2x16

bigbird123

New member
התרגום באנגלית עוד לא יצא..

ככה שלא התחילו לתרגם, כי אין מה בינתים אלה אם כן יסנכרנו לבד ויתרגמו

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 216

אוי, ממש אהבתי. אבל.. אבל.. אבל.. לוגן והאנה! מה נסגר?! אני רוצה אותם חזרה, הם היו כל כך חמודים. דאמיט. אני שונאת את אבא שלה
וכרגיל, הסצינה בחנות הפיאות היתה ממש ממש טובה וממש נהניתי. כל הפרק היה מצחיק ומשעשע. לאמב ומדיסון?! חח אוי ואבוי, איזה זוג של סוטים. ואהבתי שבתחילת הפרק דיק אומר ללוגן שהיא מצאה מישהו יותר בוגר ואז רואים אותה משתרמטת במעלית איתו. משעשע. את כל השאר כולם פחות או יותר אמרו... פרק טוב!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif2x16

אני רואה שמכל מעריצות LoVe אני היחידה שסבלה כל הפרק. כשהם נפרדו והכל זה היה סבבה.. טוב מה שהיה צריך לקרות קרה.. אבל אז הוא נהיה דכאוני ורק רצה לחזור אליה וזה שבר לי את הלב. ובסצינה האחרונה שלהם בכלל!! רציתי למות. דווקא היה פרק מעולה [חוץ מהנ"ל] לורוניקה יש את היציאות הכי שוות בעולם היא פשוט גדולה. במיוחד בקטע אמי שלה. ענקית! אוף אוף אוף. למה לוגן רציני בקשר להאנה למה?!.... למה............

irene17

New member
אולי רק מאלה שכתבו פה../images/Emo58.gif216

הספקתי לקרוא המוווון הודעות בפורומים אחרים שאנשים מאוד שמחו לראות את האנה GONE... את לא לבד.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif2x16- זה לא זה..

לא אכפת לי שתשאר. לא היה אכפת לי שהם ביחד... כי ידעתי שזה סתם.. שאין לו רגשות כלפיה... שהוא נחמד וחמוד אליה אבל שזה בלי רגשות אמיתיים.. ועכשיו אני רואה איך הוא מגיב כשהוא צריך להפרד ממנה... ואיך הוא מחפש אותה ומוכן לסכן הכל בשביל להיות איתה שוב... וזה שובר אותי... אני רצינית עכשיו- הייתי על סף דמעות כשראיתי את המבט על הפנים שלו וכמה שהוא מרגיש רע... [לאדעת אם זה הזדהות איתו או כאב על איך שהוא מרגיש כלפי מישהי שהיא לא ורוניקה...].. [ועכשיו בלי קשר- האנה או יותר נכון השחקנית- חייבת להשמין קצת... היא רזה בטירוף! זה מפחיד.]

irene17

New member
זה נכון, מי מתנדב להאכיל אותה?

ואני חושבת שכל הכאב הזה לא היה מתוך "אהבה". הוא נקשר אליה, היא קיבלה אותו ללא תנאים והוא אף פעם לא חווה את זה, אז זה לא היה איזה קשר רגשי עמוק, הוא פשוט רצה לאהוב מישהי שרוצה אותו כ"כ. ומבחינתי, ללוגן תמיד היתה, יש ותהיה רק מישהי מסוימת אחת. טוב עכשיו הלכתי להקיא מהמשפט הזה, מה נסגר איתי?

inbalinbal1

New member
יערה אל תטעי ../images/Emo58.gif 216

אני מאושרת שהאנה הלכה אבל זה היה עצוב איך שהיא עזבה ולפני שהיא עזבה היא נתנה לנו מתנת פרידה של לוגן בלי חולצה

irene17

New member
ואיזו מתנת פרידה זו הייתה!!

אפילו ורוניקה לא הצליחה לתת לנו את זה! למרות שורוניקה נתנה לעולם את דאנקן בלי חולצה, כנראה שעליתי על הסיבה שבגללה יש לי רגשות עוינות כלפיה...

Charmed Gal

New member
../images/Emo6.gif

אתן כה מצחיקות.
אמממ, רגע, מתי ורוניקה השאירה את דאנקן בלי חולצה ולמה?!
אני לא זוכר את זה, בטח לא הייתי מרוכז, איזה יופי

Lirchu

New member
חה-חה ../images/Emo58.gif

- אחד הרגעים היפים בחיי
It was a beautiful day...when Duncan and Veronica had their HOT sex scene
ואחרי... דנקן היה בלי חולצה
אוי מסכנים אלה שהחמיצו רגעים יפים כמו אלה..
וגםםם פעם אחת שהם ישנו ביחד ואחות של מג דפקה בדלת באיזה 3 בבוקר הראו אותו..
שירט לס! ררארר
איים דאן נאו.
דאן
טוב טוב די

irene17

New member
אני מצטערת אבל המשפט הזה

HOT sex scene גרם לי לפרץ צחוק אדיר, ובאמת שאני לא מתכוונת להיות מגעילה זה באמת מה שקרה...

Lirchu

New member
מסר מדנוש:

"זה פסדר אירנה, את לא יכולה ללכת נגד הטבע"

snoop cat

New member
אם כך את היחידה שמותר לה להשאיר

את כרטיס ה LoVe שלה אצלה... כולנו כופרות!

לו לי

New member
../images/Emo58.gif 216

באחד הפורומים, בסיכום של הפרק, רושם הכותב ככה : Apparently, the kids have to write about freedom, and the winner gets a week's internship as The Woodman's apprentice. And the fact that winning a contest by writing about freedom earns you a week of indentured servitude is just the sort of creepy cluelessness that I'd expect from The Woodman. On the plus side, the winner will get to stand by Woody as he blows up Old Shark Stadium, and the fact that Veronica didn't immediately make the connection between explosives and The Woodman is just...easy enough to believe this season, משום מה לא נופל לי האסימון על הקשר שהוא מוצא פה - מי זה וודמן ולמה שורוניקה תבין שיש קשר לחומרי נפץ בהקשר לפרשת האוטובוס?? בקיצור - הסבר???? בבקשה ותודה
טל

irene17

New member
כי ../images/Emo58.gif 216

כי היו חומרי נפץ על האוטובוס. ו-"וודמן" (נראה לי שהכוונה לוודי גודמן) הוא ראש העיר החדש, אבא של ג'יה, והבעלים של קבוצת הבייסבול הזאת שבה שיחק אבא של ג'קי - טרנס קוק. וקראת את זה ב- TWOP נכון?

למעלה