13X14

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif13X14

Murmurs of the Heart Luka tries to extricate Pratt from a legal mess while Abby, confronted by a vengeful Ames, tries to reach him. Later, Luka finds himself in a tense confrontation with Ames, and Abby must act to protect her family. Neela and Gates rush to get Meg to the hospital. Sam’s new home is soon under threat from fire, but will everyone escape unscathed?

נועה167

New member
יוווו

אני לא יכולה לחכות כברררר ואני אוכל להתחיל להוריד רק מחר בערב :(

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

שיו איזה פרק. איזה מתח איזו דרמה... ואפילו הזלתי דמעה כשמג מתה ולא בגלל שאכפת לי ממנה, אלא בגלל המשחק המצויין של הילדה שמשחקת את שרה... מג-שרה-גייטס- נילה מג בולעת כמות מספיקה של כדורים קרטיס איימס-לוקה-אבי אני לא ארחיב.. סאם-אלכס-בן-גרייס מסכנה סאם עד שהיא מקבלת קצת.. הבן הפירומן שלה מצית את הבניין פראט משוחרר בערבות פרק טוב מאוד

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifפרומו לפרק 15

ו http://www.imdb.com/name/nm1153175/ התרשמתי ממנה לטובה היא היתה הילדה של אמינם ב 8 מייל

cherryblossom

New member
תגובה לפרק

עוד פרק טוב, ואני מקווה שבזאת נגמר הסיפור עם איימס. ובקשר להתמוגגות, האממממ... one can only hope

נועה167

New member
לא הבנתי

ראיתי ת'פרומו ולא הבנתי מה אמרת בקשר ללובי... או שלא הבנתי מה יקרה :/ הסבר בבקשה :)

DeepThoughts

New member
נועל'ה

תסתכלי בשניה האחרונה- אבי נכנסת לדירה, לוקה כורע ברך.. וראית את הפרק כבר?

נועה167

New member
שירה,

לא שמתי לב שהוא כורע ברך חחח יאיי סוף סוף!!! וכן, ראיתי את הפרק בייוטיוב בגלל שפשוט לא יכולתי לחכות והחלטתי במקום להרוס לי ולראות חלקים אני אראה הכל... אני מורידה בכל זאת ת'פרק ואראה שוב. לא כזה כיף לראות שם אבל זה הכי מהיר.. אה וגם זה בקושי זז אצלי וזה מאתמול בלילה כבר.. אז מזל שראיתי. פרק מעולה!! :)

נועה167

New member
פשש איזה פרק../images/Emo58.gif

באמת אחד המותחים לאחרונה.. לא חשבתי שמג תמות, היה ממש עצוב עם שרה. איימס-לוקה גאד איזה מניאק מקווה שהיד של לוקה בסדר ואפשר להגיד שכל הסיפור איתו נגמר סוף סוף. והשריפה... מה עובר על אלכס?! בעייתי הילד.

רותם83

New member
וואו

איזה פרק!!!! ממש בכיתי כשמג מתה הילדה משחקת פשוט מצויין... והפרק עשוי בצורה כל כך טוב ומוטחת!!!!! וואו

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif אמממ

זה בעלי שם איתו???? יש לי אישה?????? מה??????????????

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif אה ו....

מה לוקה עשה????. כי היו שתי יריות ואז פתאום ראו שאיימס התאבד
חשוד!

cherryblossom

New member
לדעתי

זה בכוונה לא ברור או שאיימס ירה ירייה אחת ולא פגע (לא משנה במה) ובירייה השנייה התאבד, או שלוקה הצליח לתפוס לו את היד או משהו ולכוון את האקדח בחזרה אליו (רק שלא תתחיל גם על חקירה עכשיו. ובקשר ל"זה בעלי שם איתו", גם הוא כבר קרא לה "אישתי".

למעלה