1x00 pilot

../images/Emo58.gif 1x00 pilot../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו את פרק הפיילוט בפעם הראשונה בחיי! אני נורא מתרגש ויש לי מה להגיד עליו! דבר ראשון אני רוצה להגיד שהפרק היה מדהים, הוא באמת טוב מאוד. דבר שני סופסוף הבנתי את הפרק Requiem ואת האיקס האדום על הכביש. וגם בסוף הפרק המחסן שהאיש המעשן שם בו את השתל שהיה באף של בילי זה אותו מחסן שממנו השיג מאלדר את התרופה לסרטן של סקאלי כמדומני. ויש קטע שמאלדר וסקאלי יושבים בחדר במלון ומדברים, סקאלי על המיטה ומאלדר יושב על הרצפה, בדיוק כמו בפרק האחרון. אתם חושבים שהסצינה הזאת בפרק האחרון נעשתה במכוון דומה לזאת מהפרק הראשון או שזה היה במקרה?

1Shir

New member
כמובן שלא במקרה, הם הרי הזכירו

את זה בעצמם בסצנה בפרק האחרון.

LoLo16

New member
באמת פרק מדהים ../images/Emo45.gif

אהבתי את הקטע עם העקיצות..
נכון שיפה לה שיער ארוך? בקשר לשאלתך, כן, הקטע עם המיטה בחדר המלון נעשה גם בפרק האחרון בכוונה בשביל סגירת מעגל. בילי היה גם בעוד כמה פרקים, כמו Dead Alive. פרק גם מאוד יפה. יש לי שאלה בקשר לדוגט- לא ראיתי ממש פרקים איתו ורציתי לדעת אם זה נכון שהוא אהב את סקאלי. שמעתי על זה אבל אני לא בטוחה... אם כן, אז ממש עצוב לי עליו (וגם לא כל כך..
) בקטע האחרון בפרק.. בחזרה לפיילוט, הוא באמת אחד מהפרקים הכי יפים בסדרה. שמת לב שסקאלי חייכה הרבה בפרק?
("מי זה?" "סטיבן שפילברג")

orityemini

New member
זה הלך ככה:

רייס אוהבת את דוגט שאוהב את סקאלי שאוהבת את מאלדר שאוהב: פה יש לנו כמה אפשרויות. יש שהיו אומרים את עצמו, יש שהיו אומרים את העבודה והשיפרס כמובן היו צועקים "הוא אוהב את סקאלי בחזרה"!!! :)

Ice Age

New member
אורית, לא בדיוק.

דוגט ורייס היו ביחסים מאד קרובים. ראו את זה בפרק "אודרי פאולי", והיחסים שלהם היו אינטימיים, בניגוד ליחסים שלו עם סקאלי, שהיו לדעתי אפלטוניים לחלוטין.

Ice Age

New member
וחוץ מזה,

שכבר בא להקיא מכל השיפיות הזאת. המתח בין מאלדר לסקאלי זה מה שהחזיק את הצופים. אני זוכר שהיו מדברים על זה בסוף שנות ה-90, שקרטר לעולם לא ייתן לקשר ביניהם להתפתח, כדי שלצופים יהיה תמיד למה לצפות. חבל שהוא נכנע בסוף.

LoLo16

New member
אתה צודק...

למרות שאני שיפרית, כל ה"הם ביחד? הם לא ביחד?" היה בשבילי הכי מעניין. בגלל זה עונה 7 היא אחת מהאהובות עליי. אתה חושב שאולי בגלל ה-MSR הסרט הבא נידון לכישלון? (אם העלילה באמת תתרחש אחרי ה"אמת")

Ice Age

New member
אז לא.

הסרט הבא יעמוד בזכות עצמו. הוא יופיע הרבה אחרי הורדת הסדרה, ויילכו לצפות בו שני סוגי אנשים: 1. מכורים כמונו. 2. אנשים ששמעו ביקורות טובות על הסרט. את הסוג הראשון לא ממש יעניין אם הסרט טוב או לא. שאר האנשים פשוט יוותרו עליו אם הוא לא יהיה טוב מספיק.

היחסים בין ג'ון דוגט ומוניקה רייס

לפי דעתי היחסים ביניהם הם יחסי ידידות נפלאים, הם מבלים זמן ביחד גם מחוץ למסגרת העבודה. ראו את זה בפרקים שונים (אני לא זוכר כרגע אילו פרקים), אני זוכר שהם בילו יחד בבאר בפרק אחד ובילו אחד בביתו של האחר בפרק אחר. גם בפרק האחרון, "האמת", לפני שהם תופסים את האינדיאני ההוא, החבר של גיבסון, כשהוא נכנס לחצר של דוגט רואים אותם יושבים בכיף בבית של דוגט. היחסים בין מאלדר וסקאלי היו שונים לגמרי, הם כמעט ולא בילו יחד מחוץ למסגרת העבודה ואם כן אז זה היה רוב הפעמים רק בשיחות טלפון ולא פיזית.

orityemini

New member
אממ....

מה שכתבתי נאמר דיי בצחוק....אני לא באמת חושבת ככה. פשוט באותה תקופה מלא אנשים היו מגדירים ככה את הלך היחסים בין הדמויות בעונה השמינית. דוגט אולי שם עין על סקאלי בהתחלה, אבל ללא ספק הלב שלו שייך לרייס, למרות שלא כל כך אהבתי את תיאור היחסים בינהם כי זה היה ניסיון לחקות את מאלדר וסקאלי חוץ מהבדל אחד: אצלם הכול הלך הרבה יותר מהר! זה מה שהיה מעצבן בכל העסק. עם מאלדר וסקאלי היינו צריכים לחכות הרבה זמן ועם שני אלה הכול הולך יותר בקלות.

למעלה