוקס, הוא בטח מצטער שלא נתן לו למות. השיחה של דן וקרן הייתה ענקית~!! אמ...זו רק אני או שנייתן מתחיל להתעניין שוב בהיילי? היום יוצא פרק חדש!!!!

mirymoo

New member
../images/Emo58.gifמזאת אומרת מתחיל???????

הוא תמיד מתעניין בה!!!!!!! היא פשוט עשתה משהו שממש פגע בו...ואני חושבת שהוא מתחיל להבין שהיילי באמת חזרה אליו לתמיד... נקווה שהוא כבר הבין בפרק של היום ובפרומו זה לא היה כריס בתחפושת הבאט מן .....מתי אני אראה את זה תלוי רק ב צוות האתר DARE TO MOVE

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת שהוא תמיד התעניין בה! מה שאני אומרת זה שכן, עכשיו הוא התחיל להתעניין בלחזור אליה. משהו כזה
במי זה תלוי? אני אראה עוד כמה שעות טובות

mirymoo

New member
הבנתי למה התכוונת../images/Emo58.gif

זאת הייתה התפפרצות של ''איך הוא מעז לא להתעניין!!!!!!!!!!!!!!'' וכתבתי ספוילר למקרה שזה יהרוס למישהו....רק למקרה שכן..למרות שלא נידמה לי

yaela228

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

מי שמחופש לבאט מן זה נייתן יש תמונה שלו עם מסכה ויש תמונה שלו רק עם הבגדים בלי המסכה...

למעלה