209

../images/Emo58.gif209../images/Emo58.gif

(לא שרשרתי את זה לשרשור על הפרומו כי הוא לא ייקפוץ יותר). הפרק הזה ענה כמעט על כל הציפיות שלי. לא היו יותר מדיי איזכורים בקשר למוות של ג'ודית', מה שבהתחלה נראה לי די מוזר, אבל אז חשבתי ונזכרתי שאת רוב ההתמודדות עם המוות סיכמו לנו בפרק שעבר (למרות שזה לא ממש אמין שתוך שבוע כולם ייתגברו על זה). ממש ממש אהבתי את השיחזור של התאונה- כל אחד מנקודת המבט שלו, וההתשלבות של זה עם הסיפור של לוק (הדמות שהייתה די חבויה מהמצלמה במשך העונה הראשונה)... הסוף היה ממש יפה... ועוד מישהו שם לב שהתפקיד של אלוהים בסדרה מתחיל להתמזער מפרק לפרק?

Lost Lullaby

New member
../images/Emo58.gif

יש לי שאלה, למרות שאני לא רואה את הפרקים שעוד לא שודרו בארץ, יש לי סבלנות
מי זו ג'ודית? :$

../images/Emo58.gifעונה שנייה../images/Emo58.gif

אחרי כל מה שקרה לג'ואן בפרק האחרון של העונה הראשונה, היא נשלחה למעין מחנה שנועד לעזור לה לטפל בהזיות שהיו לה כתוצאה מהמחלה- שם היא פגשה את ג'ודית'- נערה די מתוסבכת (סמים, אלכוהול וכו'). ג'ודית' עברה לארקדיה, והתחילה ללמוד בתיכון של ג'ואן ותוך כמה פרקים השתלבה בסביבה. רשמתי את זה בכללי כדי לא להרוס לך יותר מדיי אז אם את רוצה לדעת עוד משהו Just let me know...

eronen

New member
../images/Emo58.gif 209

אני דווקא יחסית התאכזבתי. יחסית לפרק הקודם לפחות, זה היה פרק יחסית חלש. נקודות האור, בשבילי, היו הפלשבאקים לתאונה של קוין. חוץ מזה, הכל היה מבולבל מאוד. מתחילים עם קצת רגרסיה ליהודית, ממשיכים עם ה"נכשל" הלא ברור של ג'ואן (מאיפה זה הגיע? למה זה הגיע?), ממשיכים עם המנהל של ג'ואן שאומר לה שאין לה עתיד אקדמאי, ואז נזכרים פתאום שזהו יום ההולדת של לוק, ומביאים לו עפיפון. כלכל אורך הפרק יש את העדויות של בני המשפחה על ערב התאונה של קוין. תימצתתי קצת יותר מדי, אבל זה, פחות או יותר, היה הפרק. הייתי חושב שמגיע לנו, אחרי הפרק הנהדר של שבוע שעבר, פרק קצת יותר מהודק. עם קצת יותר עמוד שידרה עלילתי. היה יכול להיות נהדר אם ברברה הול הייתה מחליטה שעיקר הפרק הן העדויות על התאונה של קוין, וכל מה שמסביב הן עלילות משנה. אבל לא. הפרק ניסה לתמרן בין ארבע (!) עלילות במקביל, ונפל בגדול. טוב נו. נקווה שהבא יהיה טוב יותר. - א

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif209../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

לדעתי, היה פרק מאוד טוב! הסדרה הזאת תעשה לי את החורף יותר.. חורפי! פשוט סדרה מצויינת! וכן, התפקיד של אלוהים ממש ממש מתמזער.. לא נורא.. לא מפריע לי.. פרצוף המאה

itaikadosi

New member
דעות על הפרק (209) ../images/Emo58.gif היה פרק ממש יפה! סוף סוף פרק שהעלילה מתקדמת! - ג'ודית - דווקא כן הזכירו אותה הרבה בהתחלה! , ועוד הקטע עם המבחן שלה... שהיא לא הספיקה לקבל. - התאונה = סוף סוף מתחילים להתקדם עם זה! , שהראו את כל מה שהיה ביום התאונה! - היום מלא קטעים מצחיקים!!! וכמו זה גם מלא דרמה! אני רואה את הסידרה הזו כבר מהעונה הראשונה וג'ואן ולוק לא תאומים לא זהים בסדרה???? , כאילו היה לו יום הולדת... הייתי בטוח שהם אותו גיל!! איך ג'ואן לומדת איתו באותה כיתה?

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif........

זה הֶקְבֶּצִים.. לומדים שם כמה ילדים משכבות גיל שונות.. גם אני שנה שעברה, כשהייתי בי"א, למדתי מחשבים עם ילדים מי"ב בין היתר..

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif209

פרק מצוין. מהפעמים היחידות שמה שאלוהים רצה להגיד לג'ואן היה הגיוני איכשהו. גם הפלאשבקים היו מצוינים וגם הסצנה האחרונה שרואים את המתפתחות שצל אנדי ומצד שני את החברה של קווין כ2 אפשריות שהיו יכולות להציל אותו מהתאונה ובסוף הזום על הרגליים שלו. לדעתי זו הייתה סצנה מצוינת. גם סוף סוף גרייס התקדמה ביחסים שלה עם לוק וקרעה את החוזה האדיוטי הזה. דרך אגב שמתם לב שג'ואן דברה על הערב של התאונה היא דברה על זה שהיא בקשה מאלוהים שישמור על קווין ובדיוק על הקטע הזה אלוהים דיבר איתה בפרק הראשון בסדרה. וגם הראו את גלניס! את האמת התגעגעתי למוזרה הזו P:

dalida1988

New member
כן שמתי לב ותאמת דווקא זה

מוצא חן בעיני כי לפעמים זה היה יותר מדיי מעצבן פרק יפה בכיתי...

למעלה