210

MiziMeow

New member
../images/Emo58.gif 210 ../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק.. כיילב פשוט רע! כאילו יש לו את ג'ולי בתור אישה והוא מדבר על אנשים שרוצים ממנו כסף?! מריסה ואלכס
- אני ממש אוהבת את שתיהן! אפילו יותר טוב מריאן ומריסה ביחד. ממש אהבתי את הציורים של סת', יאללה שסאמר תעיף את זאק הוא חמוד אבל משעמם. לא יודעת לינדזי חביבה אבל היחסים בינה לבין כיילב לא כל כך מעניינים. יש בעונה הזאת יותר מידיי כיוונים של עלילה רואים מכל דמות ראשית אולי 5 דקות, הגזימו.

../images/Emo58.gif210../images/Emo58.gif

אני דווקא אוהב את זה שיש הרבה כיווני עלילה - זה הרבה יותר מעניין ככה... ממש אהבתי את הפרק - הסוף היה די צפוי (במיוחד בגלל שידעתי שקים דלייני תגלם את רבקה, אז די ידעתי שהיא תהיה בחיים) אבל עשוי טוב. הדמות של כיילב נשנאת עליי יותר ויותר בכל פרק - זה לא קצת מוזר שקירסטן עדיין מדברת איתו? גם בפרקים האחרונים... חשבתי שהיא לא תעיף מבט לכיוון שלו מאז שהיא גילתה על לינדזי (חחח היא זרקה עליו אגרטל אחרי הכל). מריסה ואלכס באמת חמודות, אבל קצת "קיטשיות" מדיי (לא יודע איזו מילה אחרת תתאים)... כאילו - יותר מדיי מורחים את "ההקדמה" ליחסים שלהן (שדי ברור שיהיו - זה לא ספוילר זה פשוט הגיון) - אני יותר רוצה לראות אותן כזוג ולא כ"שתי חברות שמבלות להן בסבבה בלה בלה בלה"... ואהבתי את היחס של מריסה לכיילב
. אני עדיין לא מבין למה אנשים מוצאים את לינדסי מעצבנת (אני לא מדבר על ההודעה של MiziMeow אלא על הודעות קודמות שראיתי) - אני ממש אוהב אותה! סת' פשוט קרע אותי מצחוק היום - בראיין גטווד
והיו לו עוד כמה יציאות פשוט קורעות... אדם ברודי תותח

מי הן לינדזי ואלכס?

אני אישית לא כל כך הצלחתי להתחבר אל אחותה של קירסטן, ואל אוליבר שבפרק הקודם הוא די מצא חן בעיני אבל הפרק הזה הוא לבש פאקינג ורוד! אה, והסתבך עם החוק וכל זה. לוק קרע אותי. זה טוב שהפכו אותו לדמות קומית. הוא טמבל מדי כדי להמשיך להיות the bad guy. והנה וידוי קורע לב- סת', אני רוצה ללדת את ילדיך!!!!

עונה שניה ../images/Emo58.gif

לינזי ואלכס הן דמויות מהעונה השניה השרשור הזה הוא שירשור ל-210 (עונה שניה פרק 10) והוא כולל ספוילרים. את מה שאת כתבת לגבי הפרק ששודר היום ביס, יכלת לשרשר לשרשור שפתחו פה לגבי פרק 15 בעונה הראשונה. אהה ו... התרגשתי מהוידוי

לא אבל ראיין עושה לי את זה

למרות שלא הייתי מתנגדת גם לס'ת
השרשור של הפרק ששודר ביס- נמצא כמה שרשורים מתחת לשרשור הזה הכותרת היא : שירשור פרק 16 ( למרות שזה פרק 15
)

תודה

אז את מעדיפה את הבחור המסתורי עם הרקע העברייני? (גם אני, אבל אצל רייאן זה קצת אנמי), או שאת סתם בקטע של בלונדינים?

חחח אנמי ???? באיזה מובן ?

אני בעניין של בחורים מסתוריים ועבריינים, וזה שהם בלונדינים אמממ בכלל לא מזיק....

