301 במנגה

Prophet

New member
../images/Emo58.gif301 במנגה../images/Emo58.gif

בדף של הפתיח יש את יונדאימה... אולי זה אומר משהו? למה לצייר מישהו מת שלא אמור להופיע בסדרה בכלל בגלל שהוא מת... אולי הוא בכל זאת חי? הפרק לא היה מספק... בזבזו יותר מדי דפים לא מעניינים אבל סוף סוף רואים התקפה של סאסקה! זה היה מוזר... נראה משהו כמו גנג'וטסו זה נראה כמו שארינגאן ענקי עם כל מיני קישקושים ועיניים בסגנון ציור של סאי מסביב או משהו.. אולי זה גנג'וטסו כמו של איטאצ'י שמעלה בסאי זכרונות ולסאי עולים ציורים בראש בכל מקרה סאסקה נראה חזק לאללה... אפילו יותר מאיטאצ'י.. פרק הבא הקבוצה של יאמאטו צריכה להכנס לשם.. בטח יקרה משהו לפני, אקאטסוקי יגיעו או משהו בסגנון עכשיו עוד שבוע לחכות בשביל 5 דקות של הנאה :(

benedek22

New member
דעתי../images/Emo58.gif

פרק נהדר שמוביל אותנו למה שנראה כסאסקה נארוטו רי-מאץ וזה נראה שסאסקה למד את הטכניקה של אורוצימארו שבה הוא מביט בך וגורם לך להיות משותק מפחד רק עם שארינגן פרק הבא נראה לי יהיה כבר קרב

goro123

New member
אחלה פרק ^_^

מחכה שיצא באיכות טובה יותר...ובצביעה( זה יהיה מגניב!) סאסקה נראה שולטטטט! המתקפה עוד יותר שולטת פשוט קטל את סאי במתקפה אחת! חשבתי שסאי יהיה יותר חזק מזה...

ayana

New member
מחשבות שעולות מהפרק |ספויילר|

סאסקה מוצג לנו כמאוד מאוד חזק, אורצ'י כבר אמר בפרק הקודם לנארוטו ש"אם זה כל מה שיש לך אז סאסקה יותר חזק" ייתכן שבאמת סאסקה חזק יותר מנארוטו-קיובי עם 4 זנבות? אני ממש מקווה שיש בנארוטו כרגע יותר ממה שראינו כי כרגע אני דיי מאוכזבת אני ממש מקווה שיהיה קרב בין נארוטו וסאסקה אבל ברור לי שזה עוד מוקדם מידיי קרב בניהם יהיה לקראת הסוף- "קרב הענקם" לכן אני דיי בטוחה שהולך לקרות משהו שימנע את זה (עוד משהו שקשור לסאי אולי?) בכל מקרה להערכתי קרב בין סאסקה ונארוטו יהיה רק אחרי שיסתיים הסיפור עם האקטסוקי (שזה יקרה עוד המוווון זמן) ולא רגע לפני

benedek22

New member
מחשבה יפה

באמת אולי יש אפשרות סאסקה קודם ילך למצוא את איטאצי?

Akara

New member
אכן.... ^__^

אני אהבתי את הפרק הזה!! ובקשר למה שאמרת... יכול להיות שאיטצ'י בכלל עוקב אחרי נארוטו והוא יגיע אליו...... אז סאסקה לא יצטרך לחפש הרבה.... ואני רוצה קרב בין סאי לסאסקה!!!! ^O^ זה יהיה גדול... אני רק מדמיינת את זה *V* ואני גם מאוכזבת מנארוטו.... הוא לא הראה הרבה... הוא רק הראה שהוא מאבד שליטה בקלות.

benedek22

New member
סאי סאסקה

סאסקה יהרוג אותו בלי למצמץ אפילו הסוס הזה

Akara

New member
לא חושבת

לאו דווקא.... סאי לא הראה עדיין למה הוא מסוגל בכלל אז אי אפשר לדעת...

Akara

New member
כן.. אבל..

הוא לא ציפה לזה. אז ניע. בקרב שהוא יהיה רציני אז נראה. לא סתם שלחו אותו.

Prophet

New member
אל תשכח...

שדאנזו אמר שסאי הוא הכי חזק של הדור הזה... לא ראינו כלום ממה שהוא יכול לעשות

benedek22

New member
ואל תשכחו

שנארוטו רמה 4 בקיובי שהוא פשוט מפחיד בכוחו לא משתווה לסאסקה לפי אורוצימארו

Prophet

New member
טעות...

סאסקה יותר חזק מנארוטו ברמה 3 בקיובי... רמה 4 הוא לא אמר כלום על סאסקה, הם יהיו שווים... אבל נארוטו לא ישתמש יותר בקיובי וסאסקה אני מקווה שלא ב- seal

benedek22

New member
תמימות

סאסקה בטוח ישתמש בסיל ונארוטו לא שולט בקיובי בכלל

Prophet

New member
../images/Emo150.gif

גם סאסקה לא שולט בסיל... ברמה 1 חצי וברמה 2 בכלל לא... אבל הם לא הולכים להלחם אחד בשני בקרוב כי קישומוטו לא ייתן לאף אחד מהם להפסיד בשלב הזה של הסדרה, כשמצפים משניהם להרבה

renegader

New member
../images/Emo58.gif

איך הגעת למסקנה שסאסקה לא שולט על זה? אתה בטוח שקראת את המאנגה עד עכשיו? תמנע מלמהציא שטויות בבקשה. אינידקציה טובה לחוזק של סאסקה, זה העובדה שהוא כל הזמן הזה (בשני הפרקים האחרונים) הוא היה עם שארינגאן מופעל( מזכיר לכם מישהו?) ביחוד כשהוא לא צריך להשתמש בו. מצד שני הוא בטח נאלץ להשתמש בו כי, בכל זאת, מדובר באורוצ'ימארו.... אני לא בטוח שאוריצ'מארו יתן לשניהם להילחם. אם הם ילחמו, יש סיכוי שנארוטו יפגע בגוף של סאסקה ואז אורוצ'י לא יוכל להשתמש בו מסיבה כל שהיא שבטוח תצוץ אם וכאשר זה יקרה.

Prophet

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

זה צויין בסדרה שהסיל השני משתלט על הגוף שלך בהדרגה... ובגלל זה עדיף להשתמש בזה כמה שפחות ובגלל זה הם לא משתמשים גם בסיל כל הזמן

למעלה