219

../images/Emo58.gif219../images/Emo58.gif

עוד מישהו ראה את הפרק
פרק מצויין לדעתי. כל העונה הזאת פשוט מצויינת, ויודעת להתמודד עם נושאים בסיסיים בחיים בדרך מקורית ותוך כדי לקדם את העלילה, ובמקרה הזה: רגשות אשם. אי אפשר להגיד שהעניין עם אדם ובוני לא היה צפוי - מהרגע שהיא עברה לתיכון איתם נראה לי שכל אחד ידע שתהיה לזה השלכה על היחסים של ג'ואן ואדם. לא ציפיתי שזה ייקרה כל כך מהר, ולמען האמת זה היה רעיון טוב. הסיפור הזה לא התעסק רק עם רגשות האשם של אדם בנוגע למה שהוא עשה אלא גם לעניין הלא-ממש-סגור של ג'ואן ואדם בנוגע לסקס (למרות שנראה לי שיתייחסו לזה בהמשך...). המשפט של "ג'ק" גם היה מצויין, ובייחוד התחקור של ג'ואן את אדם והשימוש באנלוגיה הברורה... ושוב - מה שטוב בסדרה זה לא שרק מתעסקים עם נושאים שונים, אלא משלבים אותם בעלילה העונתית. היחסים של ג'ואן ואדם, בדיוק כשנראה שהם מושלמים, ושהם יוכלו להתגבר על כל משבר (ע"ע - הריחוק שהיה ביניהם לפני כמה פרקים, נו כשהיא נישקה את רוג'ר, וגם הקטע עם הסקס) - זה בא. בטוח יהיו לזה השלכות על המשך העלילה (וזה דבר טוב...). הסוף של הפרק באוטובוס גם היה ממש יפה... וההתעסקות הנוספת בנושא של רגשות האשם עם החקירה במשטרה גם הייתה נחמדה, אבל קצת צפוייה.. רק חבל שלא ממש סגרו את הסיפור עם לילי, קווין והלן... ואפרופו קווין- לאן הוא נעלם בפרק? וד"א- יש להם בלופר בפרק: ג'ואן אומרת שהיום ה-2 באפריל, ועד כמה שההתאמה למציאות נכונה (לפחות במקרה שלי, שראיתי את הפרק ב-2/4): ה-2/4 זה יום שבת- לא לומדים ביום שבת...

Blade Of Fire

New member
הרגע סיימתי לראות../images/Emo58.gif

גם אני לא ציפיתי שהטוויסט עם בוני יהיה כה מוקדם. הפרק נפתח כ"כ נחמד עם המוק-טרייל של ג'ק ואפון הפלא.. ציפיתי לפרק מבדר על צדק נכון ועל נאומים ארוכים וצודקים של גרייס נגד הממשל ומערכת המשפט. אבל הוא נהיה אגנסט מהר מידי.... אבל חפיף.. היה פרק טוב.. הטוב ביותר לעונה עד כה... ובקשר לבלופר שאמרת- היא לא אומרת "היום זה יום השנה שלנו, 2.4" היא אומרת "*זה* יום השנה שלנו" מה שאומר שיכול להיות שאנחנו שומעים רק מאמצע השיחה סגנון סדרות אמריקאיות "מותק, אתה יודע מה קרה ב2.4, נכון?"... ואפשרות שניה היא שזה ה2.4.04...יום שישי....

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

אני בהלם!!!! יואו אדם ייצא הכי לא בסדררר בעולםםםם איזה זבל הוא איך הוא יכול לעשות לה את זה מגעיללל רק בשביל סקס?.. שיתבייש לו!!!!!
מסכנה ג'ואן...
הפרק היה יפה הוא היה טעון רגשות... אהבתי

למעלה