209

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif209

אם כבר נפתח- מצטערת. עברתי על הדף ואין כלום. בכל מקרה, פרק נחמד. קצת מוזר לי שדן החליט לעזוב אחרי השיחה עם לוקאס.. ושדב השאירה אותו
משום מה הייתי בטוחה שפייטון תחליט להסניף את הקוקאין.. זה פשוט נראה טבעי לחלוטין, או שזאת רק אני?
אני מאוד לא אתפלא אם היא תצא לסבית בסופו של דבר

123יעל

New member
../images/Emo58.gif אהה!! איזה פרק!!!

עכשיו אני לא אוהבת את פיליקס!!! מאות' מסכן! אני אוהבת אותו! חחח אוליי בסוף הוא יהיה עם פייטון?? חחחח הם הכי לא מתאימים!! לוקאס מושלם!!! ניית'ן ממי! פעם ראשונה שהיילי יוצאת הרעה במשהו כל הסידרה! וואוו... איך אני גאה בפייטון! היא כזאת מסכנה ובכל שאת היא לא לקחה סמים! מוזר שכזה לא הראו אותה מציירת כמו תמיד! אני לא אוהבת את אנה... לא יודעת אנט מרגישה שיש משהו ממש גדול על העבר שלה ושל פיליקס שהם מסתירים ואנחנו נגלה בקרוב...

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifמסכימה לגבי

אנה ופיליקס.. אני מתה כבר לדעת מה קרה בעיר הקודמת. אולי זה יסביר למה אנה התחרפנה לחלוטין כשפייטון נגעה בה
צודקת, לא חשבתי על זה שהיא לא ציירה כמו תמיד.. הממ.

ס א ט י ן

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווףףף

שעות לוקח למחשב שלי!!!! שעות!!!!! אפילו את פרק 8 בעונה השניה עוד לא הצלחתי לראות מרוב שהוא איטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרררררררררררר....

וואו פרק ממש טוב:):../images/Emo58.gif

ניית'ן כזה מותק, עם הכרכרה והכל. והביצוע של השיר של היילי וכריס ממש מעולה[: איפה אני משיגה אותו? דאמ

שאלה

אתם יכולים בבקשה להסביר לי איזה פרק זה ומה קרה שם??? ומה יקרה עם היילי וכריס??? מי זה כריס?? האם הם יהיו ביחד???

../images/Emo58.gif (מעלי ומתחתיי?)

-פרק תשיעי של העונה השניה, -הממ הייתי מחפשת לך תקציר אבל אין לי כוח, אני בטוחה שמישהו אחר יעשה זאת בשמחה. -כריס זה אחד שעובד בחנות דיסקים (אם אני לא טועה), והוא היה אמור לנגן באיזה ערב שפייטון אירגנה ובסוף היילי ניגנה שם. -בין היילי וכריס אני לא יודעת מה יקרה, אם יקרה ואם הם יהיו ביחד, אבל אני מניחה שבטח יהיה איזה משהו, אחרת זה לא יהיה מעניין..]:

והמשך קטן לספוילר..[:

כריס והיילי עובדים על פרוייקט משותף (הקלטת שירים ושיט) וככה הם קשורים אחד לשניה, בעיקרון. זה לא היה כלכך ברור בהודעה הקודמת O_O

למעלה