2x16

לו לי

New member
תודה! ו..כן.

אז עכשיו יש לנו קשר בעצם בין הפיצ'פטריקים לראש העיר - כלומר יש קשר בין הפרשייה של לוגן עם הפיצפטריקים לבין האוטובוס ????? וגם - ראיתי פרקים של תחילת עונה ויש שם איזו סצינה עם וויביל שאיבד עגיל יהלום וזה גם התקשר לפרשה איכשהו - את זוכרת אם היה לזה פיתרון או שזה פשוט נשכח??

לו לי

New member
../images/Emo13.gif

איזה ברדק בעלילה..
אני לא זוכרת שעונה שעברה היה לי כ"כ הרבה בלאגן באינפורמציה, כלומר - היו לי שאלות על מי ולמה אבל לא ברמה של להרגיש שאני לא באותו דף עם רצף האירועים - אבל אני אאשים את ההפסקות הארוכות בין הפרקים כדי להרגיש חכמה יותר

snoop cat

New member
את לא היחידה שחושבת ככה

העונה הזאת, אמנם גם יש שתי תעלומות עיקריות כביכול אבל הן כ"כ מתוסבכות אחת בתוך השניה ויש כ"כ הרבה מידע וכ"כ הרבה דמויות פועלות שזה כבר מוגזם. הם חייבים לפשט את זה איכשהו, או להכניס פחות שמן למדורה, אנחנו מתחילים לאבד אותם...

irene17

New member
נכון?

אני אישית כבר לא מתרכזת כ"כ בתעלומות, לפי דעתי הם עשו את זה מסובך מידי ולא מספיק מעניין... אין חשק לנסות להבין אפילו, וקראתי כמה ספרים מאוד מסובכים בעלילות שלהם וכשיש עניין מבינים. אני כבר מזמן חושבת שרוב עשה קצת סלט מהעונה הזאת, בתחילת העונה בכלל לא מתרכזים בעלילת האוטובוס ורק דואגים לטלנובלה של דאנקן. שלא לדבר על חוסר התשוקה והרצון של ורוניקה לאמת שעד עכשיו אבוד באיזה חור שחור איפשהו ביחד עם דאנקן. אז בשביל מה נשאר לראות? אכן - לוגן. וגם הקומדיה שהיא דיק וכו'. מה שמעצבן כי בעונה שעברה הייתי ממש במתח מכל עלילת הרצח של לילי וזה לגמרי עניין אותי. לא איכפת לי כ"כ מעלילת האוטובוס, כל עוד האשם הוא לא מישהו שאני אוהבת WHO CARES? BRING ON SEASON 3

snoop cat

New member
אכן כן, וזה בתקווה שתהיה אחת כזאת..

התעלומות בעונה הקודמת היו הרבה יותר אישיות והרבה יותר פשוטות , והאמת הרבה יותר מעניינות. הסדרה לא הייתה מתקיימת אם לא רצח לילי. ופה.. האוטובוס הזה.. הם יכולים לא להתעסק בזה 5 פרקים שלמים ואז פתאום להפיל עלינו כמות אינפורמציה מטורפת ב 2 פרקים בלבד, כשכבר הספקנו לשכוח מזה.. מה שכן, טוב שאני לא לבד בעניין של החוסר הבנה, כבר התחלתי להרגיש מטומטמת..

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

גם אני הלכתי לגמרי לאיבוד עם כל התעלומות וכל הדמויות, זה נורא. אני משתדל לקלוט כל פעם מה קורה בעיקר בעזרת הפריביוסלי של כל פרק וצפיה חוזרת מול שיעורי בית כשיוצא לי.
אבל נורא קשה לעקוב אחרי מה שהולך שם.

לו לי

New member
זהו ש..

זה גם בדיוק מה שהופך את העלילה של לוגן למעניינת, כי הוא מעורב בסיפור הזה רגשית והחיים שלו מושפעים מזה. ורוניקה לא מושפעת בכלל מסיפור האוטובוס חוץ מסצינה לא כ"כ אמינה שהיא מאשימה את עצמה (שמובילה לאינטימיות וסקס עם דאנקן..
) וגם בהמשך מדי פעם היא מזכירה שהיא חושבת שזה קשור אליה או באשמתה אבל אין את הלהט הזה של הדמות לפתור את הפרשה, אז למה שלנו יהיה אכפת??? תוסיפו לזה את כל הבלבול בעלילה ותקבלו אדישות ותסכול..

irene17

New member
בדיוק

לא איכפת לה, אין לה את הלהט והעקשנות שהיו לה בעונה שעברה. ומבחינת לוגן, התעלומה שלו די נפתרה, כי ללוגן לא היה איכפת ממציאת האשם ברצח של פליקס, זה יותר העניין של ויביל. לוגן רק רצה לזכות את עצמו, מה שהוא די עשה (אלא אם כן זה יפתח מחדש).

למעלה