216?!

m L m

New member
../images/Emo58.gif216?!../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה שזה מספר הפרק..אני מקווה שכן. בכל מקרה, יש לי שאלה לגבי זאת שהתאהבה בפרידמן. מי זאת השחקנית הזאת?! וזו אותה אחת שג'ואן עזרה לה לפני 2 פרקים?!

אהם...

זה מה שתפס אותך בכל הפרק הנהדר הזה? *אנחה* אני צריך עוד יום יומיים לתת לזה לשקוע לפני שאני אוכל לסכם את הפרק הנפלא הזה.

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo58.gifזה באמת משהו שצריך לשקוע

את הפרק הזה ראיתי אתמול יחד עם "עוד חיילת" ובאמצע פרצנו בוויכוח סוער לגבי ההתנהגות של אדם וג'ואן בלילה בטנדר. היא אומרת שהוא היה חתיכת מנייאק וג'ואן מבולבלת מסכנה שלא מגיעה לה שיפנו לה את הגב רק כי היא לא רוצה סקס. ואני אמרתי שנכון שהיא לא רוצה סקס ואין ספק שלא צריך להכריח אותה אבל זה הגיוני שאדם יהיה מאוכזב, יסובב את הגב וילך לישון בכל זאת הוא גם רק יצור אנושי שכבר יותר משנה חבר של ג'ואן וחוץ מנשיקות לוהטות פה ושם זה דיי חברות של גן ילדים.

אתה צודק בזה שזה חברות של גן ילדים

אבל, אם אדם משתית את כל מערכת היחסים שלהם על סקס, מה היא שווה? חוץ מזה שיש הסדל עצום בין התנהלות בין גברים לנשים במערכות יחסים, והוא חייב להבין את זה. אני מסכימה עם חיילת...

S h a y 9 9 9

New member
הוא לא משתית הכל על סקס

הוא יוצא איתה כבר שנה (הרבה זמן לכל הדעות) ללא סקס, אבל הגיע השלב שבו זה ממש מתבקש... לילה לבד רחוק מהבית, זה נראה מאוד הגיוני שהם יעשו את זה כבר, הם שניהם לא עושים רושם של המחכים לחתונה אם את יודעת למה אני מתכוון. בקיצור- אם הם מאוד מאוד אוהבים זה את זו ואם הם בטוחים בזוגיות שלהם אז יאללה כבר, מה עוד צריך?

המממ... אולי נגיד

לדבר איתה על זה? מז'תומרת "נראה הגיוני שהם יעשו את זה"? מי מחליט את זה? יש חוקים? אחרי ככה וככה זמן במערכת יחסים כזאת וכזאת? לא. למה? כי זה אינדיבידואלי אצל כל אחד ואחת. ולכן, אם זה "נראה לו הגיוני" למה הוא לא דיבר איתה על זה? אולי היא לא רוצה? וזה בכלל לא משנה מאיזו סיבה. סקס זה משהו ששני אנשים עושים בהסכמה ומרצון משותף, במיוחד בפעם הראשונה, וזה שיש להם במקרה הזדמנות זה לא סיבה. ועצם זה שהוא הניח שזה מה שיקרה בלי לחשוב עליה בכלל, זה לא מעיד עליו טובות. זה מערכת יחסים שלו או של שניהם? אולי היא לא בטוחה בזוגיות שלהם? הרי רק לפני פרק אחד היא חשבה שהוא בוגד בה. אולי היא לא התאוששה מההרגשה הזאת? רק לפני פרק אחד היא נישקה מישהו אחר, אולי זה עדיין משפיע עליה? בקיצור, מהבחור הרגיש והאמנותי נשאר גבר חרמן. וזה די מבאס.

../images/Emo45.gif אבל...

אני לא מסכימה שנשאר רק גבר חרמן. חכי תראי, מי יודע לאן דברים התגלגלו? ושי, אני מזכירה לך שבפרק שעבר היא נישקה את הרוג'ר ההוא או איך שלא רואים לו, וזה באמת לא סיבה טובה, לעשות את זה "בהזדמנות" הראשונה. הפואנטה של הסדרה זה לא היחסים בין ג'ואן לאדם, בגלל זה לא הייתה כל כך התעסקות עם הנושא. אני מאמינה שהמקרה הזה זו הזדמנות לפתוח קו עלילה חדש ולפתח את הדמויות והעלילה... אני לא חושבת שצריך להסתכל על המקרה הזה כעל מקרה קובע, אלא רק כפתח להשתלשלויות חדשות

ShirO3

New member
זאת

היילי דאף , אחות של של הילרי שהשתתפה בפרק הקודם נדמה לי .. נראה שיש קצת פרוטקציות בסט :] , אבל מה זה משנה , היא לא כ"כ גרועה .. אבל מלאת מרץ =\

למעלה