2X22

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif 2X22

אמממ לא משהו. הסצינות עם ווילסון וקאדי (בין אם זה היה ווילסון/קאדי, ווילסון/האוס, קאדי/האוס...כל הוריאציות) היו מצויינות אבל שאר הפרק לא משהו. אבל האוס רץ!!
לא, הוא עדיין עם המקל...אבל בכל זאת. אניוויי פרק מאכזב משהו.. פורמן ממש עצבן אותי כשהוא היה צ'ירי. פיכס. שיחזור לעצמו...

במבי 14

New member
זה מוזר,

נראה כאילו אין קשר בין הסוף של פרק 21 לבין ההתחלה של הפרק הזה.

Hieros Gamos

New member
כן ../images/Emo58.gif

הם השאירו אותנו במיני קליפהאנגר פרק קודם והפרק הזה התחיל כאילו כלום לא קרה. פורמן התייחס לזה ואמר שאין יותר בילבול בין שמאל לימין אבל...לא יודעת זה היה תלוש כזה. כל הפרק לא מי יודע מה

Hieros Gamos

New member
יאיי! האוס עקף את האנטומיה!!!!!!!

אני כל כך מאושרת מזה
22 מיליון איש. מיליון יותר מגריי..

אני דווקא ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

מאוד אהבתי אותו... אין לי זמן לפרט עכשיו, אבל כמה נקודות: - מישהו מת! סופסוף... כמה זה יוצא עכשיו? 6? - שונאת את פורמן המאושר! אפילו יותר מכל שאר הפורמנים... מזל שהוא עזב אותנו
. - ווילסון וקאדי, משעשע
- מעניין מה עובר על צ'ייס... נשארו רק עוד שני פרקים

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif אוקיי

לא מת מישהו לאחרונה? אה לא בעצם אסתר מתה לפני הרבה זמן
ואממ לא יודעת הפרק לא זרם לדעתי. אבל כל הקטעים של ווילסון/קאדי/האוס היו נהדרים. וואו יש לי דיאלוג מהפרק הבא. זה הולך להיות קורע ברמות

noonie

New member
פרק גדול לדעתי ../images/Emo58.gif 2X22

אהבתי אפילו יותר מהפרק הכפול של שבוע שעבר. קודם כל- צ'ייס! מזמן לא התייחסו אליו, התגעגעתי. באמת מעניין מה עובר עליו, מקווה שנגלה עוד העונה... לראות את האוס מתחרפן מהצ'יריות של פורמן היה קורע, ובכלל היה המון האוסיזם בפרק הזה שיכנסו להיסטוריה. לא יודעת בקשר לקאדי, מקווה שהיא לא תצליח להכנס להריון, כי שומדבר טוב לא יוצא מעלילות כאלה בדרך כלל. אני לא מאמינה שיש רק עוד 2 פרקים

DarkMagic17

New member
ציטוטים מהפרק../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

of course I need ya, we're a team!!11^_^ house: I'd have to learn how to manipulate someone else! wilson: wow. I think I'm gonna cry.​
אררר, גאונים, האוס ו-ווילסון גאונים
רעיונות הן לא פחיות סודה, למחזר זה רע
בין המשפטים הטובים ביותר בסדרה
והאוס רץ להציל את התינוק
כלכך חמוד
אני היחידה שלא הבנתי מה זה the L word, הא

Hieros Gamos

New member
אני לא זוכרת את ../images/Emo58.gif

המשפט על הL word...אני ממש צריכה לראות את זה שוב... הקטע שהאוס מתוסכל מפורמן והוא כזה- ahhhhhhh היה קטע מעולה
האוס רץ. זה היה ממש מצחיק. רר האוס רץ
וכן, המשפט על הפחיות סודה היה מעולה

Tinty

New member
../images/Emo58.gif222

The L Word היא סבונייה לסבית שמשודרת בארץ בשם "ישנן בנות", וכראוי לסדרה שמשודרת ברשת כבלים קיצונית כמו "שואוטיים", כוללת המון עירום וסקס. האוס צופה בה בMute, כך שהוא לא שומע דיאלוגים מחורטטים, אבל רואה את העירום והסקס.

pink panther 8

New member
מה שהכי אהבתי בפרק הזה היה../images/Emo58.gif

כשהאוס רץ להציל את התינוק כשהוא הבין שהאמא חונקת אותו יואו איך ראו שהאוס נלחץ ובכלל לראות את האוס רץ זה פשוט.
...פשוט. פרק מעולה ברמות אחד הטובים של העונה!@!!!

Hieros Gamos

New member
את אומרת שזה פרק מעולה כי../images/Emo58.gif

האוס רץ?! אני באמת לא מבינה מה היה טוב בפרק הזה... כאילו גם אם הוא לא היה כל כך גרוע בעינייך, איך בכלל אפשר להשוות אותו לאופוריה II או לAll In, לHouse Vs. God ול2X10-2X13?! הדבר הטוב באמת היחיד בפרק, חוץ מהאוס רץ והסצינות של האוס/קאדי/ווילסון היה הדילמה של האשמה שלא נראה לי שניצלו אותה עד הסוף. זה לטעמי ממש לא משתווה לאף אחד מהפרקים האלה. כן, הוא היה יותר טוב מנניח sleeping dog... אבל ממש לא מהטובים העונה...

למעלה