במובן של

על פי התסריט, אמור ריאן להיות קשוח, לא מרבה בדיבורים, חשדן ושרמנטי. אלא שכל הקשיחות שלו מתבטאה בהבעה לימונית לא נעימה אותה הוא עוטה על עצמו כל פרק, לאורך כל הפרק. עושה רושם שהוא לא מסוגל לסבול את סת', לא מבין מה הא עושה עם מריסה ובאופן כללי לא מבין מה הוא עושה במחוז אורנג'. אז נכון שזה אמור לנבוע מבלבול וחוסר בטחון (הבחור החדש וכל זה), אבל איכשהו זה לא ממש עובר למסך. בפרק הראשון, גם אני חשבתי שאמשך יותר לריאן, כי סת' נראה לי יותר "ילד של אמא", אבל הפלא ופלא... פה ושם יש לריאן כמה "רגעי חסד", למשל חלק מהשיחות השנונות שלו עם סת', או פרק הסילבסטר המרגש בו הבנתי שוואלה, הוא כן אוהב את מריסה, או הפרקים בהם מראים אותו מתחבר בצורה משונה ללוק, אבל ההבעה הלימונית הזאת פשוט הציקה לי, גם שם. זה לא שאני אוהבת גברים בכיינים, דביקים ורגשנים, אבל ריאן כאילו מנסה בכוח להיות ההיפך. אה, ואני מעדיפה שיער כהה. מקווה שלא עיצבנתי אותך יותר מדי...

עצבנת, מה פתאום !! זכותך לדעתך

אני דווקא מאוד אוהבת את ההבעות שלו הוא אומנם לא מדבר הרבה, אבל הוא אמור להיות הטיפוס הקשוח אז זה מה שמתאים לדמות,חוץ מזה הוא אומר הכול בהבעות שלו. לא סובל את ס'ת ?- ממש לא !! שתראי את העונה השניה תביני שלא... אני דווקא מסכימה איתך לגבי מריסה- לא אוהבת אותם ביחד וברור ש"לא מובן מה הוא עושה במחוז אורנג'"- כל הסיפור מבוסס על זה שהוא ה "אווטסיידר" ורק שתביני איזה חמוצ'יק הוא אני מצרפת תמונה שמצאתי באיזה אתר שם השיגו איכשהוא את תעודת הזהות ( או שזה הרשיון ) הישנה שלו עם תמונה שלו שהוא כנראה מאוד צעיר , הוא נראה שם ממש חננה, אבל עם תשימי לב- הוא תורם איברים

נו את יודעת במקרה של תאונה

אז שהוא מסכים לתרום אברים לאנשים חולים שזקוקים להשתלה

sahchar

New member
הוא מטקסס?

לא פלא נתנו לו לשחוק תפקיד של עבריין בלונדיני נחשק ושרמנטי

לדעתי את טועה

אני ממש לא רואה את מה שאת מתארת "נראה כאילו הוא לא יכול לסבול את סת'" יש ביניהם אחלה דינמיקה בעיניי.

../images/Emo58.gif כן, באמת.

היא שנאה אותו וצעקה עליו ואמרה לו שהיא לא רוצה לראות אותו, ופרק אחרי זה הם שוב ביחסים הרגילים שלהם.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif210

סתם פרק. פרק סתמי טיפה משעמם אפילו. ככה זה שיש חוסר בג'ולי...

../images/Emo58.gif 210

פרק ככה- ככה.... אין מספיק ראיין בפרק
קיילב- לא מובן לי למה הוא שונא את ראיין לפתע פתאום ??? ולמה הוא מדבר אליו ככה, איזה חצוף
ווואלה נכון עם אשה כמו ג'ולי קופר הוא מדבר על אנשים שרוצים לסחוט ממנו כסף ?? אף פעם לא אהבתי אותו אבל עכשיו אני ממש לא סובלת אותו יותר אפילו מג'ולי קופר !! מריסה ואלכס- אני מוכרחה להודות שחשבתי שהעלילה שמריסה תהפוך ללסבית תהיה עלובה ומפגרת, אבל הן ממש חמודות ביחד !! ומריסה נראית קצת פחות סמרטוטית ומדוכאת, וזה כבר דבר טוב. לינזי והיחסים שלה עם קיילב משעממים ?????? ממש לא !!!!! זה אולי הדבר היחיד המעניין שהיה בפרק, הסיפור עם המבוגרים היה משעמם ( אם כי לעומת שבוע שעבר היה בו שיפור ניכר ) והסיפור של ס'ת והקומיס ממש אבל ממש לא עניין אותי (חוץ מהקטע שסאמר מגלה את המחברת שלו). פרק קצת אנמי- מקווה ששבוע הבא יהיה יותר מעניין

ושוב- ../images/Emo58.gif שלא שודר

את לא מבינה, שלא כולם פה קוראים ספוילר להמשך שעוד לא שודר בארה"ב, ולא יודעים על העלילה שמריסה אמורה להיות לסבית? את רושמת הודעה-אכן עם הזהרת ספוילר אבל בשרשור שכולו על פרק שכבר כן שודר, ואת מספיילרת לפרקים שעוד לא שודרו, וזה פשוט לא פייר ולא בסדר. פעם הבאה תזהירי לאיזה פרקים הספוילר.

למעלה